Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaasia

Jak obrzydzić facetowi picie piwa?

Polecane posty

Gość arty9099
zrobcie sobie swoj temat na te pierdoly!

Gość pyszny browarek..........
ogladalas taki film -komedia - jak chlopak eksplodowal do kufla z piwem a drugi tego nie widzial i je wypil?????????? bleeeeeeeeeeeeeeeee.......... chyba zwymiotuje.........

Gość jaaaaasia
hihihi:) oglądałam:) no po takim czymś piwo nie moze dobrze smakować;)

Gość pyszny browarek..........
to objerzyj jeszcze raz ale ze swoim facetem........ i koniecznie zapros kolezanke z narzeczonym.... ze niby oni wczesniej ........wiesz.........

Gość jaaaaasia
Właśnie.. tylko jak osoba, która uważa że nie ma problemu, ma zacząć się leczyć?

Gość stany stany...
moj musial siegnac dna zeby sie odbic....... dlugo to trwalo ale dal rade...... zycze ci zeby twoj sam sie opamietal....... bez dna..........

Gość jaaaaasia
A mogę spytać jak wyglądało jego "dno"? Ile Twój mężczyzna ma lat i jak długo trwało jego "leczenie"?

moj pił tylko piwo a teraz pije ciagle piwo i do tego wodce....i tak co piwo kieliszek wodki ....i umie tak pic caly wieczor albo caly weekend . strasznie przegina....klocimy sie...jego rodzina sie gniwa i martwi tez. ja tez sie martwie ze sie sie wciągnoł.... Nie wiem co bedzie dalej....ttyle lat z nim jestem a teraz takie cos....

zgadzam sie z "daj spokoj" on sam musi sie przekonac. mi mowia od mojego faceta rodzice ze to "moja wina ze on pije"!!! a ja na to: jak to moja wina ? A oni:" bo mu pozwalam" oni uwazajaa ze ja mam za nim wszedzie chodzic-no sorry ja mam tez swoje zycie...musze czyms sie zajmowac ..mam go nosic pod reke? to 26 letni facet..spokojnie niemoglabym zjesc obiadu bo mysl ze on gdzies pije i ich zdaniem mam byc tam gdzie on i pilnowac-to by mnie wykonczylo. a i tak mnie wkyancza jego zachowanie w wpada w to coraz bardziej...co weekend pijany jest od pt do pon rano...calodobowo-pije i spi -to straszne ;(

Gość mój brat
Mój brat był alkoholikiem.Zapił się w wieku 40lat.Wykształcony,dziewuchy za nim latały,w domu mama zawsze czekała z obiadkiem(czasem dwa dni) i nigdy nie robiła awantur,tylko tłumaczyła.i co? GÓÓÓWNO.Uciekaj od niego,dobrze ci radzę!

Gość jaaaaasia
Kurczaki.. ja nie chcę jego otruć, tylko chciałabym żeby przestał pić:)

a jak duzo on pije ? i czy to tylko co weekend czy na jakas okazje czy tak dzien w dzien? pomysl....i napisz

Gość jaaaaasia
od 2 miesiecy dzien w dzien pije 2-4 piwa

2-4 piwa jeszcze nie jest tak zle...ale jak bedzie to robil przez nastepne lata to wciągnie go tooo .Alkoholizm jest to trudny nałog bo zawsze moze wrocic...i wpływa na innych i źle się to kończy . człowiek może nie zdawać sobie z tego sprawy że sam siebie wciąga i że to wpłynie na jego zdrowie...Bądź uważna i obserwuj to... Mój chłopak też tak miał ..liczyłam na to że to się zmieni a z roku na rok pił więcej a teraz to już całkiem ..pije piwo z wódką ..bez przerwy. Myślę o odejściu bo przez to się kłocimy .Jego rodzina ma dość jest już zmęczona jego nastojami że raz pije raz dzień normalny ma raz pije itd i tak ciągle... Zawala prace ,nasz związek,nie myśli o poważnym życiu ..z piciem nie umie się rozstać...każda okazja jest dal niego dobra do picia...Samą mnie to już męczy ...Czasem żałuje że nie odeszłąm wcześniej...Te stracone lata...

ja mam taki pomysł i u mni eskutkuje 1 piwko = 10 pln dla mnie na ciuchy to tańca !!! rewelacja - ostatnio kupiłam w miesąc 2 super rzeczy na gattaactiveshop.pl - polecam

fajny pomysl tylko malo ktory facet zgodzi sie co pio dawac komus kase...swoja kase... wątpie że się sprawdzi na dłuższą metę

Gość jaaaaasia
Oj taki pomysł nie da rezultatu coś czuje.. A szkoda.. bo dużo kasy tym sposobem bym zyskała:) Ktoś jeszcze ma może jakiś pomysł jak odciągnąć faceta od piwa?

