Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartos21

Moja dziewczyna z ex miała sex w pozycji na jeźdźca od tyłu i innych fikuśnych

Polecane posty

Gość wiesz fruzia
ale czasem jak kobieta znajdzie np. prawiczka po 20stce to ma go troche za ciape i nie chce mu loda robic

Gość wiesz fruzia
ewelus a ja moge np. od kobiety wymagac anala i mowic, ze bez tego ani rusz

" No nie wymagam kolczyka tam u faceta,ale np jak mam go sama do tego jestem wydepilowana to chcę żeby on przynajmniej mył się. Co do zrobienia dobrze ustami facetowi- tu nie chodzi o to,czy doswiadczony czy nie,ale o to czy mimo swoich braków stara się,aby i mnie zaspokoić" Wcześniej pisałaś, że chodzi o to, że nie jest taki dobry czyli ewidentnie miałaś na myśli efekty jego pracy, a nie intencje i starania. :classic_cool:🖐️ "Nie porównuj równouprawnienia w wyglądzie do równouprawnienia w ulicznej bójce. To jasne,że np idąc z Tobą czekałabym aż to Ty zrobisz porządek" A dlaczego niby nie? Ano dlatego, że Wy chcecie tylko tego co dobre dla Was. :classic_cool:🖐️ Facet ma robić wszystko to co Wy + to co od wieków faceci musieli robić. 🖐️

Nie miałam na myśli żadnych efektów jego pracy:P nawet przez myśl mi to nie przeszło. Ciekawe...kto będzie rodził dziecko i nosił je przez 9 miesiecy? Ty czy Twoja żona? Trochę więcej wymaga się od was z prostego powodu-jestescie plcia silniejsza. Objawia sie to wyzszym wzrostem i większymi siłami

Gość wiesz fruzia
ewelus a co jesli kobieta sie brzydzi facetem, tylko dlatego bo jest mniej przystojny niz jej ex i mu loda nie chce robic?

"Nie miałam na myśli żadnych efektów jego pracy nawet przez myśl mi to nie przeszło. Ciekawe...kto będzie rodził dziecko i nosił je przez 9 miesiecy? Ty czy Twoja żona? Trochę więcej wymaga się od was z prostego powodu-jestescie plcia silniejsza. Objawia sie to wyzszym wzrostem i większymi siłami" Standardowa wymówka z dzieckiem. :D Po pierwsze nie masz obowiązku zachodzić w ciążę, a po drugie ciąża nie trwa całe życie. :classic_cool:🖐️ A kobiety to płeć piękna. Facet ma być brudny, śmierdzący i umazany smarem. :classic_cool:🖐️

Gość wiesz fruzia
tak juz jest, ze glebokie gardlo, anal, seks kilka razy dziennie to od kobiety mozna otrzymac tylko macho. z reszta facetow kobieta nie bedzie tak fikala

Gość wiesz fruzia
frufru a robisz mezowi loda? przepraszam za pytanie, ale to dosc istotne. chodzi o to, czy robisz z nim w lozku to samo, a moze nawet wiecej niz z bylymi partnerami

ewelus czy Ty wszystko musisz odnosic do mnie? :D🖐️ Nie wiem czy wiesz ale nie miałem problemów z nakłanianiem dziewczyny do loda, z prostego względu, nigdy tego nie robiłem. :classic_cool:🖐️ frufru mentalnym prawiczkiem pozostanie już na zawsze. 🖐️

"a jesli kobieta sie brzydzi swoim facetem, bo np. nie jest macho jak ex i nosi okulary i wlasnie dlatego mu loda nie robi?" po pierwsze jesli dziweczyna sie brzydzi swojego faceta to raczej nei powinna z nim byc, po drugie - fakt "niebycia" macho i okulary to nie są powody do obrzydzenia!!... "tak juz jest, ze glebokie gardlo, anal, seks kilka razy dziennie to od kobiety mozna otrzymac tylko macho. z reszta facetow kobieta nie bedzie tak fikala" alez co Ty opowiadasz :)

