Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbieracz denek od słoików

pijany facet a pijana baba - Wasze spostrzeżenia

Polecane posty

tak mnie naszło czytając inne forum jakie są wasze spostrzeżenia w powyższej dziedzinie? a tu zabwny opis zachowań tych z wenus i tych z Marsa Ja tam wiem, że nie ma nic gorszego od pijanej baby, upierdliwa, jęcząca, nieprzewidywalna. Facet, to jest facet, upije się, powygłupia, czasem pomarudzi i zaśnie. Pijana kobieta, to stuprocentowe źródło kłopotów. Lepiej porozwozić po imprezie dziesięciu pijanych panów niż jedną kobietę. Facetowi wystarczy powiedzieć, no, idź już do domu, tylko bądź cicho, bo jesteś pijany, nie pobudź sąsiadów, i on pójdzie na paluszkach. Jeśli nawet się spiep..rzy ze schodów i narobi hałasu, to powie przeppp...raszam, czknie i próbuje jeszcze raz, jeszcze bardziej na paluszkach :). Z pijaną kobietą problemy są cały czas. Nie chce wejść do samochodu, podczas jazdy wyrzuca przez okno wszystko, co się uda, torebkę, stanik, buty, spróbuje założyć mężowi prowadzącemu samochód majtki na głowę... przy wchodzeniu na klatkę drze japę, choć to czwarta rano, jak poprosisz, żeby była cicho, bo pobudzi sąsiadów, to zrobi awanturę, że wcale nie jest pijana, tylko ty się na nią uwziąłeś, jak będziesz zbyt konsekwentnie prosić by była cicho, to możesz zaliczyć w łep torebką, albo czym tam będzie pod ręką... a kiedy trzeźwieje, jęczy, jak alarm samochodowy, rankiem mantykuje i wypije wszystko, co jej w kuchni w ręce wpadnie, włącznie z płynem do mycia naczyń, o ile go na czas nie schowamy. Już nic nie powiem o łazience do sprzątania... W sumie po każdej imprezie jest tak samo, niezależnie od pory roku. piszcie

Hahaha fajne :D zaåpomniales napisac, ze jeszcze placzemy,bo nikt nas nie kocha i jestesmy brzydkie :D

Nie zgadzam się :P Ja jak się fest napiję, to momentalnie zasypiam :P A faceci mają w zwyczaju śpiewać jakieś durne składanki :D

Gość Bronek duży ogonek
ponoć baba pijana dupa sprzedana

Gość zbieracz denek od słoika
powyższy opis jest toćka w toćkę z innego forum, więc nie roszczę sobie praw autorskich a wręcz spiraciłem ten cytat bez zgody i zapłaty tantiem dla autorki (to był opis zrobiony przez kobietę) pozdrawiam

Gość nie wiem ale się dowiem
powiem tylko - masz świetny nick

Gość spirytus bezalkoholowy
ale jak ktoś po alko jest agresywny to na 99,99% facet, o ile można takie coś nazwać facetem

Gość piszę wyjątkowo pod pomarańczą
Mi się włącza agresor jak jestem pijana.:)

Gość didirijda
baba pijana duppa sprzedana

Gość tolo kolo polo
żadko bo żadko ale miałem doczynienia z takimi egzemplarzami jak w opisie. pije taka a później trzeba reanimować

Gość choholudek
laska schlana, dupa sprzedana... niestety tak jest...

Gość Adelaaa1212121
ja zawsze jak sie napije to mam dlugi jezyk i gadam o sobie przypadkowym osoba taki rzeczy ktore wiedza moi najlepsi przyjaciele :o albo jestem senna:o albo mam love story:o i szukam jakiegos faceta to przytulanek i buziaczkow, towarzysza na wieczor :o ale nie do seksu:o

Facet, to jest facet, upije się, powygłupia, czasem pomarudzi i zaśnie - a przed snem i w mordę przywalić potrafi,... Człowiek upojony alkoholem to świnia, bez względu na płeć choć ja doprawdy nie rozumiem dlaczego dla facetów nawalenie się i upodlenie się tym samym to powód do dumy a nie refleksji. ileż to słyszę podnieconych opowiastek jak to się naj*** i zachowywał. Skąd się ta bierze fascynacja w byciu słabeuszem nie radzącym sobie towarzysko bez zalania pały? wiem ze wszyscy piją ale nie trzeba czynić tego jak najczęściej i do każdej okazji bo wtedy zapomnieć można o tym jaki świat i inni są...

"lepiej porozwozić po imprezie dziesięciu pijanych panów niż jedną kobietę" - widać, że autor/ka postu nie odwoził/a pijanego faceta :P Przy tej samej ilości promili facet w zależności od dnia albo bedzie potulny jak baranek albo uparty jak osiołek. Jednemu powiesz "no idź już, idź" i cichutko pójdzie a drugi wydrze morde "niegdzie kurwa nie idę, ja się w pizdu bawię teraz i wszyscy się bawią!!!!!!!" :P A p'ropos polecam filmik na youtube "ide, nie ide" :D