Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

temat dla samotnych kobietek

Polecane posty

Gość Loluś
lena413-> no własnie XXi wiek ale ja mam opory. uwazam ze to facet powinien podrywac... a Wy jak ? czekacie czy dzialacie?

Gość ameliada
to nie takie latwe zyc w samotnosci ale pomyslcie jakie trudne byc z facetem a dalej czuc sie samotna, ja tak mam moj facet jest 2000 km ode mnie i co z tego ze zapewnia mnie ze kocha mnie nad zycie jak tak naprawde nie wiem co robi i z kim wiec wole samotnosc bez faceta niz samotnosc wiedzac ze jestem zobowiazana

anka0000 zły i brzydki...wiesz, watpie czy jest na tym forum kobieta ktora chcialaby zeby facet byl z nia ze wzgledu na jej zgrabne nogi i fajny biust.... Niestety ale takie jest pierwsze wrażenie facetów,widoki które pobudzają fantazje facetów i dają im odwagę do poderwania takiej osoby,wy kobiety naprawdę nic nie wiecie o facetach!

loviu ...mozesz np chciec miec bruneta ale tylko blondyni na ciebie lecą i nikogo z nich nie chcesz proste

Oczywiście, że za wysokie ^^ no bo co innego.. Dokładnie, która szybciej "da" na tą polecą, po co zwracać uwagę na coś innego. Przykro mi panowie Wy niestety głową nie myślicie. Ja się ogólnie nie użalam. Dziś mam zły dzień, wolno mi. Zresztą to temat dla samotnych kobiet - wolno mi!

Gość Śliczna P
anka0000 trzeba spróbować , uwierz mi że nic Ci sie nie stanie !!!! BYs mogła wejśc na czyjś profil ten chłopak to zobaczy no i samo może sie potoczyć sprawdzi Twój no i może napisze .. poza tym co Ty jeszcze robisz w yspiącym się zwiazku ?? Przeciez to strata Twojego czasu , nerwów i wogole ;/ grrr

Gość fnghdsazexecf
jak zrywałam z chłopakiem po 5 latach byłam w wieku autorki i też myślałam że będę sama że nikogo nie poznam. Teraz mam 31 lat meża i dziecko i nic lepszego nie mogło mi siętrafić. Warto przerwać zły związek niż się ze sobą meczyć, nawet jakby się pozostało samemu. Poza tym dziewczyny jesteście MŁODE!!!! Zycie naprawdę przed Wami nie przejmujcie się! Buziaki :)

Gość loviu
ja i tak nabawilam sie kompleksu wzrostu nppo ostatnim ....obiekcie:(

Gość ameliada
i co z tego ze mowi ze kocha ze teskni jak wpada do domu po pracy idzie sie kapac rozmawia ze mna pol godziny na gg i stwierdza ze jest taki zmeczony ze musi isc spac wiec jaka to roznica i tak jestem cholernie samotna ajakbym byla sama to bym mogla zmieniac facetow co kilka dni i nie odczuwalabym tej samotnosci az tak jak teraz wiedzac ze on jest w moim zyciu ale nie czuc ze jest przy mnie

Słona herbata Zły i brzydki -> no oczywiście, że się nie znam na facetach w końcu jestem sama. W takim razie może mi zdradzisz sekret, żeby facet za mną poleciał? Bo ja niestety nie wiem. A umówisz sie z każdym facetem który cie poderwie?

Gość loviu
ja tez tak uwzam teraz zadzi kasa i dupa dziewczyna musi byc latwa dla faceta bo inaczej znajduje inna, niewazne ze po zawodowce brzydka i glupia wazne ze...ahh!!! ja tak nie potrafie i tu pies pogrzebany 😭

Gość Śliczna P
Ogólnie moim zdaniem facet powinnien być zdobywcą .... chyba staroświecka jestem

Gość ameliada
po prostu badz saba i nikogo nie udawaj daj facetowi poznac swoja prawdziwa nature

zły i brzydki... wyobraź sobie że będąc z 4 facetami, tylko jeden patrzył na te walory o ktorych piszesz. jeden mnie widzial na zdjeciu tylko i chcial poznac, drugi znal mnie gdyz kolegowal sie z moim bratem i raczej nie mial okazji widziec piersi (ktorych nawet nie ma:D) ani nog gdyz nie chodze w spodniczkach. a trzeciego poznalam prze znajomych, te normlanie bylam ubrana - fajnie nam sie bawilo ze soba. wiec jak widac - nie wszyscy patrza tak jak ty na kobiety:)

Gość Śliczna P
Zły i brzydki No własnie - co byś pomyslałł jakby nieznajoma dziewczyna na która czesto zerkasz spytała się Ciebie czy masz dziewczynę ??? Bardzo prosze o odp :D

po co jestem? ojjjj, szczerze to sama nie wiem...:( chyba ciagle mam nadzieje ze wszytsko sie ulozy...:( bo on niby wciaz twierdzi ze kocha i ze mu zalezy a ja chyba wykazuje zbytnia naiwnosc.... nie tak dawno temu wyskoczyl nawet z pierscionkiem zareczynowym...a teraz lipka sie zrobila:(

Zły i brzydki -> nie. Nie polecę na faceta tylko dlatego, że on leci na mnie. Musi być coś więcej. Dziewczyno nie bój się! Zostaw mu kartkę z tym numerem i niech sobie myśli, co chce. Mówi Ci to osoba, która straciła przez to, że się nie odezwała. I żałuje. Ale to było w kwietniu.. Moja koleżanka się nie bała i na nią poleciał.. Może to właśnie "jedna taka szansa na sto"?

Gość Śliczna P
a w ogóle to próbowałam go znaleźć na NK tylko z imienia :D ,ale się naprzeglądałam bo to jest w wojewódzkim mieście hehe , ale dzisiaj niesttety NK szwankuje ,bo serwer przeciązony wrrrrr

Na pewno był bym w szoku z względu że jakaś kobieta leci na mnie,odebrał bym to pozytywnie i po prostu jak bym wiedział ze ci sie podobam przyjął bym inicjatywę podrywu i poznania siebie!!Ale na mnie lecą tylko muchy wiec nie mam co nawet głębiej myśleć!

Gość Śliczna P
Zły i brzydki - dzięki za tak miła odp. - no własnie mam nadzieję, ze to pozytywnie odbierze, boję się ,że własnie może mnie odebrać nachalnie , czy właśnie ze jestem łatwą dziewczyną - a wcale tak nie jest !!! Szkoda ,ze sie tu nie wypowiadają faceci na taki temat.. łatwiej by było podjąć decyzję ...z tą kartka to przemyśle ...ktoś mi jeszcze podpowiedział, że mam zaprosić go na kawę co jedst delikatniejsze do pytania czy ma dziewczyne...

Gość Loluś
chyba na kawe, ale ja ekspertem nie jestem:)

A w jakim on sklepie pracuje? Może poproś żeby coś podał, wylej na niego wodę czy coś w tym stylu i w ramach przeprosin zaproś go na kawę? yyy...

Gość schisophrenic
ale masz problem, zaproś go na tą kawę i wybadaj teren, a nie będziesz bawić się w jakieś podchody

Gość Śliczna P
Słona herbata też o tym myślałam , tyle ,że to jest sklep odzieżowy....ewentualnie mogę na niego niechcąco wpaść tyle,że to jest mało prawdopodobne do wykonania, by musiał np.chodzić po sklepie... a nie zawsze jest na sklepie

Gość hihhuha
"Już tyle nie usłyszysz, tyyyyle Ci nie powiem. Tyle wydarzeń, wrażeń, emocji, które nie będą bieżące. Tyle już doświadczyłam i tyle przemyślałam, a Ciebie ciągle nie ma. Tyle radości, którą chcialam podzielić, lecz nie było z kim. Tyle trosk Twoich pragnęłam wysłuchac, choć Cię w oógle nie znałam. Tyle miałam do opowiadania, lecz nie było Cię przy mnie. Ale wiem jedno - wiem, że potrafię żyć bez Ciebie." 23 lata, sama od zawsze. :)