Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec z bałaganem w chałupie

Porządki w domu - sprzedaż od złotówki

Polecane posty

Nie uczestniczę na aukcji na allegro, a jestem zainteresowana, rzeźbą współczesną jak też miniaturą naczyń kuchennych.Czy ewentualnie jakąś fotka na mojego @ mogłabym prosić? jolkaza@gmail.com Prosiłabym też o cenę tych przedmiotów.

Jolkaza - zaraz tu wrzucę linki. Chyba wstydzę się to sprzedawać... zamienię nawet za paczkę koralików, kadzidełek lub świeczkę jeśli ktokolwiek będzie chętny :D albo cokolwiek innego do dogadania

A zatem "rzeźba" - celowo napisałam w cudzysłowiu, gdyż nie jest to sztuka wysokiego lotu ;-) mierzy ok. 36 cm z podstawką, a wykonana jest w mojej ocenie ze stelażu drucianego, na którym stworzono postać z bandaża i jakiejś masy, może żywicy, pomieszanej ze złotolem: http://images45.fotosik.pl/209/32a17f14f2d84dccmed.jpg Straszny zbieracz kurzu ;)

Jeśli link nie zadziała, usuńcie spację

to w woreczku to jest jajo jedwabnika :D

Podbijam ;-) Już mam 6,75 zł ;-) Dzisiaj kolega przychodzi po kapę na łóżko, dywanik i dwa pokrycia na fotele ;-)

Gość smart woman
dawaj co masz jeszcze... moze inni tez cos maja do oddania za przyslowiowa zlotowke? ja sama dzis robie porzadki, chetnie bym to wystawila na allegro ale nie mam knta.

no dawaj co tam jeszcze masz :P ja co jakis czas zagladam na aukcje jak sie ma i nikt nie chce licytowac oprocz mnie :)

Możesz poszukać jakiegoś portalu Twojego miasta i tam zamieścić ogłoszenie, że chętnie oddasz za grosze albo wymienisz na coś. Ja mam jeszcze kilka kartonów książek, ale muszę trochę odpocząć od robienia zdjęć i opisywania. Zresztą kilku z tych książek wolałabym się pozbyć za cenę wyższą niż złotówka ;) Mam też mnóstwo kser ze studiów, ale tu z kolei wybiorę się chyba na uczelnię i oddam studentom za likier albo nawet friko. No i biżuteria, ale ona zajmuje mało miejsca i zawsze pójdzie. Tak więc na razie był pierwszy rzut na taśmę ;-) To straszne, ile się tego uzbierało. A pomyśleć, że miałam jeszcze garnki, kubki i meble :-(

Gosianica, mam jeszcze kurtkę z takiego fioletowego PCV chyba, raczej duży rozmiar, koronkową bluzkę i jeszcze jakieś kurtki, ale te pierwsze raczej bez sensu chyba wystawiać na osobną aukcję, za mało rzeczy. A nad tymi pozostałymi kurteczkami myślę jeszcze. Potrzebujesz czegoś konkretnego? I w ogóle z Poznania jesteś? Ktoś pytał o wymiary sztruksów w biodrach - podałam na aukcji.

A tak swoją drogą może warto byłoby stworzyć na Kafe Kącik Wymiany i Oddawania Różnych Rzeczy? Co o tym myślicie?

przydalo by sie cos takiego chetni zawsze sie znajda nie jestem z poznania ale jakies ok 150 moze troche wiecej od niego.blizej mi do szczecina :) jak juz odpoczniesz to wrzuc cos jeszcze moze cos sie znajdzie i sie skusze :) aha i za butki nie licytowalam malo :P

Akurat jakiś czas temu jeździłam do Szczecina co 2-5 tygodni :) Gdzie mieszkasz? Jeśli powiesz że w okolicach Choszczna będę się śmiała :) Co do butków, ale doczytałaś, że one nei są dla osób z wysokim podbiciem? Ja kupiłam te gniecione na Allegro, a potem tak mnie u góry uciskały, że się w nich chodzić nie dało. Potem parę miesięcy leżały, bo miałam nadzieję chyba że je siłą woli rozciągnę, cholernie mi się podobały, ale w końcu dojrzałam do decyzji. Reszta to takie tam zwykłe. No cóż, za ile wylicytujesz, za tyle masz, ja i tak w nich chodziła nie będę. Porządek w chałupie jest naprawdę więcej wart ;-)

Gość nie mam konta
na alegro a podoba mi sie kilka rzeczy..czy mozesz napisac adres @ to sie z ztOba skontaktuje?

Tymczasowo znikam, bo ma mnie odwiedzić luby w celu złożenia szafki, a ja obiecałam mu naleśniki...

cynober@interia.eu - ale pamiętaj, że aukcji z rzeczami, które są już licytowane, zdjąć nie mogę.

no to mozesz sie smiac bo wlasnie mieszkam 17km od choszczna :) czytalam ale ja tez smigam w balerinkach tak ze akurat

Gość fajne rzeczy
Dodałam kilka twoich aukcji do obserwowanych. Bardzo mi się podobają te brązowe balerinki z paskiem, ale mam nr buta 38 niestety i boję się, że bym w nich pływała. Szkoda. Kolczyki, te różyczki, też są ładne.

Hey ;-) Ja mam 38,5. Więc to raczej 39 i chyba byś pływała. Bliżej Recza ;-) Ciasto na naleśniki się chłodzi ;-)