Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

potrzebuję porozmawiać

Polecane posty

żeby się go pozbyć, muszę mieć przyjaciela:) choć teraz wystarczy mi rozmowa z Wami wszystkimi:)

cześć Agnieszko :) Kabel.. więc co mi przez to mówisz? mam nie rysować granicy między netem a realem? jeśli chodzi o przyjaźń?:) jeśli masz przyjaciół w necie, to martwisz się o nich? czekasz na ich odpowiedź?:)

Witaj Magnolio smutasie. Po przeczytaniu jednego z Twoich postów, w którym napisałaś, że chyba za dużo książek przeczytałaś stwierdziłam, że akurat na temat braku przyjaciela mamy bardzo podobne zdanie. I choć moja wypowiedź wcale nie będzie dla Ciebie pocieszająca, to wiedz, że sama nie jesteś. Widzisz, ja mam chłopaka, który owszem, jest mi przyjacielem, ale jest to już trzyletni związek na odległość i też nie zawsze mam go wtedy kiedy bym chciała, a o wszystkim też czasem nie mówię mu, bo chłopak pracuje, zmęczony wraca do domu. Ale jest i to już jest ważne. Natomiast przyjaciela, poza nim, nie mam. Wszyscy się odwrócili 3 lata temu i widza mnie w potrzebie... Trudno, ich wybór, teraz już mnie to nie boli. A Ty głowa do góry.