Gość jaaaaasia
uuuuuuppppppppp...........

Gość jasia ja mam
jedną radę - wejdz na topik - mąż alkoholik i przeczytaj wszystko od deski do deski , może coś ci się wtedy rozjaśni i zrozumiesz że ratunkiem na jego picie jest tylko i wyłacznie jego chęc - tylko tyle i aż tyle

zapisz go do wirtualnej szkoły tańca ........GattaActive - i każ mu tańczyć ze soba - ha ha !!!! PS a szkółka jest sóper ......

Gość ninis
słuchajcie mi sie "jakby" udało...pił pił i jeszcze raz pił...w koncu wpadłam w depreche z tego powodu to trwało jakieś 6 miesiecy...w koncu przebudziłam sie w środku nocy on nie spał tylko siedział na kompie i pił oczywiscie powiedziałam m że rano ma sie spakowac i wyniesc z mojego domu i mojego życia...w moim życiu jest miejsce dla niego a nie dla alkoholu. miał przebłyski jeszcze ze wracał do tego i czasem nadal ma raz w roku czy cos takiego ale tak to ograniczyłam do minimum czyli do zera. pomimo ze kocham to nie chce patrzec jak sie stacza na dno a jezeli on woli dno niz byc przy mnie i miec cos w zyciu jego problem nie mój.

Gość zerwana podłoga
kudzu root przynajmniej z miesiąc czasu musi brać zeby zadziałało efekty będą po 2 tygodniach

Gość gość
Występują silne bóle brzucha, głowy, pocenie się, nudności, wymioty, spadek ciśnienia krwi (zapaść) i uczucie przerażającego lęku. Z powodu takich objawów antikol (antabus) jest stosowany w kuracji odwykowej. Te nieprzyjemne reakcje po wypiciu nawet niewielkiej ilości alkoholu powodują, że chory ze strachu zaczyna unikać alkoholu. Po pewnym czasie może wytworzyć się u niego uczucie wstrętu do alkoholu, co jest istotnym elementem kuracji odwykowej.

Gość gość
nalej piwo do szklanki nasikaj do niego i nagraj to na kamerke. potem podaj piwo facetowi. jak wypije to pokaz mu filmik. gwarantuje, ze juz piwa nie tknie.:D

Gość gość
wrzucaj mu tam cos na przeczyszczenie, za kazdym razem.

Gość kormoran baluty
alkoholizm jak kazdy wie,to choroba,i zawsze ma jakies podklady,tego nie da sie zaszufladkowac,sa osoby ktore pily i beda pic bo lubia,sa tacy ktorzy pija bo lubia ale maja poczucie winy wobec osoby ktora kochaja ,-i tu jest nieustanna walka Jej o niego , Jego zeby miec i Ja i alko,--WIECZNY DYLEMAT,-zeby przestac musi Jemu na czyms BEZGRANICZNIE zalezec co moze stracic nim bedzie zap,zno i musi miec TEGO pelna swiadomosc,ze nadszedl ten moment --wybirz JA-czy ON,JESLI KOCHA bedzie cierpial i szukal alternatywy,jesli KOCHA I MU ZALEZY NA TOBIE DOMU I RODZINIE ,powinnas wygrac.Lecz to tylko wygrana bitwa,no ale pierwszy krok,DOBRA RADA-nie daj powodu do zlosci ,to nr 1 zeby sie napic,omin temat,nr 2 jak kocha i lubi bara-bara,powiedz ze pachnie jak piwo ktorego nie znosisz,--facet musi milo pachniec dla swojej kobiety ,nie smierdziec a smierdzi cale cialo ON tego nie czuje,PLENTA--musi czuc sie potrzebny,miec zajecie,czasem rob z NIM to co ON lubi chocbys tego nie cierpiala,ale to GO zajmuje,HOBBY--kazdy ma jakas fobie..........ps.ja lubie PS3 i gry typu RPG moja PANI tego nie znosi wiec lipa i mam wybor piwko czy sex,-czasem wybieram piwko i ide pograc,ale wtedy jestem mily i poukladany bo wiem ze zle robie,,,RZYCIE-pozdrawiam.