Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirka31.78

kto sie boi isc na prawko reka w gore???

Polecane posty

Gość ja -
ale mieszkam w anglii wiec prosze sie nie dziwic :P

od 3miesiecy chce isc na prawo jazdy ale boje sie ze nie zdam kompletnie nie umiem jezdzic a bardzo chce nigdy nie siedzialam za kierownica

Gość czemu tak pesymistycznie
Piszesz, że sie boisz bo nigdy nie siedzialas za kierownicą, nie umiesz jeździc - ok, ale dlaczego juz przed rozpoczęciem nauki zakładasz, ze nie zdasz? Od tego właśnie jest kurs, zeby sie nauczyć jeździc. Myslisz, ze na kurs zapisują sie ludzie, ktorzy maja za sobą tysiace przejechanych kilometrow? Nie umiesz czegoś, czego nigdy nie probowalas.Spróbujesz - nauczysz sie;D logiczne:D O spowodowanie wypadku na kursie tez nie powinnas się martwić - w końcu obok ciebie siedzi instruktor, który ma czuwać nad tym co robisz. Jest odpowiedzialny za samochod i jak widzi, że coś jest nie halo - da po hamulcu. Nie martw sie na zapas. Pierwsze godziny mogą być nieciekawe, ale potem bedzie coraz lepiej.

Gość bgtr
Ja się nie boję...ale nie mam kasy, a poszłabym chętnie..

Gość
ja dziś oblałem z praktycznego pierwszy raz:D

Idac na kurs, tez nigdy nie siedziałam wczesniej za kierownica i przyznam, ze pierwsza przejazdzka po miescie była dla mnie bardzo stresujaca, ciagle gasło mi auto, nie zwracałam uwagi na znaki i po prostu tradżedyja.A teraz od trzech miesiecy smigam juz swoim autkiem i nie zamieniłabym tej przyjemnosci nawet na darmowe bilety do końca zycia ;P To że idziesz na kurs zielona to bardzo dobrze. Nie będziesz miała złych nawyków po kimś kto Cie uczył wcześniej, nawet jeśli jest świetnym kierowcą. Pamiętaj, na kurs idziesz przede wszystkim po to, żeby nauczyli Cię jak jeździć aby zdać egzamin :) Reszty nauczysz sie już po egzaminie :) Pozdrawiam:)