Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble_u

moj facet oszczedza... na ubraniach...

Polecane posty

Gość złoo sama mówisz prosze
złooo... MS... wybacz ale za zadne skarby swiata nie uwierze ze tak kochasz swoja partnerke (nawet po kilku miesiącach zwiakzu) ze mialbys w dupie to co ona nosi i to ze wszyscy ja obgadują za plecami. Teraz tak mowisz, bo jest zadbana i dobrze sie ubuera ale jakbys ja widział no dziurawych spodniach albo bieliźnie, ktora wygląda jak po babci to szybko zmieniłbys zdanie. ty sie zastanów dziewczynko co piszesz

Gość ubierz sie
po co ta krytyka i ocena autorki? nie slyszeliscie o tym ze o mezczyznie swiadcza buty i dlonie? nie dziwie sie tez nie chcialabym zeby moj facet wygladal jak lump. jak ktos lubi miec brud za paznokciami i wygladac jak menel prosze bardzo. Facet powinien wygladac schludnie i powaznie dostosowac ubior do wieku pracy itd a jak siedzi w domu to neich am na sobie podkoszulek upackany musztarda. Rozumiem Cie autorko, moj facet tez nosil sie niezaciekawie uswiadomilam mu ze odpowiedni i dobrze dobrany stroj to nic zlego pedalskiego czy dziwnego teraz juz nie mam tego rpoblemu. a zaczelo sie od drobnych prezentow typu sweterek koszula czy krawat. takie prezenty nie urazaja a daja do myslenia pozdro

Gość zlosnica...
MS rozumialabym twoje oburzenie jakby autorka chciala aby jej facet na solar chodzil albo manicure sobie robil. a tu chodzi tylko o nowe spodnie na dupe i jakas przyzwoita koszulke. a pozniej wielkie zdziwienie ze Polki leca na obcokrajowcow. bo np Holendrzy sa lepiej zadbani niz Holenderki i az milo popatrzec na takiego faceta co ma fajna fryzure czy spodnie czy sportowy garniak. jak facetowi zalezy na kobiecie to tez bedzie chcial jej sie podobac i nawet dla swietego spokoju pojdzie kupic nowe jeansy czy bluze. ja osobiscie uwielbiam jak widze ze przed wyjsciem do restauracji czy do kina moj chlopak zaklada lepsze ciuchy i pryska sie perfumem. i mimo ze jestesmy ze soba dlugo i mieszkamy razem to wciaz chcemy sie sobie podobac. i to jest po prostu mile.

ty sie zastanów dziewczynko co piszesz wiem co pisze - gdyby poznał jakas bidulke w fatalnych ciuchach to nawet by na nia nie spojrzał (jak to robia zazwyczaj faceci) a gdyby zaczeła sie ubierac jak baba z wiochy to albo by jej truł ze ma sie zaczac ubierac seksownie albo poszukałby sobie seksownej kochanki bo w koncu lepiej patrzec na pieknie wyeksponowane ciało niż na babe co wygląda jak 40 latka w brzydkich, powyciąganych, dziurawych rzeczach. I nie wkrecaj mi ze ty taki cudowny i ze faceci nie patrza na wyglad bo robia to czesciej niz kobiety. I powtarzam po raz 10 - najpierw znajdzcie sie na miejscu tych dziewczyn a potem sie wypowiadajcie.

Gość ech ktoś napisał że kobity
same sobie wszystko komplikują to raz a dwa jak im facet powie co on myśli to odbierają to atak na swoją osobę ale nie na ich wypowiedź widać to wy macie problem z tym jak się facet ubiera tzn facet uważa ,że to wasz problem a on sie dobrze czuje jak czegos nie mówi nie znaczy ,że mu coś nie pasuje gderanie kobiety przypomina gderanie zatroskanej mamusi nie zdziwcie się jak zawsze będzie skutek odwrotny faceci to straszne przekory w większości

Gość złooo zmień płytę bo gadasz
jedno i to samo tylko w innej kolejności i czasem zmienisz jakieś określenie dajesz się łatwo prowokować może jak dostaniesz od faceta po ryju to sie uspokoisz PRZEMOC W RODZINIE MNIE JUŻ NIE DZIWI

