Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strasznie wredna zouza

Schudlam i nagle zaczal sie mna interesowac

Polecane posty

Czesc dziewczyny Napisze Wam moja historie. Nie musicie czytac:) Prawie rok temu poznalam pewnego faceta na czacie. Dogadywalismy sie , moglam sie przed nim otworzyc jak nigdy wczesniej przed nikim innym. Zaufalam, wierzylam, zauroczylam sie. Czulam od niego dobroc jakiej szukalam w facecie. Zawsze mialam duzo kolegow, ale z zadnym nie chcialam sie wiazac blizej. Mily pan namawial mnie na spotkanie, ale ja unikalam tematu jak ognia, wszystko przez to ze mialam niesety wade..20 nadprogramowych kg, ktorych nigdy nie moglam sie pozbyc. Dbalam o siebie, dobrze sie ubieralam, malowalam i kochalam bizuterie, ale niesety te kg... Przez to czulam , ze przestanie sie mna interesowac bo faceci patrza tylko na wyglad. Powiedzialam mu to (nie doslownie) on natomiast zapewnial mnie , ze wyglad nie jest najwazniejszy.. uwierzylam mu. Naiwnie. Przed spotkaniem zapisalam sie do pani diabetolog, aby ona mi pomogla(wspaniala kobieta) Zludnie wierzylam, ze facet mnie nie oleje, a ja bede miala dla niego niespodzianke. Spotkalam sie z nim. Bylam szczesliwa , bylam nawet przekonana ze mu sie jednak spodobalam. Jednak bylo inaczej. Z codziennym rozmow nic praktycznie nie zostalo. Stal sie niemily, chamski i karmil mnie tekstami ze jest ciagle zajety . Stalo sie inaczej. Czulam sie oszukana, wykorzystana i wyrzucona. Postanowilam ze musze odzyskac moja godnosc. Minelo pol roku. Waga wskazywala 50kg na moje 160cm. W srodku bylam ta sama osoba , jedyna zmiana byla w tym, ze niedlugo mialam odzyskac to co stracilam. Nie moglam zapomniec jaka krzywde mi wyrzadzil. Przez ten caly czas, nagle zlecialo mi sie adoratow ktorych nie chcialam widziec na oczy. Napisalam do Milego Pana. Nie wykasowal mojego numeru (wow!) Zaproponowalam spotkanie. Poczatkowo wymigiwal sie ze nie ma czasu ale bardzo chetnie by sie spotkal. Ja nie moglam dac jednak za wygrana. Wreszcie wymeczylam go o spotkanie, mowiac spotkamy sie na jendo piwo na max 3 godz (mieszkamy w sasiednich miastach ) JAK MNIE ZOBACZYL TO OCZY MU Z ORBIT WYSZLY. Byl w takim szoku, ze az nie byl pewny czy to ja. Poczulam juz slodki smak zemsty. Poszlismy do baru. Nie odrywal ode mnie wzroku, zagadywal ,byl slodki i ciagle chcial mi stawiac piwo. Ja odmawialam mowiac ze sama moge za siebie placic. Chlopak o malo z siebie nie wyszedl zeby mi dogodzic. Przepraszal ze sie tyle nie odzywal bo byl zajety , cos tam cos tam. Minely 2godz (mialy byc 3) ja spojrzalam na zegarek i nie sluchajac o czym mowil powiedzialam ze musze juz spadac. Usmiechnelam sie uroczo przy tym i juz wstalam. On sie od razu podniosl zlapal mnie za reke i zaczal oferowac ze mnie odprowadzi. Ja powiedzialam ze jestem duza dziewczynka (smiesznie to chyba zabrzmialo z ust dziewczyny, ktora wazyla wczesniej 70kg) i moge sobie radzic sama. jednak sie uparl ze ne moge sama wracac o tej godzinie blablabla. Bylismy na przystanku. Do autobusu mialam z 3metry, machnelam mu pa na pozegnanie i pobieglam do autobusu. Odjechalam, minelo moze z 10min i juz mialam sms. Nie odp. Wrocilam do domu i zaczal sie potok wiadomosci, kiedy sie znowu spotkamy itp . Czasem mu cos odpisze, ogolnie jestem chamska dla niego i nigdy nie mam czasu. Nie odbieram telefonow jak dzwoni mowiac ze 'przepraszam, ale bylam naprawde bardzo zajeta :*" Odzyskalam godnosc, zranione uczucia i pewnosc siebie. Pewnie pojde do piekla za takie cos, ale bylo warto :) Jak zemsta, to tylko na zimno. Pozdrawiam kazdego, kto dotarl az tutaj i ostrzegam facetow, zeby nie ranic kobiet, bo moga sie zemscic ;)

Gość urzekła nas twoja historia

Gość lovesupreme
genialnie to rozegralas,gratuluje :) ma dupek za swoje

Gość Super Babka z Ciebie
BRAWO !

Myslicie zeby pokazac mu ten topic ?:D

up up up :))

Gość efekt joyo
efekt jojo już wkróce wtedy on sie bedzie smial ostatni

Gość nie pokazuj mu tego watku
ne rob tego t bez sensu. schudlas dla siebie,a przy okazji jemu dopeiklas, niezle to rozegralas, masz jaja:classic_cool:

Gość nie chce mi sie logować dzis
to prawda, tacy są faceci. odkąd zrzuciłam 10kg nagle zaczęli się mną interesować. niestety, wygląd jest ważny. charakter zatrzymuje faceta przy kobiecie, ale najpierw trzeba go zwabić niestety tym jak się wygląda.

Gość tvcb 8t5v
efekt jojo cie dopadnie i przytyjesz