Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartos21

Moja dziewczyna z ex miała sex w pozycji na jeźdźca od tyłu i innych fikuśnych

Polecane posty

"frufru, dzieki mialam ostatnio nerwowy okres, obrona mgr, troche zmian w życiu zawodowym, wtedy ten ból się nasilił. jestes moim guru" ej no bez przesady :) "ja nie wiem, staram się nie wypowiadac zbyt ogolnie i przekrojowo, mogę mówic tylko o tej grupie mężczyzn,których znam. dla mojego męża wazne było zrobienie prawa jazdy, zrobil je zaraz po maturze, kiedy sam na nie zarobił, a zarabia sam na siebie od 17 roku zycia." no dla mojego nie było ważne. mieszkał w środku miasta, wszędzie gdzie bywał systematycznie miał blisko, a jak miał być gdzieś dalej to taksóweczka. na jedno wychodziło :) "ale niewątpliwie prawko warto zrobic dla samego i samej siebie, tutaj płec juz niewiele ma do rzeczy. chodzi o poczucie pewnej niezależności, rowniez wzgledy bezpieczenstwa (gdy nagle trzeba zawieźć kogos z rodziny na pogotowie itd." no jesli kogoś brak prawka krępuje to jasne. ja mam już długo, a samochodem jezdze systematycznie stosunkowo od niedawna. do tej pory nie miałam potrzeby, wiecej czasu marnowało się stojąc w korkach, juz na piechotę było szybciej. teraz nam walnęli obwodnicę, poprawili mozliwosci parkowania i jest sens jeździc :) "podobnie jak kazdy czlowiek powinien umieć gotowac podstawowe rzeczy. tez plec nie ma tutaj nic do rzeczy." exactly :)

Gość wiesz fruzia
try walking in my shoes mialem po prostu lekka nadwage i przyciagalem panie, ktore "co nieco" wazyly. poszedlem na silownie, zwalczylem nadwage, umiesnilem sie, bo balem sie, ze moze sie tak stac, ze faktycznie tylko grubaska moze mnie kiedys zechciec :O

Gość prawiczek z wiarą zakochał się

Gość ja mu zycze jak najlepiej
zeby mial z nia dzieci :)

Gość wiesz fruzia
ewelus ale sa faceci, ktorzy w ogole nie intersuja sie samochodami i nawet nie probuja usiasc za kolkiem 💤

Gość Bartos21
Jestem normalny i nie mam chorego podejścia do sexu

Gość jestes chory...

Gość Bartos21
Jestem zdrowy, po prostu mi przeszkadza, że moja dziewczyna ssała komuś pałkę w pozycji 69, a on jej pewnie wtedy lizał odbyt :O

"ewelus ale sa faceci, ktorzy w ogole nie intersuja sie samochodami i nawet nie probuja usiasc za kolkiem " i co, to uwłacza ich męskości?? kobieta żeby być kobieca tez MUSI umieć gotowac?...

Gość jak bedziesz
o tym caly czas myslal to lepiej z nia zerwij bo to nie ma sensu

Gość Bartos21
Problem w tym, że ja ją kocham

Bartos21 => "I co mam teraz zrobić?" Zerżnąć ją jeszcze fikuśniej i zacząć się rozglądać za nową panną.

Gość wiesz fruzia
frufru nie zmienisz tego, ze wielu facetow i wiele kobiet patrzy na faceta bez prawka niepewnie. nawet pracodawcom taka osoba wydaje sie malo solidna, bo nawet nie miala tyle zaparcia w sobie, zeby osiagnac zdobycie tego w zasadzie podstawowego dokumentu. sorry, ale jakie mozliwosci ma absolwent studiow humanistycznych bez prawka? on sprawia wrazenie czlowieka solidnego? co on kokretnego potrafi? mezczyzna musi byc konkretny, zyciowy, rzetelny, solidny i twardo stapajacy po ziemi. jkakis bujajacy w oblokach filozof idealista, ktory mysli o niebieskich migdalach nie jest zbyt meski. takie cos ujdzie naukowcu, ktory ma z tego pieniadze i to jego zawod, ale nie jakiemus pracownikowi call center, ktory ma humanistyczne studia i nawet prawka nie ma :O zwykly grzeczny szarak, przecietniak

Gość wiesz fruzia
a ja jak bylem z ex, to pytalem ja o seks z jej exem, bo mnie te opowiesci podniecaly i dzialaly na moja wyobraznie. tym sposobem dowiedzialem sie tez, ze probowala seksu analnego i nie spodobalo jej sie, ale ja ja namawialem, ze w takim razie musi ze mna sprobowac i mi sie uda ja do tego przekonac. bylem zazdrosny, ze mu pozwalila, a ja mialbym nie sprobowac. wiec pozwolila, ale znowu ja bolalo

