Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec z bałaganem w chałupie

Porządki w domu - sprzedaż od złotówki

Polecane posty

Gość malinowy soczek
Ludzie idea wzniosla i fajna ale opamietajcie sie.Niektore z tych ciuchow to koszmra.Dostaliscie jako nietrafione prezenty i nawet podlogi bym niektorymi tymi ciuchami nie chciala umyc a cenicie sie na jakis akcjach ze pozal sie Boze.Na starych szmatach chcecie zarobic?! typowa polska mentalnosc.albo jakies lateksowe majty-stringi! podarujcie to komus jesli chcecie pomoc komus biednemu jak to mowicie ale niektore z tych rzeczy to skandlaiczne buble sto razy gorsze od tych w sklepach za 5 zl!!! Wstyd !

Gość malinowy soczek
proponuje napalic tym wszytskim w piecu zebyscie sie nie osmieszali ta tandeta i starzyzna!

Wypchaj się, malinowy soczku, uważający, że nowe ciuchy za złotówkę (nieważne, że w moim stylu nie, może w czyimś i owszem) to "cenienie się na aukcjach że pożal się boże". Rozumiem, że jesteś źle sytuowana, ale naprawdę przesadzasz :P A co do latexowych stringów - to, że ja nie noszę stringów w ogóle, a latexowych tym bardziej, nie znaczy to, że: - inni nie noszą - nie mam prawa sprzedawać choćby szmat (najwyżej nikt nie kupi) Może wolałabyś te: http://www.allegro.pl/item758875320_%5E%5E%5E_escora_%5E%5E%5E_czerwone_lak_latex.html tylko jedna para, w dodatku "stan super"!!! - kupiłabyś używane majty?! Tu masz kolejne używki: http://www.allegro.pl/item758666678_sexi_czarne_stringi_a_la_latex_wzorki_m_l.html

Gość malinowy soczek
o biedni Ci wszyscy ktorzy wzbogaca Cie ta "zlotowka" placac za takie wynalazki hahah.Szmaty i tyle.Ale masz racje ze to ich sprawa.Ja Ci moge nawet doplacic do tych bubli zebys sie nie kompromitowala.hahah.Opamietajcie sie wsyscy zachlanni alegrowiecze!!!!!!!!!!

Ciekawa jestem, czemu tak Cię irytują moje aukcje i moja ewentualna kompromitacja? Intrygujące ;-)

malinowy soczek to ze tobie nie odpowiadaja nie znaczy ze innym tez nie.moze komus sie rzydadza nie do noszenia tylko do czegos innego.pewnie jestes wypindrzona paniusia w markowych ciuchach ktora lumex szerokim lukiem omija, koniec z balaganem faktycznie bardzo intrygujace jest jej podejscie :p

Podbijam Aukcje sie koncza, niektore rzeczy wciaz za zlotowke ;)

Gość Może znaździe się
jakiś koneser jej używanych majtek,ja bym się wstydziła wystawiać używane gacie ,nawet w świetnym stanie.

Gość hej dziewczynyja nie
mam konta na allegro,ale mam super ciuszki po córce w świetnym stanie,fotki mogę przysłać na e-maila,ewentualny odbiór na terenie warszawy

Hm, ktoś ma manię prześladowczą na temat używanych majtek? Ja w tym temacie nie widziałam żeby ktokolwiek takie sprzedawał :P

koniec z balaganem fajniutko ze paczka juz poszla jutro gora w srode bedzie u mnie :) no w sumie to ja tez nie widzialam uzywanych majtek?tylko nowe "noszone" z poczty do domu :P

Gość djglkdsfjskldjglksdjls
ja pierdole ludzie po co wam te szmaty podlogi bedziecie myc cxzy co, a ty autorko idz do pojemnika pck i je powrzucaj, a reszte na smietnik

Gość hulaguguklaaaa
a co to kurwa jest serwis ogloszeniowy skasowac ten topik juz zglaszam

Hm, to przestał być topic ogłoszeniowy, bo aukcje się pokończyły, zatem teraz mamy już tylko towarzyską pogawędkę :) tak że zgłaszaj zdrowo, o ile wiem, nie naruszyłam żadnego regulaminu :P Ile w ludziach bezinteresownej zawiści... ;) djglkdsfjskldjglksdjls - dziękuję, nie skorzystam z rady.

I jak Ci poszło z porządkami? Ja miałam całą szafę zbytecznych rzeczy, jak powysyłam te, które zostały kupione, będę miała połowę wolną :)

koniec z balaganem buciki juz doszly sa super i pasuja :) dzieki za dodatki, kolczyki ponosze sobie. komentarz tez juz wystawilam na allegro.

Cieszę się bardzo :) Chyba jutro wyślę resztę rzeczy, bo już mi pieniązki powpłacali... A na komentarz musisz trochę poczekać, bo niestety Allegro na razie nie działa :( p.s. już wiem ile jest Twoja wiocha od wioski moich znajomych - 7 km (N...) :P

mowisz o brzezinach czy o reczu?bo to jest w takiej odleglosci a nie jeszcze rzeczki po drodze sie trafia :P wiem ze nie dziala bo chcialam zajrzec a nie moge :(

Gość sad witch
a może masz jakiś polarek w ciemnym kolorze, brąz np. lub jakiś gruby sweter zapinany,bo mi coś takiego potrzebne, żeby w pracy siedzieć,gdyż zimno :)

To było pytanie do mnie? Niestety chyba nie mam. A przynajmniej nie w dobrym stanie :( Gosianica - mam na myśli Twój adres z aukcji ;)

Oj, nie chciałam na Kafe :) ale już i tak dokładnie opisałaś lokalizację :) w Nętkowie!

Macie tam bardzo urokliwe zadupia :)

Niech no tylko zmienię pracę :P