Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama3miesieczniaka

niemowlę nie ma od wielu dni apetytu

Polecane posty

Gość mama3miesieczniaka

w sumie od miesiaca.Je bardzo mało..lekarka kaze tylko ciagle przystawiac.boje sie,ze to moze byc choroba.

zrób dziecku postawowe badania krwi i moczu i nalegaj na lekarkę, żeby coś z tym zrobiłą. Innych objawów nie ma? A mało to znaczy ile? Płacze z głodu?

Gość Jesli...
Jesli nie chce jesc, odmawia to powinno cie martwic ale najpierw zrob badanie krwi i moczu podstawowe, bo moze to byc obiaw anemii. Jesli wyniki beda ok a on nadal odmawia i malo je to niestety ale masz niejadka (ja tez mam synka 4,5 miesiaca i z dnia na dzien zaczal odmawiac jedzenia... niejadekiem sie stal...) Z tym niestety niewiele mozesz zrobic. Karm czesto i obserwuj wage. Jak skonczy 4 miesiace wprowadz kaszke i zupke i podawaj lyzeczka moze wtedy wiecej zje. I nie podawaj za duzo wody ani herbatek, najlepiej wcale. Ja mam metode taka ze karmie go co 3 godz czy chcial czy nie. Zyczeczka zje najwiecej. Butla tylko 50-80ml wiec bardzo malo. Cyca nie chce przez co stracilam pokarm 2 tyg temu... Jesli natomiast twoje dziecko podczas jedzenia sie denerwuje to moze masz za malo pokarmu albo zjadlas cos co mu nie smakuje w mleku (jesli karmisz piersia) lub modyfikowane tez moze nie smakowac. Mam nadzieje ze napisalam to tak ze zrozumialas choc troszke.