eeeech "wiesz fruzia"... prawo jazdy jest atutem w sytuacji gdy w pracy przydarzają się sytuacje wymagające mobilnosci. rozumiem że przedstawiciel handlowy bez prawa jazdy ma skromne szanse na pracę. ale nauczyciel? urzędnik? lekarz? pracownik biurowy? - już mu to prawko nie jest az tak potrzebne. nikt ich nie bedzie oceniał pod kątem tego czy mają prawko czy nie. inna sprawa ze po co komu prawo jazdy jak nie ma samochodu? przedstawiciel handlowy to chociaz dostanie firmowy, lekarz jakby co tez ma samochód zakładowy z szoferem, ale kogo obchodzi czy pan z Urzędu Miasta czy z Urzedu Skarbowego ma prawko i czym jeździć? byle sie do roboty nie spóźniał :) a absolwent studiów humanistycznych - cóż, zależy o jakich studiach i o jakiej pracy mowa. Jeśli jest po filologii jezykowej jakiejś i jest np tłumaczem - jakie ma znaczenie czy ma prawko? jesli jest polonistą - kogo obchodzi czy ma prawko? czy prawnik bez prawa jazdy, ale ze swoją kancelarią będzie miał mniejszy "prestiż" niż taki z kancelarią i prawem jazdy?... chyba jednak nie. jesli ma być praca w zawodzie to zawsze bedzie wazniejsze to co kto umie a nie czy ma prawo jazdy. co do solidności - osobiście uwazam ze za solidniejszego pracownika bedzie uchodził człowiek rzetelny, obowiązkowy i punktualny bez prawa jazdy niż osobnik obcyndalający się w pracy i wiecznie spóźniający, ale z prawkiem. przynajmneij ja bym tak uważała, gdybym była pracodawcą :) co do seksu z eksami - ja uważam że nie ma co sie wyzewnętrzniac z tego. i sorry, ale Twoj opis jest tego przykładem. odpytałes dziewczynę, usłyszałeś o analu, nie przejąłeś się że ją bolało i nie ma na to ochoty, ale byłeś zazdrosny bo jak miała z eksem to Ty tez chcesz. w efekcie dziewczyna znów swoje odcierpiała. i po cholere to było?...

Gość wiesz fruzia
marzylem o analu i chcialem go sprobowac. frufru pisalas, ze w twoich czach to nie liczyly sie takie rzeczy jak prawo czy dziewictwo. a ja powiem tak. kiedys na meza kobiety chciala faceta normalnego, przecietnego, zaradnego, typowego, z prawkiem itp. dzisiaj kobiety chca przystojnych ekscentrykow, a takiemu mozna brak prawka wybaczyc. a co do dziewictwa - sorry. nie mowie, ze dziewictwo bylo wymagane, ale na pewno przeszlosc kobiety byla bardziej wazna. kiedys dziewczyny, ktore sie puszczaly byly zle traktowane, pogardze, wysmiewane w liceach, a dzisiaj puszczalskie dziewczyny w szkolach to norma i duza towarzystwa. dzisiaj wlasnie faceci mniej patrza na przeszlosc, byle prostytutki i kobiety, ktore mialy sponsorow wychodza za maz za przystojnych facetow, a kiedys tylko alfons lub menel by taka chcial

Gość wiesz fruzia
teraz puszczalskie sa na topie i sa dusza towarzystwa. chlopaki slinia sie na te lale i traktuja je jak ksiezniczki, mimo ze to kurewki i kobiece pomyje. zyjemy w chorych czasach, gdzie kurewestwo na piedestal sie wynosi. dziewczyne, o ktorej wiadomo, ze miala wielu partnerow powinno sie w szkolach palcami pokazywac

Może nie chce go robić bo nie jest taki dobry jak ex lub nie dba o higienę:P wystarczy od czasu do czasu umyć się:D

Czasem to nie jest takie proste...w grę może wchodzić uczucie wyższe,które z seksem ma mało wspólnego

moze ustosunkuj się do części o zachowywaniu higieny :D "powinna odejsc i znaleźć sobie takiego co bedzie mniej smierdział?" A wystarczyłoby się dokładniej umyc i byłoby OK...

frufru- właśnie. Jeśli babka jest zadbana,pachnąca i wydepilowana,ma tam kolczyk itp to tego samego wymaga od partnera(przynajmniej żeby przed wziął prysznic)

" frufru- właśnie. Jeśli babka jest zadbana,pachnąca i wydepilowana,ma tam kolczyk itp to tego samego wymaga od partnera(przynajmniej żeby przed wziął prysznic)" Kolczyka? :D🖐️ A to ciekawe od kiedy to panuje bezwzględna równość? Podjerzewam, żę w przypadku gdyby na ulicy napadł na was jakiś napakowany bandyta to już nie byłabyś taka skora do atakowania go, tylko czekałąbyś aż Twój rycerz załatwi sprawę. :D🖐️

Gość wiesz fruzia
a jesli kobieta sie brzydzi swoim facetem, bo np. nie jest macho jak ex i nosi okulary i wlasnie dlatego mu loda nie robi?

No nie wymagam kolczyka tam u faceta,ale np jak mam go sama do tego jestem wydepilowana to chcę żeby on przynajmniej mył się. Co do zrobienia dobrze ustami facetowi- tu nie chodzi o to,czy doswiadczony czy nie,ale o to czy mimo swoich braków stara się,aby i mnie zaspokoić:P Nie porównuj równouprawnienia w wyglądzie do równouprawnienia w ulicznej bójce. To jasne,że np idąc z Tobą czekałabym aż to Ty zrobisz porządek:D