Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartos21

Moja dziewczyna z ex miała sex w pozycji na jeźdźca od tyłu i innych fikuśnych

Polecane posty

"w oczach spoleczenstwa: owszem, opinia publiczna uznaje, ze mezczyznie wciaz wiecej wolno, rowniez w aspekcie wspolzycia pozamalzenskiego." Nie tyle wolno co wręcz powinien. Zresztą same kobiety takich wolą i to jest zrozumiałe, bo doświadczony facet będzie potrafił dać jej przyjemność. Natomiast u facetów sprawa wygląda inaczej. Nawet dziewica doprowadzi bez problemu do orgazmu, więc doświadczenie seksualne nie jest specjalnie jakimś atutem. 🖐️ Chyba że ktoś jest jakimś dewiantem i kręcą go tylko udziwnienia. :P🖐️

"to FORUM INTERNETOWE. kazdemu wolno wejść, każdemu wolno pisac. i nie pochlebiaj sobie, nie piszę do Ciebie, tylko się z Ciebie natrząsam " W sumie tylko to Ci pozostaje by zagłuszyć fakt, że masz ciapę za faceta. :)🖐️ Różnica pomiędzy nami jest taka, że ja siebie nie muszę oszukiwać, a Ty siebie owszem. :classic_cool:🖐️ "i w ramach dawania mi spokoju próbujesz mi dogryzac cóż - musiałbyś się bardziej postarac " Piszesz do mnie to odpisuję. Przestaniesz, to ja tez przestanę. Jeżeli stwierdzanie faktów jest dogryzaniem to byc może i dogryzam. :classic_cool:🖐️

"Prawiczku, masz racje- ale podkreslilam, ze bylo to wynikiem mojego mlodego wieku i niedojrzalosci. potem sie okazało, co w zyciu i w związku jest wazne." A to jest jakaś uniwersalna lista waznych rzeczy w związku? :D Czy to przypadkiem nie Ty jestes zwolenniczką rozpatrywania przypadków indywidualnie? :)🖐️

Męska ciapa: -stary prawiczek -brak prawka(sorry ale nieważne czy się go potrzebuje czy nie, przyzwoity facet w pewnym wieku powinien je posiadać) -wmawianie sobie, że prawictwo jest wynikiem czekania na tą jedyną :D -związanie się z pierwszą lepszą, która go zechciała To chyba tyle przynajmniej z tych, które on sobą reperezentuje lub reprezentował. :classic_cool:🖐️

Gość wiesz fruzia
wy kobiety same lubicie bawidamkow, nie przeszkadza wam jak taki ruchacz byl w burdelu i zdradzal poprzednie partnerki. nawet same potraficie mu zdrade przebaczyc

"Ty natomiast twierdzisz, ze KAZDA zona, której mąż był prawiczkiem zanim ją poznał, musi zagłuszać swoje prawdziwe mysli i ma swiadomosc, ze jej maz jest ciapą. co uwazam za uogólnienie niepotrzebne i bzdurę." Nie wiem czy każda. Tak samo, jak nie wiem czy każdy taki prawiczek to ciapa... wiadomo, że sa wyjątki potwierdzające regułę ale frufru i jej prawiczek do nich z całą pewnością nie należą. :classic_cool:🖐️ A jej próby lansowania swojego prawiczka na tym forum są wręcz komiczne. :D🖐️

"co z tego, skoro jego kobiecie to nie przeszkadza, a nawet uczyniła z tego atut dla ich zwiazku? wlasnie to mnie denerwuje, ze tak wszystkich wrzucasz do jednego wora. i jeszcze jedno: jak zatem nazwiesz faceta, ktory jest doswiadczony seksualnie, pewny siebie, ma prawko, ale: nie ma prac lub zarabia smieszne grosze i nie ma ambicji, by to zmienic, nie zalezy mu na edukacji, na samorozwoju, nie ma pasji, nie ma perspektyw ani szerszych horyzontow? nieudacznik? czy jak? dla mnie wlasnie ktos taki jest ciapą." Dokładnie taki koleś jest nieudacznikiem ale nie ciapą. :)🖐️ Ależ ja rozumiem, że to może być atut. W końcu sa kobiety chcące mieć duże dziecko w domu. :D🖐️ Niech sobie trzyma ten swój atut i nie kieruje swoich wypowiedzi do mnie. :classic_cool:🖐️

Gość wiesz fruzia
wiekszosci kobietom nie przeszkadza, ze facet to typ babiarza, a jak jest przystojny i bogaty to mu zdrade przebacza, byleby maz nie zechcial rozwodu i nie wywalil ich z domu. jak kobieta ma bogatego meza i nie musi pracowac, tylko moze sie lenic to bedzie sie go trzymala i przebaczala zdrady, byleby nie musiec isc na swoje i zabrac sie do roboty

Owszem ponieważ spełniam jedno z kryteriów ciapowatości to jestem ciapą. Nie jest to powód do dumy ale nie widzę czemu miałbym stronić od racjonalnej oceny siebie samego. 🖐️ Dla mnie podstawowym celem jest byc ciapą, która osiągnie sukces w życiu. :classic_cool:🖐️ Pewne sfery są poza zasięgiem niektórych ludzi i trzeba to znosić z godnością, a nie wiązać się z siostrami miłosierdzia. :o🖐️ Lansuje go tylko w rozmowach z prawiczkami. Ja już dawno przestałem ją atakować ale ona musi starać się sama siebie przekonać, że jest ok, zgrabnie opakowując to w motyw nabijania się ze mnie. :classic_cool:🖐️

Gość do mi mala
wy kobiety macie tu jakies teorie swoje, a tak naprawde lecicie do macho i widzicie w nich bogow

Gość *sami* niezalogowana
on jest moj 😠

Mogę cię przeszkolić ale w wersji soft i pod warunkiem że zamka od spodnicy mi nie wyrwiesz:P