Gość ble_u
tak sie skłąda ze moj facet czesto mowi co mu sie nie podoba i stara sie zebym zmieniła nawyki ale moich próśb nie słucha. Spotkałam się juz z wieloma facetami i mam wielu znajomych i jakoś zaden nie spotyka sie z babka ktora ubiera się jak wieśniaczka. Chyba o czymś to swiadczy prawda? Jak kobieta jest pzreciętna to i tak robi wiele by wyglądac jeszcze lepiej - jest brzydka ale stara sie to nadrobic ubiorem a faceci maja to w dupie. Mam kilku co sami wygladaja jak takie menele ale oglądają sie za laskami z solarium i 3 cm tipsami - musza miec koniecznie obcisłe spodnie i wysokie buty. Wiec nie wmawiajcie mi ze faceci polecą na byle wiesniaczkę, bo kilku moich kumpli zdradza swoje "normalne" dziewczyny z takimi lafiryndami ktore wygladaja 5 razy lepiej od ich dziewczyn.

nie martw się, od nikogo po pysku nie dostane - moze jestem jedyna ktora otwarcie przyzna ze strój ma znaczenie bo majac do wyboru fajnego faceta w oblesnych ciuchach i fajnego w fajnych ciuchach to wybiore opcje nr 2 - nie ja jedna... i dokładnie tak samo robia faceci :) wiec jesli Ci sie nie podoba moja płytka to idz tam gdzie polazł MS i broń go zacięcie :)

Gość a ja wiem o co chodzi autorce
bewitched dobrze mówisz - spokojna rozmowa itd. Tylko wyobraź sobie, że są 'niereformowalni' faceci i takie łechtanie niczego nie zmienia. Np. mój tata, dlatego się tu odzywam, bo wiem o co chodzi dziewczynom, które tu piszą. Mój ojciec - kochany facet, mądry, wykształcony, a gdyby nie moja mama to dosłownie wyglądałby jak menel spod budki z piwem, bo jeśli chodzi o ubrania to zawsze mu było wszystko jedno - dziurawe skarpetki, a co tam, mogą być dziurawe, mogą nawet paluchy wyłazić. Koszulka się popruła pod pachą - a co tam, można iść do pracy w poprutej, koszula już się znosiła - też nieważne, znoszone domowe dresy są najwygodniejsze na wszelkie okazje itd. :O I w taki oto sposób moja mama cale życie kupowała i nadal kupuje ubrania, nawet buty, mojemu tacie (obecnie oboje są już na emeryturze), bo inaczej - tak jak napisałam wyżej - wyglądałby jak lump. :D :O

Gość nic dalej nie rozumiesz
złooo... ty sie zastanów dziewczynko co piszesz wiem co pisze - gdyby poznał jakas bidulke w fatalnych ciuchach to nawet by na nia nie spojrzał (jak to robia zazwyczaj faceci) a gdyby zaczeła sie ubierac jak baba z wiochy to albo by jej truł ze ma sie zaczac ubierac seksownie albo poszukałby sobie seksownej kochanki bo w koncu lepiej patrzec na pieknie wyeksponowane ciało niż na babe co wygląda jak 40 latka w brzydkich, powyciąganych, dziurawych rzeczach. I nie wkrecaj mi ze ty taki cudowny i ze faceci nie patrza na wyglad bo robia to czesciej niz kobiety. I powtarzam po raz 10 - najpierw znajdzcie sie na miejscu tych dziewczyn a potem sie wypowiadajcie. popatrz na swoje wypowiedzi nie masz pojęcia o facetach i co się dla nich liczy;) faceci patrzą owszem kobiety tez patrzą faceci bardziej na ciało włosy biust a kobieta na garnitur czy kosztował kilanaście tysięcy pusta beczka głośno dudni babcia mi to powtarzała teraz wiem co miała na mysli produkuj się dalej wylewaj jad i żale nic autorce nie pomogłaś może i moja kobita to nie jest ideał pod każdym względem ale taką próżna idiotkę...to trzeba mieć pecha ,żeby spotkać może i masz lat 18 fajnie ci bo jeszcze jesteś młoda ale życie to nie bajka kochana dorośnij to jeszcze nie są prawdziwe ludzkie problemy

