Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość znow mnie zalekniasz
:) juz doszlismy do tego, ze milosc jest sensem istnienia, milosc polaczona z erotyka swiadoma:P miloscia pozadliwa:P szczesliwa teskniaca:) ale przede wszystkim szczera, prawdziwa na granicy matafizyki :) i mozna tu pisac, pisac pisac, ale trzeba pamietac, ze milosc jest sprawa tak pryncypialna i piekna;), ze nie powinno byc miejsca na zazenowanie, chociaz z drugiej strony, wiadomo, jak blisko do smiesznosci kobiecie oglaszajacej hm swa milosc coz czynic?

Gość zawsze chaialam zapytac
tylko szczerze odp:) Ty wklejales opowiadania o murze? :)

Gość taaak znow to samo
;) prostota wyslowienia:D oszczednosc srodkow:D a jednak wiemy co przekazyjemy:D muszisz zrobic pierwszy krok:) zajaczek sie zatrzymal...dalej juz znasz bo juz pisalam:) milego:):)

Gość przeciez tam tez jestes
:) w porzadku, ja pamietam o kluczu:) kicam. jeszcze raz milego:):)

Gość po swojemu moglabym napisac
niedoczekanie Twoje:D ale powiem tak, zyj marzeniami:) czasem sie spelniaja;) nie zagaduj

Gość ktos o imieniu na literek
? 9? Powiedz jej w koncu:) ja Ci tylko dotrzymuje towarzystwa:)

Gość raczej okreslony
:) czyn, ktory naprawde czlowieka wyraza wybierany jest spontanicznie:) co bylbys gotow zrobic dla niej? na te chwile? zeby odniosla wrazenie, ze jest w Twoich oczach niemal bostwem hm... i rzucilbys jej do stop caly swiat?

Gość jejku jejku jej
:D potrafisz tak kochac? Ja? :):):)zgodnie z filozofia egzystencjalna czlowiek ma wykraczac poza siebie;) dzwgiac sie ponad siebie, bo to jedyne co moze nadac sens jego istnieniu:) a my juz doszlismy do tego, ze to milosc jest sensem:) i czlowiek ma budowac swa wielkosc i potegowac swa milosc az do momentu otwarcia bram:) czemu traciszz tu czas? poswiec go Jej

ja tracę czas?:-) to raczej Ona,;-) ja magnesem tylko, przyciągam najlepiej jak potrafię, och w końcu usłyszy mnie, odwiedzi mnie, ta przyszła najsłodsza żona:-)

Gość zeby jasne bylo
nie pisz, ze jestem ona tracaca czas:D bo az tak mylnego o sobie wyobrazenia nie mam:P:P chcesz zostac sam? nie ma sprawy, bo wyjdzie, zem ja ta postacia tragiczna:(ktora zostala zeslana tu po to, by wstrzasnac Twym sumieniem;) i poddac cie probie:D ogarnia mnie poczucie bsurdu. jeszcze chwila a ztarce wyzwolona milosc bezinteresowna i zaczne byc bierna:( zaczynam powatpiewac w celowosc pisania tutaj:D:D krzyzyk!!!! potrzasne Toba

Gość juz wpadlam namierzyli mnie
:D w najblizszym czasie nie wybieram siem w Twoje strony:classic_cool:

Gość egzystencja poprzedza esencje
:D kruchosc ludzkiego zycia i umyslu jest nie do zaakceptowania ide, bo zaczyna mi odbijac.

Gość chyba raczej nie ja
co Ci rzec na pocieszenie? wiadomo, bladzi czlwiek, poki dazy? czy ," z nieba przez siwat do samych piekiel " powodzenia;) a niech strace👄

Gość nie no tak to nie bedzie
przynajmniej obrzuc kwiatami:D chyba sobie zasluzylam:D wiesz ile mnie to pisanie kosztowalo? z natury jestem leniwa:classic_cool: docen wysilek:D