Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec z bałaganem w chałupie

Porządki w domu - sprzedaż od złotówki

Polecane posty

Ja tam czasem jeżdżę. Już mam 7,75 ;-)

http://images44.fotosik.pl/209/8664519b536329c1med.jpg do Koleżanki, która potrzebuje czarnych rzeczy ;) Nie ma rozmiarówki, koronka, stan bdb. Pod pachą 52cm (x2), w ramionach 36cm (x2), długość 60cm. Jeśli jesteś zainteresowana, rzuć propozycję ceny i jak mamy sfinalizować transakcję. Pozostałe rzeczy będę wrzucała jak znajdę czas :(

Papuga ;-) Dzięki za podbicie :P

ale sliczna ta koronka ;) fajny pomysł w sumie tez mam duzo ubran ktorych nie nosze, ale zawsze mysle ze niedys sie przydadza;) chyba jestem chomikiem hehe

Myśl tak dalej, a będziesz tak, jak ja, miała całą szafę ciuchów których nie nosisz, sprzętów, których nie używasz i będziesz się wkurzała, że masz dużo sprzątania i wciąż brakuje Ci miejsca w komodzie. W końcu ja też jestem chomik :) Wypije kawę i robię fotę kurteczki.

Gość do svfDFFSfVGB VVXC
Tylko jest roznica miedzy Toba a Autorka - ona faktycznie sprzedaje wszystko OD ZLOTOWKI i niektore rzeczy sa rzeczywiscie calkowicie nowe, a Ty tylko jedna kurtke, uzywana, i to za 35/ 50 zl :o Bylo juz na Kafeterii kilka takich tematow i nikt nie kupowal bo a to rzeczy brzydkie, a to drogie, a jak ktos wreszcie wpadl na sensowny pomysl i pozbywa sie tego, czego nie potrzebuje, byleby poszlo, to wszyscy zazdroszcza i podpinaja sie pod temat :o

Kurtka w klimatach Doda/ Electro Czarna, bez rozmiarówki, używana, stan BDB Wymiary przybliżone mierzone na płasko: 41cm (x2) w ramionach, 48cm (x2) pod pachami (czyli w biuście), 61 cm długość całkowita, 55cm długość rękawa. Skład: 70%PCV, 30% Polyester Nadaje się do prania Czekam na propozycje cenowe, info, czy jest w stylu koleżanki poszukującej "czarnuchów", ewentualnie później wystawię na aukcję ;)

KURTKA Z KUDŁAMI Używana, rozmiar z metki M. Ramiona: szerokość ok. 47cm / x2, pachy: ok. 53cm/ x2, długość bez kołnierza ok. 80cm, długość rękawa ok. 54cm, materiał wygląda jak mielona skóra, (w moim odczuciu), nie wiem, co to jest "PU" ;) Skład: 15% PU, 85% Cotton, podszewka 100% Polyester Guziki są na pętelkach, jeden zgubiony i wymieniony na czerwony. Cieplutka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Posiada 2 kieszonki

Cześć :) no to widzę że jestem inspiracją do jesiennych porządków :) U mnie jest zainteresowanie kolejnymi aukcjami, mam ok. 13 zeta, jedyne co mnie martwi, że licytują osoby bez żadnego komentarza a także z niepełną aktywacją konta :(

Nie martw się, czasem biją się w ostatniej minucie. Wklej link na dział MACIERZYŃSTWO i ZAKUPY

na macierzynstwo juz wrzucilam wczoraj ale na zakupy jeszcze wrzuce :) moze akurat no jk dobry przedmiot to potrafia sie bic i dobra cene sie dostaje ale mam nadzieje ze buciki juz nikt nie bedzie licytowal :P

Zayebista śliwkowa marynarka, z wiśniowymi guzikami i bordową podszewką Rozmiar z metki 3 Szerokość: ok. 45cm (x2) w ramionach, ok. 53cm (x2) w biuście, długość całkowita 77cm, max długość rękawa 62,5cm Chyba nie można prać: CLEAN MOIST Skład: 73% PVC, 22% Polyester, 5% Polyeturan Pod prawą piersią ok. 13 mm rysa/delikatne pęknięcie :(

Gość svfDFFSfVGB VVXC
nie ne tylko jedną kurtkę gdybyś zajrzał na inne aukcje sprzedającego to byś to zobaczył że są ceny od 5zł nie podpinam się tylko też posprzątałam w szafie

No, trochę osób patrzy, ale pewnie wszyscy węszą za superokazjami. Ja szczerze mówiąc też lookam co można kupić za bezcen lub co najmniej duuużo taniej. Kiedyś wrzuciłam te gniecione, fakt że same, obie pary za 20 zł w licytacji, za 35 KUP TERAZ i nikt nie licytował.

svfDFFSfVGB VVXC Faktem jest, że: - temat jest mój i nieładnie się podpinać (gosianicy wybaczę, bo już się z nią poniekąd zdążyłam zakumplować :) ) - i sprzedaję w nim rzeczy od złotówki - nie od 5, 35 czy 50 zł Nie chcę być niemiła, ale załóż może sobie własny temat, O.K.? A jeśli chcesz coś ODDAĆ ZA DARMO albo ZAMIENIĆ, zapraszam na mój drugi temat (choć widzę, że i tam wsadziłaś reklamę swojej aukcji).

Gość aiaiaiaiaiiaia
a moze jakas narzuta na tapczan, lozkO fioletowa?

NIestety, nic z tego. Fioletowe mam 3 dywaniki, ale mam pokoj w tych kolorach, sa mi potrzebne. Wczoraj jeszcze mialam blekitna narzute, 2 pokrowce na fotele do kompletu i dywanik w bialo blekitno pomaranczowe paski, ale oddalam znajomemu. Pisze, ze dobrze sie spalo pod narzutka ;)