Gość wiesz fruzia
frufru tak juz jest. nawet jesli spokojny, przecietny facet nie brzydzi, to przynajmniej nie podnieca

"frufru a robisz mezowi loda? przepraszam za pytanie, ale to dosc istotne. chodzi o to, czy robisz z nim w lozku to samo, a moze nawet wiecej niz z bylymi partnerami" omg z moim mężem robię wszystko co robiłam z byłymi i jeszcze więcej. w zasadzie robimy wszystko co nam wpadnie do głowy, a fantazję oboje mamy :) "frufru mentalnym prawiczkiem pozostanie już na zawsze." ?? zdefiniuj pojecie "mentalny prawiczek".

"frufru tak juz jest. nawet jesli spokojny, przecietny facet nie brzydzi, to przynajmniej nie podnieca' to w takim razie trzy czwarte świata współżyje z przymusu i bez podniecenia :D to czy facet jest podniecający czy nie nie zalezy od tego czy jest spokojny czy ma ADHD albo dusze twórczą. dresiarze tez przeciez kogoś podniecają, nie?

Gość wiesz fruzia
frufru czyli rozumiem, ze seksu analnego rowniez z mezem probowalas, albo dalas mu sobie zrobic palcowke analna? bo jesli np. zrobilas to z exem i ci sie nie spodobalo, to i tak powinnas zrobic to z mezem, zeby bylo sprawiedliwie. on tez ma prawo tego sprobowac

powtarzam - robiłam z mężem to samo i więcej w porównaniu do byłych. pozwolisz ze w szczegóły co i jak nie bede sie wdawac :)

Gość wiesz fruzia
wiele malzenstw sie z rozsadku i seks w nich nie powala, patrzac z historycznego punktu widzenia jeszcze nie dawno wiekszosc malzenstw bylo ze swatki, a kryteriami byly: urodzenie, majatek, posiadana ziemia

Gość wiesz fruzia
frufru dodam, ze faceci, ktorzy wykonuja powazne zawody: architekci, dyrektorzy, lekarze, osoby na kierowniczych stanowiskach, prawnicy, wlasciciele prywatnych firm, prezesi, dobrze zarabiajacy specjalisci, komendanci policji i innych sluzb najczesciej sa konkretnymi goscmi i prawko maja. prawka za to czesto nie maja: pan nauczyciel, malo zarabiajacy urzednik, robotnik niewykwalifikowany np. pracujacy na produkcji, wozny w szkole itp.

Gość tak mysle
az noz mi sie otwiera w rece jak cie czytam!!!! wiesz...ty to powinienes zostac gejem!!! Wtedy nie bedzie irytowalo cie to ze kobieta moze lubic rozne pozycje!!

"widzę, ze frufru nadal odpiera ataki "prawiczek mentalny" hahaha brzmi prawie jak "analfabeta funkcjonalny" ach ta nowomowa zakompleksionych frustratów..." Jaki to ma związek z zakompleksieniem? :o🖐️ Chyba coś Ci się pomyliło, to Pani frufru tu przylazła i zaczęła do mnie pisać choelra wie po co. Skoro jest taka szcześliwa i ukłąda jej się super to niech sobie żyje albo co tutaj chce osiagnąc to nie wiem, i tak nikogo tu nie przekona. :classic_cool:🖐️ "jeśli dla jego żony jego domniemane długie prawictwo nie ma żadnego znaczenia, to po co ingerować w ich zycie intymne i sugerować jakieś "prawictwo mentalne"?" Przepraszam ale to ona tu wlazła ze swoim życiem intymnym, ja jej dawno już dałem spokój. 🖐️ jej się zapytaj, po co to robi. 🖐️ "i mówię to jako przykład odwrotny, czyli nie pierwsza i ni druga i nie trzecia kobieta swojego męża, dla której mąż jest teoretycznie pierwszym." To jest co innego. Poza tym słowo teoretycznie wszystko wyjaśnia. :D🖐️

