Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz ma problem

dlaczego ona karze mi przepraszac na kolanach?

Polecane posty

Gość mateusz ma problem

cokolwiek zrobie zle dziewczyna karze mi ukleknac przed soba i ja przepraszac,np spoznilem sie 10 min,obejrzalem sie za laska na ulicy,bylem na piwie z kolega itp-za wszystko musze ja przepraszac i to na kolanach,dopiero wtedy mi wybacza,jak sadzicie dlaczego?

bo lubi Cie ponizac - ale to guba przesada zeby na kolach przepraszac i to w dodatku za takie glupoty jak napisales - dla mnie to gruuube przegiecie

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość a może chce by jej cipke lizać

Nie wiem, moge jedynie przypuszczac, ze tak przepraszal ojciec jej matke ;) Swoja droga dziwny sposob i szkoda spodni brudzic :D

Gość femona tutaj
jest chyba zbyt pewna siebie

Gość mateusz ma problem
odzew???nie rozumiem

a moze chce w ramach przeprosin minetke..i dlatego chce abys był na kolanach;-) ? Zrób jej tak jak pisze raz a porządnie ,moze zmieni przyzwyczajenie:-P

Gość mateusz ma problem
larwa---nie chce minetki,po prostu przepraszanie na kolanach,nie wiem dlaczego na kolanach a nie na stojaco,robie to bo ja kocham

Gość mateusz ma problem
larwa---troche tak,ale kocham ja dlatego to robie ale nie wiem dlaczego ona to wymusza te klekanie?

Chce Cie zdominować..pod pantofel i tyle. nie daj sie ..miej swoja godność..:-(

Gość dfghjk
Moim zdaniem kobieta lubi cie ponizac i ty sie tak dajesz...pomysl rozsadnie teraz na kolanach a co bedzei zy pare lat badz po slubie?? Przepraszasz za glupoty jak pies blagajacy o laske bo tak cie traktuje.. nie daj sie. Klekac przed nia morzesz wtedy jak bedziesz prosil o reke a nie przepraszal..

Gość mateusz ma problem
ale ja ja kocham,co to znaczy bedzie pozniej gorzej?jestesmy szczesliwa para,juz dlugo,pod pantofel?ale nie doslownie chyba co?

Gość Larry Lurex
pewnie się tobą bawi, myśli że może mieć każdego, jak by cie kochała i w ogóle była normalna to by jej do głowy takie coś nie przyszło, daj se z nią spokój, to pewnie jakaś sado-maso która lubi dominować!

no raczej... żeby za takie debilizmy na kolana padać? bez przesady. powinieneś ją kopnąć w dupe i olać jej zachcianki. żal :O

Gość _____***
Nie daj sie,bo za jakis czas powie,ze jestes "mieczakiem" i beda jej imponowali bardziej "mescy" goscie :P

Gość lol jaka menda
mi to sam chłop rzucił się na kolana ale żebym ja zmuszała do przepraszania o wyjscie z kolegami czy spoznienie czy cokolwiek haha xD też coś...nie uważasz, że to nie jest normalne? :P

Gość carolina pyta
po prostu zaczyna cie tresowac,chce wyszkolic sobie ciebie,a ze jestes miekki to jest jej latwiej