Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLAGEN83

MOJA DURNA HISTORIA Z CIĄŻĄ.......CO MYŚLICIE....

Polecane posty

Gość KOLAGEN83

Mam lekkie mdłości, choć nie wymiotuję, jestem dość senna, boli mnie głowa i pobolewają chyba jajniki (okolice pachwin). NA BANK JESTEM W CIĄŻY....biorę tabsy, ale przedostatnią z blistra wzięłam 14 godz za późno... potam ostatnią normalnie. dostałam krwawienie z odstawienia i w jego trakcie kochałam się z mężem....to znaczy on wszedł we mnie parę razy, ale wiem, że w preejakulacie są plemniki zwłaszcza, że wcześniej kochaliśmy się po francusku i w cewce mogły zostać plemniki z poprzedniego wytrysku....nie chcę więcej dzieci. mam już dwoje. jestem załamana. robiłóam test 15 dni po tym - wyszedł neg ale pewno dlatego, że było za wcześnie. zostało mi jeszcze 4 tabsy z blistra....potem powinnam dostać krwawienie, ale pewno go nie dostanę. nawet durna nie wiem kiedy zrobić test...po tych 4 tabletkach czy już czy później....dziś jest 19 dni od tego zdarzenia...

Gość wmawiasz sobie....
Nawet jeśli to ciąża, to na jej objawy jest jeszcze zbyt wcześnie

Gość nie jestes w ciazy
idz do gina po prostu:-) Moga byc rózne przyczyny takiego stanu ale to nie ciąża

idz dziewczyno do ginekologa albo sobie zrob przerwe w braniu tabletek bo to wcale nie musi byc ciaza... mnie po pol roku brania zaczely bolec jajniki- o samopoczuciu ogólnym juz nie wspomne. a jak sobie odstawilam to wszystko wrócilo do normy.