Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DuoMama

Nawilżacz parowy - znalazłam rewelacyjny - polecam

Polecane posty

Chciałabym się z wami podzielić swoim ostatnim rewelacyjnym odkryciem. Kupiłam polski nawilżacz parowy Triada. Szczerze powiedziawszy kupując go miałam mieszane odczucia czy się spisze. Okazuje się, że powietrze dosłownie po godzinie pracy jest rześkie i świeże. Przy miłym szumie moje dzieci pięknie usypiają. Nie reklamuję absolutnie tej firmy ale myślę, że produkt jest godny polecenia co też czynię. A polecam go z całą pewnością bo miałam w domu kilka innych nawilżaczy, które nie zdały egzaminu. Od jesieni do wiosny mam w domu dosyć suche powietrze ponieważ poza kaloryferami dogrzewamy się kominkiem. Ciepełko jest miłe ale niestety śluzówka wystawiona na ciężka próbę. Tylko ten nawilżacz sobie radzi z oczyszczeniem i odświeżeniem powietrza. Jak były upały, wrzucaliśmy do nawilżacza kostki lodu i robiło się w pokoju naprawdę przyjemnie :-D Ja swój kupiłam na allegro ale właśnie znalazłam stronę www producenta, dlatego wklejam link: http://www.nawilzacz.com/ I PODKREŚLAM RAZ JESZCZE, TO NIE JEST REKLAMA. Po prostu uważam, że trafiłam na rewelacyjny produkt i się swoją wiedzą z wami chcę podzielić :-D

Gość gość
Zgodze się. Te nawilżacze parowe podane przez mojego poprzednika prezentują się naprawdę dobrze. Tak mi się zdaje.

Gość gość
Naprawdę ciekawe są te nawilżacze, które tutaj polecacie. Zwłaszcza pod względem cenowym.

Gość gość
heheh jaka bezczelna reklama.. posty dodawane przez jedna osobe pare minut po sobie...

Gość gocha_23
Hej, chciałam odświeżyć wątek. Też szukam sprawdzonych nawilżaczy, ale zupelnie się nie znam. Musze coś kupić i do domu i do biura. Czytałam o parowym nawliżaczu i jak jest lepszy od wodnego?

Gość gość
Rozumiem o czym mówisz. Ja pracując na hali produkcyjnej czesto mam styczność z nawilżaczem powietrza od http://www.sternal.com.pl/ to zupełnie inny komfort, powietrze jest wtedy świetne i od razu pracuje się lepiej.

Witam, ja ze swojej strony mogę polecić nawilżacz parowy Devatec CMC, świetnie pracuje i działa na naszą rodzinę. Od kiedy go mamy dzieci o wiele rzadziej chorują, nam nie wysusza się skóra od suchego powietrza w zimie, które powoduje centralne ogrzewanie. Para, którą produkuje jest bezpieczna, bo sterylna, a co najważniejsze bardzo cicho pracuje i jest łatwy w obsłudze. A to się ceni. http://nawilzacze.eu/