Gość znow mnie zalekniasz Napisano Listopad 26, 2009 :) juz doszlismy do tego, ze milosc jest sensem istnienia, milosc polaczona z erotyka swiadoma:P miloscia pozadliwa:P szczesliwa teskniaca:) ale przede wszystkim szczera, prawdziwa na granicy matafizyki :) i mozna tu pisac, pisac pisac, ale trzeba pamietac, ze milosc jest sprawa tak pryncypialna i piekna;), ze nie powinno byc miejsca na zazenowanie, chociaz z drugiej strony, wiadomo, jak blisko do smiesznosci kobiecie oglaszajacej hm swa milosc coz czynic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze chaialam zapytac Napisano Listopad 26, 2009 tylko szczerze odp:) Ty wklejales opowiadania o murze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 co czynić?:-) żałuję,lecz podpowiedzi nie udzielam;-) uważam iż kobieta to istota tak inteligentna,że sama na to wpadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaak znow to samo Napisano Listopad 26, 2009 ;) prostota wyslowienia:D oszczednosc srodkow:D a jednak wiemy co przekazyjemy:D muszisz zrobic pierwszy krok:) zajaczek sie zatrzymal...dalej juz znasz bo juz pisalam:) milego:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 murze? udzielam się tyko na tej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 pierwszy krok to ja mogę zrobić,lecz w bezpośrednim tańcu. To kiedy zatańczymy:-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez tam tez jestes Napisano Listopad 26, 2009 :) w porzadku, ja pamietam o kluczu:) kicam. jeszcze raz milego:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po swojemu moglabym napisac Napisano Listopad 26, 2009 niedoczekanie Twoje:D ale powiem tak, zyj marzeniami:) czasem sie spelniaja;) nie zagaduj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 moim celem jest ktoś na ... i mam nadzieje,że serce mnie doprowadzi:-) a jej pozwoli przejazdem po mych okolicach wpaść na pogaduszki:-) http://www.youtube.com/watch?v=B7lkU1vCD_w&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos o imieniu na literek Napisano Listopad 26, 2009 ? 9? Powiedz jej w koncu:) ja Ci tylko dotrzymuje towarzystwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 Damo do towarzystwa.:-) Ktoś bliżej nieokreślony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej okreslony Napisano Listopad 26, 2009 :) czyn, ktory naprawde czlowieka wyraza wybierany jest spontanicznie:) co bylbys gotow zrobic dla niej? na te chwile? zeby odniosla wrazenie, ze jest w Twoich oczach niemal bostwem hm... i rzucilbys jej do stop caly swiat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 oczywiście,że nie:-) tylko WSZECHŚWIAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 A co do bóstwa, tak długo jesteśmy zwykłymi ludżmi, dopóki nie nauczymy się, tak właśnie kochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jejku jejku jej Napisano Listopad 26, 2009 :D potrafisz tak kochac? Ja? :):):)zgodnie z filozofia egzystencjalna czlowiek ma wykraczac poza siebie;) dzwgiac sie ponad siebie, bo to jedyne co moze nadac sens jego istnieniu:) a my juz doszlismy do tego, ze to milosc jest sensem:) i czlowiek ma budowac swa wielkosc i potegowac swa milosc az do momentu otwarcia bram:) czemu traciszz tu czas? poswiec go Jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 ja tracę czas?:-) to raczej Ona,;-) ja magnesem tylko, przyciągam najlepiej jak potrafię, och w końcu usłyszy mnie, odwiedzi mnie, ta przyszła najsłodsza żona:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 Ja na pewno jej otworzę;-) http://www.youtube.com/watch?v=eVI7EUj-nyQ&feature=channel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 :-) http://www.youtube.com/watch?v=aYWcuD77lwo&feature=channel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zeby jasne bylo Napisano Listopad 26, 2009 nie pisz, ze jestem ona tracaca czas:D bo az tak mylnego o sobie wyobrazenia nie mam:P:P chcesz zostac sam? nie ma sprawy, bo wyjdzie, zem ja ta postacia tragiczna:(ktora zostala zeslana tu po to, by wstrzasnac Twym sumieniem;) i poddac cie probie:D ogarnia mnie poczucie bsurdu. jeszcze chwila a ztarce wyzwolona milosc bezinteresowna i zaczne byc bierna:( zaczynam powatpiewac w celowosc pisania tutaj:D:D krzyzyk!!!! potrzasne Toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 obiema rękami podpisuję się za potrząśnięciem,;-) zatem kiedy wpadniesz:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz wpadlam namierzyli mnie Napisano Listopad 26, 2009 :D w najblizszym czasie nie wybieram siem w Twoje strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egzystencja poprzedza esencje Napisano Listopad 26, 2009 :D kruchosc ludzkiego zycia i umyslu jest nie do zaakceptowania ide, bo zaczyna mi odbijac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 cóż przyciągam najlepiej jak potrafię,:-) może to jednak nie Ty?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba raczej nie ja Napisano Listopad 26, 2009 co Ci rzec na pocieszenie? wiadomo, bladzi czlwiek, poki dazy? czy ," z nieba przez siwat do samych piekiel " powodzenia;) a niech strace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 zatem także uciekam:D http://www.youtube.com/watch?v=vABC_DYnjAU&feature=channel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no tak to nie bedzie Napisano Listopad 26, 2009 przynajmniej obrzuc kwiatami:D chyba sobie zasluzylam:D wiesz ile mnie to pisanie kosztowalo? z natury jestem leniwa docen wysilek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 żałuję mam tylko jabłko:-) do zjedzenia. http://www.youtube.com/watch?v=LNDOw5GB090&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalujesz ale w piersi sie nie Napisano Listopad 26, 2009 bijesz ;) http://www.youtube.com/watch?v=9hu53aUKhfo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnio utonelam Napisano Listopad 26, 2009 w Jej glosie http://www.youtube.com/watch?v=T1uGbh96y-4 jakby co, wiesz, gdzie mnie szukac:) kicam, baw sie dobrzee:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 przyznaję są kobiety,których głos dla mężczyzny brzmi jak najpiękniejsza muzyka;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach