Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie***

Jak odebrac sobie wlasny porod wrazie potrzeby???co robic??

Polecane posty

Gość w potrzebie***
do smiechu warteeee,ale sie usmialam,mamy bardzo podobny punkt widzenia,juz nawet powstaly spekulacje ze jestesmy ta sama osoba:) zmykam,obowiazki domowe wzywaja....chyba ze to tez naganne,swiadczace o chorobie psychicznej...bo moze powinnam zalec na kozetce z nogami na za 15-3cia i czekac na porod:)

Gość smiechuwartennnnnnnnn
W potrzebie,przed nami nie musisz udawać. Wszyscy tu doskonale wiedzą że jesteś miliarderką a pieniędzmi się podcierasz bo już nie masz co z nimi robić. A ten poród w domu to oczywiście wymysł ekscentrycznej bogaczki żadnej wrażeń, adrenaliny, znudzonej życiem w swoim małym aczkolwiek bardzo gustownym pałacyku otoczonym 100hektarowym polem, lasami, basenami po których hasają 4 firmy ochroniarskie z ckm-ami. Musisz nas tu zrozumieć, wiekszość to biedaki z małymi mieszkankami na które ma wzięty kredyt na co najmniej 40 lat, z pracą niespełniająca oczekiwań, z szefem prywaciarzem majacym tak właściwie w dupie potrzeby małego szarego robaczka. Nic co ludzkie nie jest nam obce, nawet zazdrość. Szczególnie ta wywodząca się z Polski.

Gość do do śmiechuwarte
do do śmiechu warte wydaje mi się że ty i ale jestescie to ta sama osoba, po poczucie humoru i zczajenie co to ironia masz naprawde... wiesz...... pogratulować śmiechuwarteeeeee no jednak miałam na myśli inne osoby niż śmiechuwarte i w potrzebie :)

Gość kalina_79
ten 100 hektarowy ogród czy tam las, tłumaczy to, ze w potrzebie ma daleko do sąsiada i nie może poprosić o pomasowanie szyjki macicy :) Bo zanim biedaczyna przeprawi się przez ten gąszcz i te ckmy, to dziecko się urodzi :)

Gość smiechuwartennnnnnnnn
No dokładnie kalina_79 :) ja caly czas twierdze że to wszystko prawda i wszystko się zgadza. A jesli kłamie to w biurko mam swój bicz z gwoździami i se wymierze odpowiednią kare adekwatną do mojej pozycji społecznej ;)

Gość zenuaaaaa
ale wy jestescie durni o autorce juz nie wspomne. A sasiad moze zawsze pomoc tak czy siak.K****a wody poda jak bedzie taka potrzeba wiec ktyke zostawcie dla siebie nieujadaczki hahahahaha

Gość w potrzebie***
wlasnie taka jest wiekszosc Polek jakie tu poznalam,myslenie w ramkach,bardzo waski punkt widzenia,za to ogromna chec oceniania innych-oczywiscie negatywnie,bo jakze by inaczej .Kwestia pomocy rowniez,zupelnie tak jak na kafe,popros kogos,schowaj wstyd do kieszeni,chodz po ludziach i pytaj i pros... kazdego,ale nie MNIE. Napewno znajdzie sie jakis pomocny czlowiek..ale nie JA. Oczywiscie wszystkie te osoby pamietaja o tobie,wtedy gdy potrzebuja twojej pomocy,w tlumaczeniu dokumentow z socjalu,podwiezieniu na lotnisko i sluzeniu jako tlumacz na wywiadowkach w szkole...tylko bron Boze zeby to dzialalo w jakikolwiek sposob w druga strone.Dlatego nauczylam sie bazowac wylacznie na sobie,sama siebie nie zawiode. Kwestia finansow,czy kogos na cos stac czy nie,to jedno,a wywalanie oszczednosci na idiotyzmy w postaci hotelu w poblizu szpitala,to poprostu absurd,juz bym wolala wydac te pieniadze na cele charytatywne niz na taka glupote,i nie znam nikogo kto by takie cos zrobil.

