Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***** lega *****

Jeśli kogoś kochasz, puść Go wolno. Jeśli wróci - jest Twój. Jeśli nie to znaczy

Polecane posty

ok ja już mam tę ksiązke. Zaczelam czytac i wiecie co?Jesli dacie maila wysle wam ja bo mysle ze jest warta przeczytania.Penelopce juz wyslalam. Narazie czytam jakby o sobie mimo ze to dopiero pierwsze strony, az boje sie czytac dalej:o

Gość szaramara
Malpiatk_a, jakis tydzien sie nie widzielismy wtedy, mieszkalam u mamy. Cierpialam, ale oplacalo sie. To uczucie gdy on zaczal przepraszac i opiewac moja wspanialosc - bezcenne :-D Teraz wiem, ze po prostu klótnia wymknela sie spod kontroli i kilka niemilych rzeczy mi powiedzial, których na drugi dzien zalowal, ale jemu bardzo ciezko jest przyznac sie do bledu i przeprosic. Villemo82, Villemo to moja ulubiona postac z Ludzi Lodu. Uwielbialam ja jak to czytalam, a bylam wtedy w gimnazjum i straszne przezywalam kazda jej przygode :-)

Gość She83
dziewczyny, moglaby jedna z Was wyslac mi ta ksiazke pt. "nie zalezy mu na tobie" ??? na maila samabezniego@tlen.pl Bylabym Wam bardzo wdzieczna :) Przynajmniej dotarloby cos do mnie...

Gość She83
samabezniego@tlen.pl to jest moj mail bo tam sie wkradly jakies literki

Gość She83
zakochana wariatka - serdeczne dzieki za szybka reakcje!!! :) bede miala lekture na dlugie zimne wieczory :)

Gość zawszemądra
dziewczyny, prosze was o te ksiazke na maila :) !!!!!!!!!!! na takie smutne jesienne wieczory tak ten dzisiejszy pewnie znowu nie napisze :( olenka_w@onet.eu

Gość sway with me
zakochana w sprawdz maila :)

Gość She83
zakochana wariatka - przeczytalam dopiero I rodzial ale wydaje mi sei ze tam jest sporo racji. Badz co badz, jesli komus (nie tylko facetowi) na kims/czyms zalezy to dziala....

hehe no ja uwazam inaczej.moze zalezy to od tego jakiego etapu zwiazku sie to tyczy.czy to poczatek czy moze późniejszy etap.wiesz nie kazdy musi sie zgadzac z tresciami zawartymi w podrecznikach gdyz kazdy człowiek jest inny i kazdy inaczej okazuje zainteresowanie uczucie milosc... jeden bedzie dzwonil co godzine drugi raz dziennie trzeci wcale...bo bedzie wolal spotkania face to face:)

Gość She83
no tak tyle ze jesli komus na kims zalezy to chociaz w minimalnym stopniu odpowiednio to okaze. I tak odnoszac do mnie teraz widze ze ja sobie robilam takie wymowki jak opisane w tej ksiazce - i nie byl to na pewno poczatek zwiazku. Z reszta mi to nawet moj ojciec powiedzial ze jak facetowi na prawde zalezy to to widac

Gość She83
kazdy mi tak mowi :) a nic innego nie zrobie - moge tylko poczekac :)

odpaliłam książkę.zobaczymy co z tego będzie:)ale poczyatć napewno warto wkurzyłam się trochę.całkiem niedawno była mnie moja siostra...a właściwie u nas bo ja mieszkam z mamą. tak jak wam wcześniej pisałam nie opowiadam ani matce ani jej szczegółów ,nie opowiadałam,nigdy nie szłam po rade.nie bo nie i koniec. pewnie,ze wiedziały co sie dzieje.matka słyszała awantury.teraz widzą,ze go nie ma.wczoraj rozmawiałam z mamą na jego temat,ale to tylko zdawkowo.pisałam wam zreszta. ja jestem z tych,które nie mówią takim bliskim o tak osobistych rzeczach. nie klepię tego o czym myśle. byłam przez chwilę sama z siostrą a ta mi zaczęła morały prawic. w skrócie to ona tak to widzi-jestem głupia,jak ja mu moge wierzyć?przecież on napewno kłamie,nie będzie z nas związku,przecież to śmieć jak zostawił swoje dziecko,mnie tez ma w dupie,napewno sie kurwi i imprezuje,a kasy mi nie dał bo nie,bo ma mnie głęboko. rozumiecie? dodam,ze wczoraj po jego wyjściu matka coś mi truła..... podłamałam się,ale co tu z nimi walczyc.czesto się z nimi nie zgadzam ,one między sobą raczej tak. napadła na mnie jak nie wiem kto. mogła nic nie mówić, zła jestem a w ogóle to żałuje,ze muszę mieszkać z matką.to jest straszny błąd.każdy powinien mieszkac ze swoim zyciowym dorobkiem(maż,żona)a nie z matka,babką wujkiem czy kim tam jeszcze:O:O

Gość She83
Penelope - one na pewno chca Twojego szczescia i nie moga patrzec na ta cala sytuacje. To ze im nie mowisz o swoich klopotach nie oznacza ze one nie patrza i nie widza. Po prostu staraja sie Ci pomoc na swoj wlasny sposob. A co do mojego samopoczucia - musze przyznac ze nawet jestem wesola :) przynajmniej nie mam teraz dola :)

Gość She83
zakochana wariatka - a Tobie humorek chyba tez dopisuje??