Gość jak zuważyłaś bewitched już
tu nie zaglądnie:( raz coś napisze i zdania nie zmienia widziałaś jeszcze jedną jej wypowiedź?bo ja nie

Gość kto napisał że chodzi o kasę
kto napisał tutaj z dziewczyn że liczy się cena za ciuch? chyba czytać nie umiecie

znam sie na facetach :) nie martw sie :) wiem co sie dla nich liczy - kazdy chce miec kobite ktora mu sie podoba i ktora go pociąga ale z czasem kiedy taka kobieta się roztyje po ciązy zacznie wyglądac jak tesciowa a nie szalona żonka to zaczyna sie zastanawiac co z nią robi i dlaczego tak bardzo się zmieniła. Nie wierzysz? poczytaj tu topiki jak dziewczyny zostały zdradzone bo przytyły, bo sie zmieniły po ciązy.. i wiem co pisze - cały czas to samo - moze i nie dałam autorce zadnych rad, bo tak bardzo pochłoneła mnie rozmowa z MS ktory sam chyba nie wie o co chodzi. może i moja kobita to nie jest ideał pod każdym względem ale taką próżna idiotkę...to trzeba mieć pecha ,żeby spotkać czyli mamy odpowiedz - jestes facetm i zaciekle bronisz ich "racji" tak sie składa ze teraz tyle samo kobiet co facetów patrzy na wygląd wiec nie wiem co sie ciskasz. I od IDIOTKI to wyzywaj kogoś innego - nie mnie. Kochasz swoja kobiete? to super - ale nie nigdy nie mow nigdy.

Gość inne_t
mysle ze jakas traum z dziecinstwa za tym idzie mialam juz dwoch takich, ale nie wy3malam z nimi dlugo najgorzej to jak w rozwalajacych sie butach lazili :-( a nowe kupic mieliby za co. co to jest, depresja? czy co?

Gość sam się oglądam za dziwadłami
ble_u tak sie skłąda ze moj facet czesto mowi co mu sie nie podoba i stara sie zebym zmieniła nawyki ale moich próśb nie słucha. Spotkałam się juz z wieloma facetami i mam wielu znajomych i jakoś zaden nie spotyka sie z babka ktora ubiera się jak wieśniaczka. Chyba o czymś to swiadczy prawda? Jak kobieta jest pzreciętna to i tak robi wiele by wyglądac jeszcze lepiej - jest brzydka ale stara sie to nadrobic ubiorem a faceci maja to w dupie. Mam kilku co sami wygladaja jak takie menele ale oglądają sie za laskami z solarium i 3 cm tipsami - musza miec koniecznie obcisłe spodnie i wysokie buty. Wiec nie wmawiajcie mi ze faceci polecą na byle wiesniaczkę, bo kilku moich kumpli zdradza swoje "normalne" dziewczyny z takimi lafiryndami ktore wygladaja 5 razy lepiej od ich dziewczyn. oj babeczko kochana nic nie rozumiesz:( to ,że się facet ogląda za jakąś laską nie znaczy ,że już chce dostac jej numer już chce ją popukac jak ty tylko zostawisz go na chwilę;) ja też się nie raz obejrzałem za dziwadłami a potem mi się śniły koszmary;)że znajduję poobcinane te paluchy z tipsami pod własnym łożkiem za dużo sobie dorabiacie i czasem dopowiadacie sobie swoje 3grosze macie jednak bujna wyobraźnię

Gość piszę ja facet złooo
nie to tylko wykręt ,że przytyły i mają dzieci zrobiły sie atrakcyjne to dla kobiet łatwe wytłumaczenie jak facet przejży na oczy ,ze go kobita na dziecko złapała to ją zdradzi jak kobieta jest straszną suką nie ugotuje obiadu siedzi w domu z dzieckiem i nie pracuje żyje na jego koszt to ją zdradzi albo zostawi jak wracasz styrany z roboty i od progu słyszysz wyzwiska albo masz zrobić to i to ,jesteś taki a taki to ją zostawi NIE JESTEŚCIE BEZ WINY I NIE ZWALAJCIE NA DODATKOWE KILOGRAMY zło..ty sie nic nie znasz i nie masz żadnego pojęcia o życiu

