Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bronka bez ogonka

nienawidze wesel - kto ma podobnie?

Polecane posty

Nie cierpie tej buraczyzny weselnej, kretynskiej muzyki, gawiedzianskich przyspiewek, bibułek, balonów, kotylionów i innych badziewow. Na cholere taka impreza? Zeby sie ludzie naźarli i popili za free? :-O jak pomysle, ze ludzie ciezkie tysiace inwestuja w taka "impreze" lub jeszcze gorzej, biora na nie kredyty to mam ochote wyskoczyc z okna (od piwnicy).

Gość manikaa
jaaa tego nie cierpię. już mnie skręca, jak pomyślę, że za rok będę musiała iść do kuzynki :O i na dodatek ślubów też nie lubię. nie jestem katoliczką, więc co do cholery mam robić w kościele?? :O

Gość kameliaa
tez nie lubie wesel :o

Gość kameliaa160
ja tez

Gość no ale przeciez sa rozne
wesela, nie buraczane, zenia sie od setek lat ludzie z roznych srodowisk więc roznie to celebrują.

Ja tez za rok mam wesele kuzyna i po prostu jestem chora z tego powodu :-O Isc gdzies jako osoba towarzyszaca to masakra choc jeszcze pol biedy, ale byc na weselu kogos z rodziny, musiec tanczyc z dziadkami, wujkami i innymi to dla mnie mega dno... :-O A jeszcze ten kretynski kamerzysta, ktory filmuje Cie jak jesz rosół.... Ludzie litosci.

Gość gduw
dołączam się. Ta wiejska muzyka, buraczne zabawy na oczepiny, pijani, spoceni wujkowie wyciagajacy cie do tanca, a do jedzenia standardowo schaboszczak i rosół.

Gość manikaa
nooo, ja mam cichą nadzieję, że nie będę mogła pojechać. w sumie to wesele będzie w listopadzie, więc może mi coś super ważnego na uczelni wypaść ;) bo ja nie mogę, najgorsze jest to pieprzenie wszystkich ciotek dookoła kto czym przyjechał, kto ma jaką sukienkę a kto kogo zdradza :O ja w ogóle nie wiem po co ludziom ten cały cyrk ze ślubem. jakby potrzebowali certyfikatu żeby być ze sobą.

Gość manikaa
i na bank nie uszanują tego, że jestem wege i dostanę to samo menu co wszyscy.

Gość macie buraczane towarzystwo
czy rodziny to i wesela buraczane, trudno.

Gość kazde wesele jest inne
:o wspolczuje takich wspomnien :o

ja myślałam podobnie jak Wy...że wesela są za karę, aż do zeszłego tygodnia, gdzie bawiłam się na weselu kumpeli i pomimo obciachowej muzyki i fatalnego żarcia, zabawa była pierwsza klasa :D :D sami młodzi ludzie lubiący się bawić :D :D

ja nienawidzę bo co tam robić :o a zbliża się takie na którym muszę być

Gość ej wcale nie za darmo
ludzie zra na teych imprezach minium 100zł musisz dac do koperty :-( od osoby

I co z tego ze daja do koperty? Tak naprawde czesto jest tak, ze mlodzi wcale nie wychodza na swoje. Grubsza kase wyklada tylko rodzina. A pozostali czesto mysla tak : od pary jest zalozmy 200 zl, wiec damy 200 zl do koperty i po sprawie. A guzik! A gdzie fotograf,kamerzysta, ksiadz, kwiaty, tort, suknia, garnitur, samochod, makijaz, fryzjer i milion innych wydatkow? Dla mnie to strata czasu i pieniedzy. Za taka kase wolalabym sobie gdzies pojechac albo kupic cos do domu.

Gość ale za zarcie płace
:-( a tak poza tym tez nie nawidze wesel i juz sygnalizuje do meza ze za poł roku nie wybieram sie na weselicho kuzyna (takie typowo wiejskie)

ja za 2 tygodnie idę do kumpeli na wesele i bardzo sie cieszę a zresztą lubię sobie pojesc i potanczyc na imprezach i przede wszystkim dobrze sie bawić

Gość nie chłopak
ja byłam w tym roku już na 4 weselach, a za tydzień mam 5 i szczerze mówiąc, bardzo współczuje Wam rodziny. Ja i moi bliscy nawet nie zwracaliśmy uwagi na to jak kto był ubrany, nikt mnie nie filmował jak jadłam rosół, za to wreszcie spotkałam się z dawno nie widzianą rodziną, mogliśmy pogadać, pośmiać się, potańczyć :) Naprawdę bardzo Wam współczuje.

mi w sumie muzyka nie przeszkadza, spoko, czasme fajnie tak sie pobawic po wiejsku, mnie bardziej wkurza, ze musze tanczyc z pijanymi wujkami i nie lubie brac udzialu w oczepinach, stresuja mnie itp. ale jak jest z kim tanczyc, to spoko, baluje cala noc:classic_cool: