Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciociaklociazosia

odstawienie tabletek... miesiaczka czy ciaza

Polecane posty

Gość ciociaklociazosia

Bralam przez 3 miesiace tabletki antykoncepcyjne. PO pewnych pertubacjach z moim bylym facetem przestalam je brac to bylo tak. Sierpien miesiaczka od 21 do 25. Tabletki wziete. Ostatni stosunek z tym facetem 29wrzesnia. odstawienie nastapilo 5.09 a 8.09 miesiaczka wymuszona... Nie wspomne, ze po 2 tygodniach miesiaczki byly i teraz zaluje, ze odstawilam tak szybko tabletki... Glupia..Teraz nie wiem czy mam liczyc miesiaczke by wystapila juz i czy mam sie jednak denerwowac, ze moge byc w ciazy?

Gość beznicku23
idź załatw sobie luteinę 50.. ja własnie wrocilam z apteki(niestety na recepte) i prbuje sie przygotowac psychicznie na wziecie pierwszej tabletki xD

Gość masz dwa wyjścia
pójść do wróżki lub do lekarza....wybór należy do ciebie!!

Gość ciociaklociazosia
ale wlasnie o to chodzi czy powinnam sie obawiac i isc do lekarza... bo to na razie tylko pare dni opoznienia. Mam zerezrewowana wizyte na nastepny tydzien, jesli obchodzi to ta pania od wrozki.. Poprostu napialam by uspokoic mysli odstawienie nastapilo 5.09 a 8.09 miesiaczka wymuszona... do 11.09 trwala i zrobilam test nastepnego dnia ale nie na porannym moczu. Jedna kreska wyszla. Pozniej mialam tak z tydzien brazowe plamienia a nastepnie geste biale uplawy.