Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec z bałaganem w chałupie

Porządki w domu - sprzedaż od złotówki

Polecane posty

Cześć. Robię porządki w domu i pozbywam się rzeczy, które zawadzają - nie tylko mnie, ale także moim znajomym. Są to ubrania (spodnie, spódniczki, kurtki, gorsety), głównie damskie i młodzieżowe, buty, torby, pościele, biżuteria (także srebrna, ręcznie robiona) i inne rzeczy. Duża część tych przedmiotów jest zupełnie nowa. Część aukcji już wystawiłam, pozostałe będę wystawiała gdy tylko opiszę i obfotografuję przedmioty. Wszystkie aukcje są od 1 złotówki, nie ma ceny minimalnej, możliwy odbiór osobisty a także wysyłka pocztą w cenie znaczka na paczkę (kartonik do opakowania zapewniam we własnym zakresie). Może komuś coś się przyda? http://www.allegro.pl/item759308005_torba_z_wieloma_kieszeniami_nowa_torebka_gratis.html http://www.allegro.pl/item758495966_3x_prawie_nowe_i_nowe_baleriny_inne_obuwie_r_39.html http://www.allegro.pl/item759342517_nowa_posciel_satynowa_w_kolorze_malwy_gratis.html

Gość dziewczyna ladacoo
Sexy stringi- dlaczego chcesz się ich pozbyc? :D Rozumiem- zima idzie, ale juz za kilka miesiacy lato:p :D

Gosianico, dziekuje za zainteresowanie ;-). Nie koncze aukcji przed czasem. Jesli nikt inny nie bedzie licytowal, wygrasz buciki za zlotowke - podejmuje ryzyko i zgadzam sie na nie. Jednak, jak sie zapewne domyslasz, mam nadzieje, ze ktos sie jeszcze skusi i cena pojdzie w gore ;-). Tak wiec zastanow sie, za ile Ci sie oplaca kupic i czekaj spokojnie na koniec aukcji :-). Moze jeszcze cos Ci sie podoba?

Dziewczyno ladaco - a bo ja NIE ZNOSZĘ stringów ;-)

Xazui... ja całą szafę wystawiam :P Normalnie też nie mam czasu, ale akurat siedzę na L4. W dodatku poza moimi rzeczami są ciuchy mamy, koleżanki... szkoda gadać ;-) Ale jak już podjęłam decyzję, to zrobiło mi się lekko na duchu, polecam jesienne porządki ;-) Jeszcze tylko pudło sentymentalnych listów trzeba spalić... i będzie O.K.

Gość 76r76rrr
a pejcze kajdanki itp masz? :D

76r76rrr - nie mam. Ale ktoś NA PEWNO MA ;-) Ja też kupuję. Zwłaszcza biżuterię i akcesoria do wyrobu biżuteri. Ale staram się nad tym panować. Mam też kupę pierdół typu: bombki na choinkę, kurczaki wielkanocne, figurki jeży, "rzeźby nowoczesne", figurkę aniołka, sztuczne jabłka, miedziane miniaturki naczyń kuchennych i nie wiem, co z tym zrobić - wyrzucić szkoda, sprzedać wstyd ;-) Myślicie, że ktoś za darmo przygarnie?

nie moglas dac na krocej tej aukcji z balerinami?nie chce mi sie czekac tyle czasu :( a bardzo mi sie podobaja

I tak byś musiała poczekać, planuję, że wszystkie rzeczy powystawiam dziś albo jutro... :-(

Gość skąd jestes
anarielo? chciałabym te spodnie sztruksowe, byłyby fajne na łażenie z psem, ale musiałabym przymierzyć , ja - gdansk. jest opcja?

Gość skąd jestes
juz widze, ze poznan. trudno

Gość skąd jestes
a mogłabyś napisać mi ile te sztruksy w biodrach mają?

zapomniałam_hasła - sprawdź wymiary, nie zawsze rozmiarówka prawdę mówi. Rzeczy są w rozmiarze tylko L/M, od złotówki, więc może ktoś się skusi, poza tym przecież na Allegro kupują także osoby handlujące odzieżą. Mam ciuchy w różnych rozmiarach i stylach, nie mam siły na wystawianie ich pojedyńczo, muszę pokombinować jakieś paczki. Jak się nie sprzedadzą, trudno, na pewno jakiejś biednej osobie się przydadzą. skąd jesteś - ale które sztuksy? Bo są na 2 aukcjach. Podaj mi numer aukcji, to Ci napiszę. Wisiorek i 3 pary identycznych kolczyków: http://www.allegro.pl/item759563776_wisiorek_w_gotyckim_stylu_3x_kolczyki_roze.html

Gość te stringi sa uzywane
:o

Chociaż w sumie, to były noszone, jak o tym pomyślę... z poczty do domu :P Nie sprzedaję używanej bielizny (fuj!). Rzeczy, które były używane, są opisane jako używane ;-)