Gość elkapatelka
Mój facet jest podobny do faceta autorki, mnie samej się zdarzyło ubrać kilka razy z rzędu te same spodnie i potrafił mi powiedzieć "znowu ubrałaś te spodnie? chyba je bardzo lubisz? a nie masz innych tylko ciągle te same wkładasz?" dodam że sam chodzi w wielu rzeczach dość często

Gość piszę ja facet do złoo
wierzysz we wszystko co pisze ktoś na forum jak kafe to ci współczuje wierzysz w te wszystkie żale babek :( też ci współczuje nie mam pojęcia na serio ile masz lat ale jesteś strasznie infantylna nawet jak masz 40lat(nie sądzę)

ja tez się moze wypowiem. Wiem o co chodzi autorce i innym dziewczynom. Nie o to by nagle ich faceci stali się metroseksualnymi lowelasami co chodzą do kosmetyczki czy codziennie nakładają tone zelu na włosy. Chodzi o kupno rzeczy ktore sa potrzebne. Moj facet no tez chciał chodzić latem w długich spodniach - cudem namówiłam go na kupno którkich spodenek - a jaki był potem zadowolony ze je kupił? :) oni potrzebują troche wsparcia, wmawiania im ze dobzre w czymś wygladają - no ale skoro mowiłyscie a oni nic... to jest problem. Chyba nikt nie chce na siłę zmieniac partnera ale jesli partner mowi nam ze podoba mu się to czy to, ze podnieca go czerwona bielizna to kobiety lecą i ja kupuja bo uwielbiają zadowoloną minę facetow. Dlaczego wiec faceci to olewaja? bo wygodnie im chodzic 2 rok w tych samych przepoconych butach? ja nie widze w tym nic fajnego. Ja rozumiem bo moj tez jest niechetny do zakupów dlatego dziwi mnie zdanie MS ktory tak zaciekle broni facetów. One pzreciez nie chca z nich zrobic piesków na smyczy, chca się czuć dobrze wychodzac do restauracji czy na kolację. Ty jestes zadbany, masz chociaż garnitur a ich faceci maja głęboko gdzies brzydkie, stare, niemodne ciuchy. To jest znacząca rożnica. Mowisz o rzeczach z ktorymi sie nigdy nie spotkałes. Ja równiez zwracam uwage na strój w końcu to strój najwiecej mowi nam o człowieku. Ludzie z mojego otoczenia sa podzieleni - ci ktorzy chodza jak facet autorki nic ciekawego soba nie reprezentują, natomiast ci ktorzy staraja sie dobrze wygladac w pracy sa naprawde porzadni. W koncu isc do pracy w firmie w byle czym to brak szacunku do szefów. Ja rowniez mialabym problem gdyby moj facet zaczał zaniedbywac swoj wyglad i strój. Ilu facetow zostawia swoje kobiety bo sie zaniedbały? całe kafe zawalone jest takimi topikami i jakos dziwnym trafem faceci ich chwala i zgadzaja sie z ich decyzją. Ale jak kobieta powie ze kocha ale chce widziec faceta w nowej koszulce to juz obrazaja od szmat, idiotek, pustych laleczek. Zastanowcie sie nad sobą, bo takimi wyzwiskami raczej nic nie osiągniecie.

Gość czasem lepasz brutalna prawda
elkapatelka Mój facet jest podobny do faceta autorki, mnie samej się zdarzyło ubrać kilka razy z rzędu te same spodnie i potrafił mi powiedzieć "znowu ubrałaś te spodnie? chyba je bardzo lubisz? a nie masz innych tylko ciągle te same wkładasz?" dodam że sam chodzi w wielu rzeczach dość często Czy wy kobiety nie potraficie odpyskowac facetowi? jak ja bym miala taka sytuacje to od razu bym zjechala faceta ze sam wyglada jak dziad a mi zwraca uwage. moze wlasnie tylko takie ostre slowa przemowia takim panom do rozumu. sorry same sobie na to pozwalacie, stroicie sie jak glupie a on ma was gdzies i na randke z wami zaklada podarte spodnie mimo ze biedny nie jest. zenada normalnie i tyle.