Gość pisałas wczesniej
ze nie ma tak polaków a teraz piszesz ze poznałas??

Gość zenuaaaaa
Bo w potrzebie to oszustka i kretaczka juz sie sama pogubila we wlasnych zeznaniach. Pomijajac juz wszystko ja bym wolala hotel niz siedziec sama i sie zamartwiac czy dam sobie sama rade.Pomysl bezmozgu zanim napiszesz cos jeszcze glupiego.Kurcze wiesz co zal mi ciebie kobito.

Gość do w potrzebie....
piszesz ze masz juz nastoletnie dzieci w Polsce - to znaczy ze nie jestes pierwszej młodosci ! ale wypowiadasz sie jak jakas nastolatka ktora nie zna zycia !

Gość gdybys autorko nie gubila sie
w zeznaniach nie bylo by tyle niedomowien ! na przyszlosc radze ułozyc lepsza bardziej realna historyjke ! bo ta nie trzyma sie kupy !

Gość sama jestes debilem

Gość ale jajcaaaa
wydało sie ty parszywa gnido!!! no gdzie teraz sa te twoje obrończynie hm??

Gość a z jakich to topików

Gość a od kiedy to w ciazy zagr
wystarczy w google wpisać maila, tam jest morze informacji. :)

ja już wiem kim ty jetes!!!!!!! ty mialas faceta tyrana, masz z nim jedno dziekco, odeszlas od niego kilka razy, a na walentynki zescie sie gzili, ty mialas rotawirusa, tabsy nie zadzialay i wpadlas okladalas sie po brzuchu, zeby poronic. poza tym masz straszne kompleksy, jestes niedowartosciowana, nazywasz siebie workiem z kompleksami wiec teraz nie pierdziel, ze dziecko bylo chciane i planowane :) oczywiscie jesli jest w tym choc zdzblo prawdy :D taaaa.... pierwsza zasada klamcy: nie wdawac sie w szczegoly bo zbyt latwo mozna na tym wpasc

mialo byc workiem z rozstepami :P

15:54 [zgłoś do usunięcia] aiiiiiiiiiiiii gdybys wiecej o mnie wiedziala nie wypowiadalabys sie w ten sposob,mam dzieci,kocham je i nie chce w tej sytuacji jakiej jestem miec wiecej,ciaz i dzieci. to ja nosze to brzemie ,kalectwo jakie ciaze wycisnely na moim ciele,to ja jestem samotna matka ze spieprzonym zyciem osobistym-wlasnie przez kalectwo jakie ciaza zostawila na mnie od lat.kto tego kazdego dnia nie doswiadcza ,nie wie i nie ma pojecia jak ciezko udowodnic ze pomimo kalectwa jest sie cos wartym ,zwlaszcza w swiecie w ktorym rzadzi kult ciala.to ja wysluchiwalam od partnerow obelg,ze jestem workiem z rozstepami i uwierz mi ,zaden nie skladal mi holdow,nikt ze znajomych,z rodziny nie powiedzial nigdy-zdecydowalas sie na bycie matka-to wspaniale-nie,znajoma powiedziala z politowaniem,oj to kalectwo,szkoda ze nie pomyslalas i po cichu nie usunelas...myslisz ze ktos pokocha bezwartosciowy worek?facet,wzrokowiec...chocby najbardziej zakochany,na koniec poszuka sobie czegos lepszego.Latwo jest kogos osadzac,samemu zyjac bez takiej skazy.to mnie facet ktoremu urodzilam dzieci zdradzil z sasiadka a tydzien temu wrzeszczal zebym spojrzala na siebie jaka jestem ohydna,przez te rozstepy,ze tamta nie ma tego...ja wiem jak to boli,po tym wieczorem dostalam krwawienia,teraz bedzie rosl mi brzuch,bede obrzucana obelgami,i zdradzana niemal przed domem(bo klientka jest bez hamulcow)spuchnie mi twarz jak kartofel bezksztaltny,i to o co walczylam plany na operacje,odchudzanie ponad 22kg...wszystko pojdzie na marne.dojdzie mi kolejne dziecko,ale glowa do gory ,moze pokocha mnie jakis rownie obwisly starzec,z demencja i slepota,smierdzacy Irlandzkim gnojem. dobra, juz mi sie nie chce wiecej szukac kobita ma prowazne problemy psychiczne albo bardzo sie jej nudzi i wymysla. CHoc to troche dlugo na ciagniecie calkowicie wymyslonej historii, wiec niestety moze w nij byc cien prawdy

