Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarra

STYCZEŃ 2010 - WODNICZKI

Polecane posty

Gość gitarra
cześć dziewczyny :) http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=28&dzien=22&miesiac=4&rok=2009&bg=00cccc fajne to ;) dzisiaj mam wrażenie, że mi sie nogi same rozjeżdżają na boki :D i jak spiewa w swoim nowym hicie Agnieszka Chylińska "boli mnie kazdy krok" ;) serio hahah cos to jest dziwnego, jakby mi sie miednica miała na dwie połowy ... spojenie łonowe czy coś??? oby nie!:O jestem dramatycznie nie wyspana chyba najlepszym pomyslem jest walnąć się do łózka.... ale sie cieszę , że topik żyje:)

ja tez bylam na tej stronce rzeczywiscie fajna :) mnie dzis troche mniej bolal brzuch niz wczoraj...troszke sie uspokoilam ..ale teraz znow doszly od nowa uplawy... znalazlam dzis fajny wozek na ebayu ktory jak zaden inny bardzo mi sie spodobal...do konca jest jeszcze 4 dni..moze uda mi sie go kupic ;)

Gość czy wypada czy nie
Marakuja a wiec Twoj dzidzius zostal zrobiony w dzien moich urodzin :D

Gość Dobre słowo
gitarra-ja obejrzałam te filmiki już wcześniej, ale chyba to nie zbyt pozytywnie na mnie wpływa, bo za każdym razem się rozklejam jak widze te rodzące. Boję się coraz bardziej porodu:(((Też tak macie?

Gość gitarra
wczoraj kolezanka sie mnie spytała czy sie juz przygotowuje do porodu, a ja na to: coooooo????? już???? tak wcześnie???? :D:D:D jakos nadal mi się to odległe wydaje wszystko... i nie do końca chyba sobie uświadamiam tak głęboko, ze będę musiała w końcu urodzić i przez TO przejść. hmmmm ;)

Gość MARAKUA 29
A ja nie wspomne jak ja sie boje :( nastawiam sie na cc..ale nie wykluczam ze jak zaczne wczesniej rodzic a porod bedzie postepowal to urodze naturalnie martwie sie tylko zeby dzidzius byl zdrowy...zresztą co ma byc to bedzie...ja wierze ze wszystko jest nam pisane :)

Gość Dobre słowo
Mam pytanie czy macie czasami taki ból, kłucie jakby ktoś Wam szpikulec wbijał w pochwe ?Trwa to dosłownie kilka sekund, ale dosyć dokuczliwe.

cześć dziewczynki.ja mam termin na 25 stycznia.u mnie ciąża przebiega spokojnie i bez większych atrakcji.oby tak dalej.ale sie cieszę,że znalazłam ten temacik.pozdrowienia.

ja ma kłucia w pochwie i nad lewą pachwiną,tak jakby ktoś mnie nożem dźgał.Do tego swędzi mnie całe ciało

Gość Dobre słowo
Chyba to nie to samo, bo ja mam tak jakby od pochwy przez środek brzucha.Kurcze nie wiem jak to opisać:/Jutro mam wizyte u lekarza to może się wyjaśni.

dziewczyny ja tez mam dziwne bole brzucha,przechodza az do krzyza...to moje kolejna ciaza a za cholere nie wiem czy to objaw normalny? ja to panikara straszna jestem..i zaraz mam czarne mysli...

Marakuja,a Ty z jakiego miasta jesteś w UK??? Bo ja mieszkam w Stoke on Trent...pozdrowionka.też mam 29 lat i też weszłam w 24 tydzień...

juz zauwazylam ze kilka z nas ma podobny termin porodu :) mieszkam w lincolnshire :) niewiem jak to daleko od ciebie?

Gość truskkawka12
ja chyba mam podobne klucie w pochwie, jest to troche dziwny bol nie wiem nawet czy to mozna nazwac bolem, trwa to sekundy