Gość do złoo a pomyslałaś że ktoś
ci po prostu teraz tutaj wkręca i ma z ciebie polewkę jak jasny chuj ja mam czarny nick może nawet 3 ale sie nie daje prowokować ;) bo i po co

Gość elkapatelka
Ja chciałam pokazać tym osobom które bronią zaciekle facetów że są faceci którzy sami ubierają się nieciekawie w stare poprute ciuchy a potrafią zwrócić uwagę własnej kobiecie :(

nie wierze w to co czytam - wiem o tym po przykładach z rodziny i przyjaciół :) wiec kafe to tylko dodatek :) tez mam wrazenie ze cały czas na mnie najezdza jedna osoba tylko co chwile zmienia nick - i cały czas jest to facet broniący swoich racji - wiec mozecie sobie darowac :) NIE JESTEŚCIE BEZ WINY I NIE ZWALAJCIE NA DODATKOWE KILOGRAMY zło..ty sie nic nie znasz i nie masz żadnego pojęcia o życiu a Ty nie znasz mnie ani mojej sytuacji wiec prosze Cie zamilcz - bo jestes facetem ktory woli na siłę przyznac racje innym samcom.

a dlaczego autorka i inne maja sie ubierac tak samo zle jak ich faceci? moze im jest wstyd sie pokazac w takich ciuchach? ja proponuje przestac z nimi wychodzic na miasto :)

Gość ja kobieta wiem o co chodzi
;) wspólczuję co niektórym facetóm tych panienek co tu pisały MS jest super i naprawde go polubiałam:P nic do niego nie mam i mam swoje sposoby i zmieniłam mojego faceta właśnie z lumpa na kogoś lepiej ubranego ;) no ale wy tutaj szczególnie złooo... jesteście mądrzejsze i zaraz kogoś pojedziecie idźcie do poradni zdrowia psychicznego moze tam wam powiedzą albo jakiś terapeuta ;)może sobie przypomnicie ten wątek jeszcze zapytam jak bardzo chcecie aby wasz facet był sobą? on to odbiera ciut inaczej;) pozdr bełkot straszny już sobie idę i też nie wejdę

Gość oj złoo złoo
zmień płytę po co dalej ciągniesz tą dyskusję ;) ja też wspólczuje twojemu facetowi Ms się nie pojawi tutaj ide o zakład pozdr

Gość betrissss
a ja mam wrazenie ze MS pisze jako ten facet z pomaranczowym nickiem i ta laska co go tak polubiła :D kogo obchodzi ze go lubisz?? lubisz? to umowi sie z nim na kawe albo wyslij mu prywatna wiadomosc, nie musisz tak wychwalac jego madrosci :D poza tym jesli kobieta o sobie dba to nie bedzie przymykala oka na faceta ktory ma gdzies to jak wyglada. Ciekawe czy tez bylibyscie tacy cwani gdyby to był topik o gwałcie albo zdradzie - wypowiadalibyscie sie na temat o ktorym nie macie pojecia ?:) dobrze wiedziec, ze wiekszosc gada bo lubi a nie dlatego ze ma cos ciekawego do powiedzenia :)

Gość stawiamy na autorki
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4234907 ble-u albo złooo.. ale ta druga prędzej zła bo niedojebana przez faceta mi by tez sie nie chciało złooo wrzuć fotki posmiejemy masz fioletową kurteczkę ortalionowa albo oczojebny seledynek różowe skar

do "do tatayana" Niby czemu piszesz to do mnie?Ja nie pisalam ze chodzenie w starych znoszonych ubraniach jest ok.Ja tylko napisalam swoje zdanie m.in.ze garnitury wcale nie sa fajne bo czlowiek sie w nich koszmarnie poci itd.A mój facet nigdy nie chodzi w podartych gaciach i wyplowialym znoszonym podkoszulku.Tyle :D

Gość 1234556464746
TATAYNA to się postaw w takiej sytuacji gdyby twoj facet taki byl