Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Strasznie agresywnie dzisiaj na forum. wszyscy skacza na siebie i sie kloca.

Polecane posty

Od razu mi lepiej :) Ech,najgorsze że wybieram się właśnie do pracy, której nienawidzę. I ta jesień w powietrzu brrr.. Kobietki nadchodzi jesienna deprecha ;)

To o 13 lecimy w piane ;) Rose ja tez prace srednio kocham, a pensja co miesiac jest i pewna chociaz. Ludzie tez ok, wiec nie doluje sie zbytnio ;)

Gość gghghghfgfghhg
Olgienka, a studiujesz?

Masz to szczęście,że ludzie w porządku,ja nawet tego nie mam na pocieszenie :) A tak swoją drogą,to temat tej dyskusji nie ma nic wspólnego z atmosferą tu panującą ;-) Chyba,że zaraz ktoś wpadnie i zrobi rozpierduchę :-P

Olgienka fajnie masz ze tylko podgrzac ja musze ugotowac i nawet jeszcze nie wiem co :(:classic_cool: Ale cos madry kwiatuszek wymysli :D:D O 13? co tak pozno :D o 13 takto juz tu bysmy byly:D jakbysmy teraz sie zerwaly z krzesla :D

ale mi sie niekce teraz z krzesla zrywac, mam wymowke, ze jestem chora, no moze przesadzialm z tym chora, ale przeziebiona na pewno :(

Gość dosomethin
Ja jutro mam przed sobą pierwszy dzień studiów. I egzamin na prawko niedługo... ajć

Egzaminow na prawko to juz 6 mialam :( Ale walcze dalej ;) Ale Ci zazdroszcze z tymi studiami, tez bym chciala zaczynac, chyba podyplomowke zrobie :p

Kwiatuszku do krakania to ja mam zdolności,ale obym tym razem się myliła ;-) A studiów nie ma sensu się bać,z tego trzeba się cieszyć :-D

Popieram, najlepsze lata, chociaz czasami ciezko, ale tyle co sie wtedy wyszalalam to teraz moge tylko wspominac ;)

Ja jestem w trakcie,więc wszystko przede mną jeszcze B-) Ale kiedy porównuję sobie z czasami liceum.. Za nic w świecie nie chciałabym wracać do ogólniaka ;-)

Fakt, najlepsze czasy to studia, ale wtedy mojego M. nie znalam, chociaz gdybym go wtedy znala nie szalalabym tak, hehe :D

No i kto jej teraz plecki umyje? :-) Nie domyje się dziewczę i tyle z tego będzie ;-) A jak wróci to kopnie mnie w tyłek za tego posta :-P

A miało być agresywnie :-D Ja tymczasem się żegnam i lecę do pracy,do zobaczenia wieczorkiem ;-)