He he ..mialam ich 4 :) 3 naturalne i 1 cc pierwsze dziecko urodzilam b.wczesnie i jesli chodzi o porod to byl szybki i nawet tak nie bolalo :) 30 min rodzilam w sumie od pierwszych boli.. drugi juz nie byl tak kolorowy od pierwszych boli cierpialam 23 godz MASAKRA myslalam ze wyskocze przez okno ... trzeci byl szybki bo wody mi odeszly a nie mialam boli...a calą ciąże spiewalam w zespole na imprezach okolicznosciwych ( w sumie 7 lat) mialam 3 dni do terminu porodu jak jeszcze zaryzykowalam i pojechalam na wesele spiewac...wesele zaczelo sie o 12 w poludnie a do domu wrocilam o 6 rano...padnieta..powiedzialam do mamy zebym tylko rodzic nie zaczela bo nie mam sily nawet gadac a co dopiero rodzic...polozylam sie po 6 a o 6;30 odeszly mi wody :P w szpitalu bylam o 8 rano a urodzilam po 15 ...porod mi wywolali bo widzieli ze bylam wyczerpana ale wszystcy mnie podziwilai ze taka jestem twarda i do ostatniech chwili ,,pracowalam,, :) dali mi oxsyc i urodzilam w 15 min ale bole mialam 1000 razy gorsze niz naturalne...polozna sie smiala ze po weselu jestem ale glosu nie stracilam :P ostatnia byla cc ...w sumie to na zyczenie ..powod moj byl taki ze zaczelam sie leczyc na nerwice (leki napadowe) i moja psychika nie byla juz taka jak kiedys...balam sie okropnie porodu i chcialam cc...wspominam ją bardzo dobrze..zero stresu..boli porodowych szybko doszlam do siebie po tyg zapomnialam ze maialm cc dzieciaczki mam z malzenstwa pierwszego,jestem po rozwodzie a od 3 lat jestem w zwiazku i to bedzie nasze wspolne pierwsze dziecko...mam wkoncu normalną rodzine..a moje dzieci mają ojca ktorego wczesniej nie mialy... juz nie planowalam wiecej dzieci..ale ze stalo sie tak jak sie stalo..to moj jest w siodmym niebie bo liczyl na to ze kiedys sie zgodze na jego potomka ktorego on tak bardzo pragnąl..a naprawde zasluguje na to :)

He he ..mialam ich 4 :) 3 naturalne i 1 cc pierwsze dziecko urodzilam b.wczesnie i jesli chodzi o porod to byl szybki i nawet tak nie bolalo :) 30 min rodzilam w sumie od pierwszych boli.. drugi juz nie byl tak kolorowy od pierwszych boli cierpialam 23 godz MASAKRA myslalam ze wyskocze przez okno ... trzeci byl szybki bo wody mi odeszly a nie mialam boli...a calą ciąże spiewalam w zespole na imprezach okolicznosciwych ( w sumie 7 lat) mialam 3 dni do terminu porodu jak jeszcze zaryzykowalam i pojechalam na wesele spiewac...wesele zaczelo sie o 12 w poludnie a do domu wrocilam o 6 rano...padnieta..powiedzialam do mamy zebym tylko rodzic nie zaczela bo nie mam sily nawet gadac a co dopiero rodzic...polozylam sie po 6 a o 6;30 odeszly mi wody :P w szpitalu bylam o 8 rano a urodzilam po 15 ...porod mi wywolali bo widzieli ze bylam wyczerpana ale wszystcy mnie podziwilai ze taka jestem twarda i do ostatniech chwili ,,pracowalam,, :) dali mi oxsyc i urodzilam w 15 min ale bole mialam 1000 razy gorsze niz naturalne...polozna sie smiala ze po weselu jestem ale glosu nie stracilam :P ostatnia byla cc ...w sumie to na zyczenie ..powod moj byl taki ze zaczelam sie leczyc na nerwice (leki napadowe) i moja psychika nie byla juz taka jak kiedys...balam sie okropnie porodu i chcialam cc...wspominam ją bardzo dobrze..zero stresu..boli porodowych szybko doszlam do siebie po tyg zapomnialam ze maialm cc dzieciaczki mam z malzenstwa pierwszego,jestem po rozwodzie a od 3 lat jestem w zwiazku i to bedzie nasze wspolne pierwsze dziecko...mam wkoncu normalną rodzine..a moje dzieci mają ojca ktorego wczesniej nie mialy... juz nie planowalam wiecej dzieci..ale ze stalo sie tak jak sie stalo..to moj jest w siodmym niebie bo liczyl na to ze kiedys sie zgodze na jego potomka ktorego on tak bardzo pragnąl..a naprawde zasluguje na to :)

Gość trusksawka12
gratuluje rodzinki:) to z Ciebie juz weteranka w rodzeniu, widac to nie takie straszne, jak juz mialas jedna cesarke to pewnie teraz tez Ci zrobia

Marakuja- widzę,że jesteś zaprawiona w bojach porodowych...mozesz udzielać korepetycji...ja mieszkam w Staffordshire;to nie aż tak daleko od Ciebie...