Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalana

wydałam pieniadze na nic, załamię się

Polecane posty

idź, idź robić drugie w końcu masz juz 23 lata! za kilka lat będziesz miała problemy z zajściem to straszne!

Ciekawa dyskusja nie powiem. Co do ciebie Igo, przykro mi, że kiedyś wychowasz swoje dzieci na takich materialistów, którzy będą oceniać innych na podstawie obuwia czy wycieczek. Dzieci na początku nie interesuje czy mają grzechotkę za 5 czy 500 zł. To my i społeczeństwo uczymy je że takie rzeczy mają znaczenie. Odnośnie moich butów to większość z nich była niemarkowa, a stóp nadal nie mam zdeformowanych.

Gość bożygniew
do kasi - a mam i hoduję na totalnego materialistę! a co - niech wie że żyje i zamiast jeździć nad zatęchły bałtyk niech się odzieje w swoje super hiper wyjebane w kosmos buty, bierze piękną pannę z jędrnym biustem i śmiga na karaiby, żeby nie musiał oglądać tych wszystkich kulturalnych, uduchowionych matek polek z kudłami na nogach

Gość krzywa stopa
ale mnie tacy ludzie jak ta "ksiezniczka" wkur.. :/

immaculate - powtarzasz się drugi raz to samo napisałaś. Ja zawsze miałam co chciałam ale w zamian za ciężką naukę i mase zajęć dodatkowych na które nie koniecznie miałam ochote chodzić.

kochana drugie juz zrobione i urodzi sie w maju,zrbione z milosci wiesz,a nie z pieniedzy ale moze ty i masz pomysl,nie zachodz w ciaze tylko kup se dziecko ooooooooo to cos dla ciebie,wtedy figura i wszystko bedzie ok:-)

Gość smieszy mnie jak
wiekszosc z was mowi "wiekszosc moich butow byla niemarkowa" w podtekscie mialem tez markowe(!!!!) albo panna ktora opowiada jak to ja stac na markowe buty ale szkoda kasy... hehe pokazuje nowobogacka mentalnosc, bo wiesz ludzie ktorych naprawde stac na markowe buty nawet nie zachodza do nie markowych sklepow... a 200zl to minimum ktore wydaja na pierwsza pare mini nike dla 9 miesieczniaka...

Przynajmniej taka "księżniczka" znajdzie sobie przystonego faceta który będzie ja szanował, a taka z :kudłami" na 'girach" znajdzie sobie jakiegoś menelka.

Tak nie na temat to ostatnio byłam i dla siostreznicy (8miesiecy) kupiłam różowiutkie takie słodkie buciki Nike

Gość bożygniew
... i będą sobie w zaciszu domowym przeczesywać te sarenki :)

Gość zalamalam sie
bo dzis kupilam buty na wesele za 15 zl (czarne szpilki) i myslalam, ze fajna okazja a teraz widze ze nie mozna takich kupowac

Gość bożygniew
kocham ten topik, jest prawie tak cudowny jak ten o odbieraniu sobie porodu

Gość iga oby cie choroba nie dopadł

Gość posikalam sie -rewelka
21:07 [zgłoś do usunięcia] zalamalam sie bo dzis kupilam buty na wesele za 15 zl (czarne szpilki) i myslalam, ze fajna okazja a teraz widze ze nie mozna takich kupowac

Gość bożygniew
niech robi, po 2 ma zapas butów na następne 3 pokolenia

Gość krzywa stopa
tak myślisz "księżniczko"?? obys sie nie przejechala

Gość iga-dzis jestes jutro cie nie
ma-zastanow sie nad sensem zycia

Gość piia
jak ja dopadnie to przynajmniej bedzie sie miala za co leczyc, bo wy (zeby dziecko nauczyc ze zycie jest ciezkie) to pewnie tylko z kasy chorych korzystacie, a jak za cos trzeba zaplacic samemu to niestey, bedzie niewyleczone ;) IGA - fajna z ciebie babka, jak takich wiecej bedzie to moze zdo tej Polski w koncu bedzie warto wrocic ;) pozdrawiam

no vbo te buty za 14.99 to są fajne starczaja z pokolenia na pokolenie

oj ludzie pojęcia nie macie jak możecie skrzywdzić dziecko dając mu wszystko... ale jak nie dociera do was,że nie wszystko trwa wiecznie to wasz problem...

Gość a jak bardzo mozna
skrzywdzic dziecko dajac mu za malo... pomyslalas o tym?

Gość Otóż Iga to prowokacja
Studiuję psychologię, i przykro mi Igo, ale spieprzyłaś tę prowokację. Gdybyś rzeczywiście robiła te studia, co drugie wypowiedziane przez Ciebie zdanie by nie padło. 5 lat na praktykach, w szpitalach, hospicjach, 5 lat studiów o człowieku uwrażliwiają. Nie widze możliwości, aby osoba o Twoich poglądach znajdowała się np wśród moich ludzi z roku. Psychologowie są różni, ale łączy ich jedna rzecz - empatia, wrażliwość, umiejętność wyobrażenia sobie cudzego położenia, a przede wszystkim zrozumienie, że okoliczności życiowe i ludzkie losy są skomplikowane. Oczywiście, że pewnie zdarzają się tacy jak Ty, bo skończyć psychologie to brzmi dumnie, ale na mojej uczelni wszyscy Tobie podobni wylecieli po pierwszym semestrze - z prostego powodu - nie potrafili pojąć materiału. Bo jest o człowieku. Pozdrawiam Cię serdecznie ;)

To nie prowokacja, i jak się ma znajomości to nawet nie wyleciałabym z mechaniki

Gość bożygniew
jasne mżona, powzdychaj sobie jeszcze, mnie starzy nie skrzywdzili, skończyam studia, zrobiłam doktorat w 3 lata, mam fajna robotę, kupę kasy i jest git! ale może rzeczywiście jestem za mało uduchowiona to jak sobie w końcu te właściw buty wyszukam to poznam smak zycia

I żeby nie było, małe dzieci uwielbiam. Wręcz ubostwiam swoja isostrzenicę w wolnych chwilach zabiaeram mała na spacerki a za każdym razem jak widzę jakąś super sukienke to jje kupuje.

Gość Otóż Iga to prowokacja
A tak swoją drogą - przestań psuć nam reputację ;)