Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zremek

Ludzie z miast to zlodzieje - powinni byc opodatkowani na rzecz wsi

Polecane posty

Gość Zremek

Glupie lenie - nic nie robia w miastach - chyba tylko zakupy. Co to ma byc? i jeszcze wies musi ich zywic

Albo najlepiej niech każdy miastowy adoptuje sobie kogoś ze wsi i na niego płaci. Są takie akcje z biednymi dziećmi z Afryki, więc czemu by nie powspierać naszych biednych rolników, którzy przecież nie dostają żadnych dotacji od państwa ani od UE?

Gość miastowy
a te domy na wsi wyroslyim normalnie jak grzyby po deszczu tak same z siebie:)

Nie same z siebie tylko od ciężkiej pracy! To w miastach się wszyscy opierdalają i wszystko mają za darmo! Normalnie splunie się na ziemię i willa piękna wyrasta! Takie to proste życie w tych miastach!

Gość miastowy
ide zaraz pluc na wolne pola,bede deweloperem i bede bogaty:)

Gość miastowy
Ja proponuje taka sama stawke krus jak i zus:)

Gość zapyziałe mieszczuszysko
Zremek,jakiś głupi jest.Jesteś taki głupi,że w rankingu głupich miałbyś 2 miejsce!!!!A wiesz czemu drugie a nie pierwsze??Bo aż tak jesteś głupi :p Co ty masz osiołku do mieszkańców miasta??Co myśmy Ci ukradli??Dlaczego mieszczuch ma być opodatkowany na rzecz wsi??Skoro zazdrościsz to sprzedaj w diabły swoją chatynkę strzechą krytą,wytrzep słomę z gumofilców zamień koszulę flanelową na garniak i zamieszkaj w mieście.Spróbuj tego raju,a potem oceniaj.

Gość a na wsi tylko smród i brud
bo wsioki pod sklepem piwo żłopią :(

Gość zapyziałe mieszczuszysko
Zremek,znaj moje pańskie serce:Tak jak poprzednio pisała nogogłaszczka mogę cię przygarnąć,bo został mi jeszcze na mojej ślicznej działce rekreacyjnej chlewik po kozie.Będziesz miał jak w domu,ale za to w mieście!!Pójdziesz do pracy, "pookradasz" swoich dawnych wieś-ziomali, a gwarantuję Ci że po miesiącu mi podziękujesz i z ochotą wrócisz na swoją spokojną wieś i gwarancję kładę,że już Ci nie przyjdzie do głowy pisać takich bzdur.