Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka-Austria

Praca austria-Radfeld zbiory - bzura

Polecane posty

Gość stokrta1
z turkami ?? nieee

Gość babamoafergyfasola
ty (gosc ) cos krecisz bo wczesniej pisałes ze pracowałes w e.. a potem piszesz ze praca do niczegojak ci sie w jednym roku podobało to w nastepnym juz kicha byla czy jak ???? a psychycznie to ty zdrowy jestes czy nie ???? z twoich wypisó wyglada ze bardzo blisko ewki byles skoro tak duzo mozesz napisac ... a co do tych torkow co tam ichauta ci sie podobały to moze zazdrosna o nich byłas ???? na nastepny raz niepisz niczego nielogicznego ( po spozyciu !!!) ok pozdro

Gość stokrta
ona sie oblizywała na duzo facetów...

Gość pozdrooo600
chociaż 1 wolną niedzielę*

Gość gość
ciekawe czym w tym roku zaskoczy szefostwo

Gość fraje
czy ma ktos moze numer telefonu do szefa .

Gość przychylny
do fraje tutaj masz przyjaci 00436647692064 powinien byc aktualny .... pozdrawiam milej prcy ...

Gość pepel
ta cała ewka to taka zla szefowa?

Gość gość
nie jest z******ta ,jeśli jesteś murzynem masz wszystko wielkie wtedy jest ok.

Gość pepel
co wielkie ??

Gość gość
jak to co Baranie ona lubi sie stukac

Gość fraje
Stuknąc... to ciebie mozna młotkiem, w ten głupi łeb.

Gość Pracownik Anonimowy
Siemanko ludziki komunikat do osób co wybierają się do Pani Ewy Januszkiewicz do pracy zabiercie ze sobą jedzenie nie słuchajcie co wam mówi że są obiady tak są ale takie że katastrofa jeszcze do tego ściągnie co Sobota dodatkowe pieniądze do Obiadu a Kucharka to chyba pominęła się z powołaniem ona tak gotuje że Szefowej Pies lepiej je niż Ludzie którzy pracują u Pani Ewy co Kucharka gotuję im???

Gość babamoafergyyyfasolla
ty gosc anonimowy ale żeś sie ku...ukuryku nawypisywał skoro jeszcze sraczki nie dostałes to nie jest zle ... pozdro i miękiego papieru stosuj......

Gość gość
wstyd, wsyd ,brak słów

Gość gość
znam temat pracowałem tam tragedia

Gość gość
fak dla Ewy z polski która pozbawiła trójkę dzieci ojca masakra polacy o tym wiedzą ,wiemy że pochodzisz z małej miejscowści w polsce brawo za reklamę prawie jesteś tam urodzona ,na ciężkiej pracy żony Willego chcesz coś zrobic i jeszcze się znęcasz na rodakami ciekawe kto uwierzy w ta reklamę napewno nie austryjak z okloic zna sytuację,sorry turcja ,polska ,coś nie hallo dosć pisania brak słów

Gość gość
Hej znam Panią Ewę super uważa się za najpiękniejszą kobietę świata ale włosy to ma chyba doklejane łał,byłam tam krótko i nigdy więcej tragiczne warunki

Gość gość
Turcy wow , brawo EvA HHAHAHAHAHAHAHHAHA

Gość fraje
wstyd to takie pierdoły pisac, zazdrosc wychodzi z was :(

Gość fraje
dla mnie Jest Najpiekniejsza....ojjj ktos tu jest zazdrosny...

Gość gość
Pani Ewa Januszkiewicz to Ewa Orzełek jest to pani po rozwodzie i dalej nosi nazwisko ktore nie jest juz jej.jako jej były maz moge powiedziec oniej ze to osoba kłamliwa,rozwiazła pochodzi z rozbitej pokoleniowo rodziny ktora była rodzina patologiczna.jest osoba głeboko zakompleksiona i pochodz z biedy nigdy sama do niczego nie doszła,szkoły tez zaduzo nie pokończyła.M.J

Gość gość
Wiem ze wszystko co piszecie to prawda.znam ta kobiete dosc dobrze.Powinna nazywac sie Ewa Orzełek bo to jest jej nazwisko po rozwodzie powinna 'oddać' nazwisko i nie chanbic go! To kobieta pochodzaca z biednej i patologicznej rodziny,a tak jest jak biedak dorwie sie do kasy.Sama jezdzila na pole pracowac ale udalo jej sie zlowic starego austryjaka wiec probuje byc kims kim niebedzie,bo klasy i dobrego wychowania nie kupi sie,szkol tez zawiele niema bo bystra nie jest.co do urody nie komentuje bo musiala wsadzic duze pieniadze zeby jako tako wygladac.uwazajcie na ta kobiete.

Gość freje
Wiesz...poniżyłęs się tylko...jestes zwykłym gnojkiem. Za to co napisałes, powinienes dostac niezłego kopa, i przyjdzie na to czas, pojechałes do angli i strugasz cwaniaka. A ty pochodzisz z rodziny szlacheckiej???? Sir M.J. hahahhaha... twoja zona nie dorasta Pani Ewie do pięt, i dobrze o tym wiesz głąbie..

Gość gość
Miej odwage p.Orzełek podpisac sie pod swoim komentarzem a nie ukrywac sie pod frej.Wiem prawda boli a jesli z całej polski ma sie zle wpisy i ludzie wylewaja na Ciebie pomyje to jeden komentarz nawet nie najlepszy od byłego meza juz nic nie zmieni.Swiat jest mały i ludzie zawsze znajda sie ktorzy Cie znaja i wiedza kim i co soba reprezentujesz.pisanie grozb i cienkie słownictwo, wiem to Twoj poziom tz-rynsztok.tak sie składa ze znam was obie i nie dorastasz pani Joli do piet w kazdym calu.

Gość gość
A ja mam wrażenie , że to pisze Pani Jola.

Gość gość
Przepraszam.. żle się wyraziłam(łem)..powinno być: Napisała Pani Jola..przecież Ona taka wykształcona.

Gość gość
Pani Ewo ,nie chciała by pani abym ,Ja sie wypowiedziała bo ....Jest Pani dla mnie obca osoba i to co ludzie z całej polski o pani pisza to Pani wstyd ,a nie mi.JOLA JANUSZKIEWICZ

Gość babamoafergyfasolla
widac jak panią Ewę kochałeś D ... iluuuu ...???? A teraz dokładasz oliwy do ognia .....

Gość gość
witam ja byłam na borówkach w austri stubenberg pisać jak ktoś był masakra