"tylko po prostu się...KOCHA. czyli spontanicznie, namiętnie robi przeróżne namiętne rzeczy, ktore- przy miłości i zaufaniu- prowadzą do radości, szczęscia, satysfakcji. wówczas i seks analny, i oralny stają się pewnym elementem udanego wspolzycia, urozmaiceniem tudzież kolejnym wyrazem miłości i pożądania, gdzie nikt do niczego nie jest przymuszany ani namawiany- ale sam z siebie pragnie tego wyrazu i sam z siebie chce go dać. " Czyli uprościłaś nam sytuację. Teraz już wiem, że skoro nie będzie chciała zrobić loda, to znaczy, że nie kocha. :classic_cool:🖐️

Gość arabska kuchnia
http://www.allegro.pl/item763611285_tajin_ta jine_tagine_tadzin_arabski_garnek_maroko.html zdrowe i egzotyczne gotowanie w marokanskich naczyniach ceramicznych ... na gaz, na plyte, na grila lub do piekarnika ... dla wielbicieli arabsiej kuchni ... jako niepowtarzalny i oryginalny prezent ... Dostepne na aukcjach allegro uzytkownika Marokostyle oraz w naszym sklepie rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

"faceci, ktorzy wykonuja powazne zawody: architekci, dyrektorzy, lekarze, osoby na kierowniczych stanowiskach, prawnicy, wlasciciele prywatnych firm, prezesi, dobrze zarabiajacy specjalisci, komendanci policji i innych sluzb najczesciej sa konkretnymi goscmi i prawko maja." znam dośc sporo takich którzy mają takie zawody, a prawka nie mają :) "prawka za to czesto nie maja: pan nauczyciel, malo zarabiajacy urzednik, robotnik niewykwalifikowany np. pracujacy na produkcji, wozny w szkole" z wymienianych przez Ciebie grup znam tylko nauczycieli i urzedników, i tu bywa bardzo różnie. chyba 3/4 znanych mi nauczycieli prawko ma, natomiast wśród urzędników to tak w kratkę. np szef jednego z wydziałow US nie ma prawka :D "widzę, ze frufru nadal odpiera ataki" e tam :) mam trochę wolnego to sie bawię. niedługo przestój sie skończy i już nie bede sie odzywac :) z Twoim drugim w kolejosci postem zgadzam sie w całej rozciągłosci :)

"dlaczego zupelnie co innego? dla mnie naturalnym jest fakt, że starszy ode mnie o 6 lat mężczyzna miał kontakty seksualne zanim go poznalam." Jest co innego i wcześniej przyzawałaś mi rację co do tej kwestii, a nagle teraz to jest to samo. :D🖐️ Facet to facet, kobieta to kobieta. 🖐️

"poza tym nie pojmuję tego, o czym piszesz - dlaczego zdrowa, dojrzała emocjonalnie kobieta, która nie przeszła zadnej traumy, która kocha i chce SIE KOCHAC z danym mężczyzną,miałaby nie chcieć seksu oralnego?" Choćby wtedy, kiedy są z facetem z rozsądku albo np. przejechały się na jakimś ogierze i teraz szukają takiego spokojnego, wiernego który ich jednak nie pociąga fizycznie. Wtedy nie zrobią mu loda. :P🖐️ "ja tego w ogole nie rozumiem, dlatego nie rozważam i nie rozpatruje w takich kategoriach jak TY." O ile dobrze pamiętam, na początku też Ci nie było z tym faktem dobrze, że Twój facet miał jakieś przed Tobą. :P🖐️

Gość wiesz fruzia
ja tez uwazam, ze seks jest od eksperymentow, ale najgorzej jak kobieta wiecej pozwalala exowi niz obecnemu facetowi

"Pani frufru tu przylazła i zaczęła do mnie pisać choelra wie po co." to FORUM INTERNETOWE. kazdemu wolno wejść, każdemu wolno pisac. i nie pochlebiaj sobie, nie piszę do Ciebie, tylko się z Ciebie natrząsam :) "ja jej dawno już dałem spokój.' i w ramach dawania mi spokoju próbujesz mi dogryzac :) cóż - musiałbyś się bardziej postarac :D