Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sopel_lodu***

Dzień Chłopaka - pomysły na kolację.

Polecane posty

dziś dzien naszych facetów.. wymyslilam ze zrobie kolacje przy swiecach ze swiecami i czeronym winkiem :) tylko nie mam pomyslu co ugotowac.. macie jakies propozycje? ps. Wszystkiego najlepszego życzę wszystkim Kafeteriuszom :)

Gość ej wlasnie podajcie jakis
przepis na kolacje, z prostych skladnikow bo nie mam zbyt duzo w domu :p Kupilam juz wino i czekoladki bo na takim zadupiu mieszkam ze nie wymysle nic innego a dopiero teraz mi przypomnieliscie :p

Gość masz gdzie kupić ciasto
francuksie? gotowe? zrób farsz z kurzych piersi, pieczarek przysmażonych z cebulką i żółtego sera, wpakuj do ciasta dobrze przyprawiony farsz, posmaruj z wierzchu zółtkiem i upiecz do tego surówka i winko i masz wykwintną kolację w pół godziny

Gość me2
O rany ja też zapomniałam, myślę już pół dnia nad obiadem a tu chyba trzeba zmienić nieco opcję ..dzieki ;)

miałam kurczaka w domu więc zobię udka pieczone z ziołami plus młode alutkie ziemniaki ze skórką również pieczone (ale najpierw obgotowane) i do tego sałatka z czerwonej kapusty i dodam ogórka konserwowego. Nie miałam wielu produktów więc zrobiłam z czego sie dało, właśnie się piecze :p

Papryka faszerowana jest pyszna! ;) Polecam jak najbardziej

tyle ze ja wole papryke czerwona zamiast bialej

KURCZAK FRYTKI I SUROWKA A NA KURCZAKA ZETRZYJ SER I PODPIECZ-PYCHA!!!!! FACECI TO LUBIĄ :))) 2 świece na stole w twoim pokoju w jakims pojemniczku szklanym sztuczna glowka z kwiatka pływajaca w wodzie i wrzuc na ta wode tez świeczke zapal...bedzie sobie ladnie pływac... włacz spokojna muzyczke ..przyjedzie zapros go ..wystrojona ..zjedzcie ...a potem robicie co chcecie ;D

ja też wolę czerwoną..i taką też zrobię, tylko, że ja mam tylko 6,80 Ł więc musze iść teraz do Tesco...na szczęście to tylko 5minut..bo przejść przez kładkę. no to lecę , bo Minio za 3h bedzie w domku :D a muszę jeszcze na kompie cos porobić, wow dobrze czasem poszperać po forum..i byłabym tą "złą" co nie pamięta.. :p dzięki i udanych pomysłów gorących wieczorków Wam życzę, zajrzę jutro dopiero.. : (

e-n-y-a niezły też masz pomysł...ooj nastrój wymagany ; ) hmm no z tymi świeczkami to ja mysze coś wykombinować, lece i zadzieram kiece