Gość fikumiku77
halo w potrzebie noi gdzie ty sie podziewasz ko0bieto???troche glupio co ze zostalas zdemaskowana. Ale jaja od razu wiedzialam ze jestes kretaczka w podwojnym wydaniu. A tak na marginesie to jak moglas zostawic starsze dziecko w Polsce a sama wyjechalas za granice mieszkac od razu widac co z ciebie za matka. I ten porod************o ile jest w tym choc odrobine prawdy.Pozal sie boze co z ciebie za ludz.

Gość ona chce to dziecko urodzic i
wyrzucic po co by pytala o takie rzaczy to straszne Boze:(

Gość ale co ma to doooo
ale co mają te wpisy udowodnić? że ona nie jest w ciaży? bo nie rozumiem..... a nie chce mi się doczytywac

Gość w potrzebie***
Bylam w hiszpanii w zagrozonej ciazy i co z tego???gdybym napisala ze nie chcialam tego dziecka to g..nem bym byla obrzucona na wstepie,bo tu wolno tylko planowac i chciec,kult na kafe plodu i holdow pochwalnych,a ja tego dziecka nie chcialam i nie chce,ale to moja sprawa,jakos bede sie musiala do niego przyzwyczaic.Ze faceta mam gnoja i co z tego ,nie ja poierwsza i nie ostatnia.Nikt mnie ani nie rozszyfrowal ani tez nic innego nie zrobil.Mam brzuch,w srodku plod i to nic specjalnego,zadna sensacja,wiec po cholere drazyc????

Gość no to już się
laska nie odezwie :p

Gość no ja też nie rozumiem
no ja tez nie wiem co to za rozszyfrowanie :):):):):):): jest w ciaży? - jest:) a to jakiego ma faceta i jak do ciąży doszło, ..... co za różnica :)

Gość do fikumiku...
Dlaczego dzieci sa w ||Polsce to jest nasza prywatna sprawa,dotyczaca wylacznie mojej rodziny,nie utrzymujesz nas ,wiec sie nie interesuj i nie proboj na sile moralizowac ani uszczesliwiaqc nikogo.

Gość zgadzam sie z abecadłoo
zgadzam się dzis z abecadło :) nie ważne czy chciane czy nie :) masz położną i super :) A detektywki nasze niech szukają więcej :) bo jak narazie nic nie wskazuje na to, ze temat to prowokacja itp :)

Gość w potrzebie***
Dziecko chcialam oddac do adopcji,i stad przeprowadzka z dala od srodowiska w ktorym zylam i mieszkalam,choc prosciej jak moja kolezanka bylo nafaszerowac sie cytotekiem,dostepnym tu bez problemu...a ja zrobilam inaczej,teraz mam za swoje. No i co enigma zlamana ???? cos jeszcze???

Gość to juz wiemy ze w potrzebie***
to nikt inny jak aniania*** zostalas zdemaskowana

Gość zenuaaaaa
i ty pytasz co wiecej k***a przeciez z ciebie zwykla maciora jest.Teraz wiem skad te twoje pytania w razie czego????ty sobie wszystko dobrze zaplanowalas po co masz rodzic po ludzku i zdrowo jak i tak dziecko chcesz oddac do adopcji.Wiesz co....brak mi juz slow.Nie zaslugujesz na aj po calym swiecie bo widac dobrze ci to wycmiano matki. najlepiej rodz i rozzucaj po calym swiecie te biedne dzieci bo calkiem nie zle ci to wychodzi.Jedno w polsce drugie przy sobie a trzecie do adopcji no k...a noz w kieszenie sie sam otwiera.