Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość CHASSE
Chasse - czesto w połaczeniu z mambo krok dynamiczny skoczny. Na '"raz" prawa noga krok w prawo na "i" doossuuwamyy lewa na "dwa" prawa noga krok w prawo. analogicznie do nogi lewej:) zapraszam :)

Gość chasse na spacer zaraz ide
wiec pomaszeruje a potancze na zabawie andrzejkowej:) zamierzam sie wyszumiec i wyszalec:P i nie wazne w rytm czego, wazne by nogi nie dotykaly podloza, biodra sie kolysaly zalotnie ...mh, tego mi trzeba;) krzyzyk:) milosc, kurcze, znajdz Ty wreszcie Te;) wymarzona i zacznij zyc:)

Gość real to supermarketjest
:D:D czytaj Ty ze zrozumieniem:classic_cool: ale sie nabuzowalam chylinska:classic_cool: dobrze, ze za chwile wychodze, bo loooj:D

Gość bedziesz pozniej
gawedziarzu? wtopilabym sie znow w tlo:classic_cool: i sobie posiedziala z Toba:D jak ten niewidoczny kleszczyk:P :classic_cool:

Gość jak sie dotlenie
:D to moze wpadne na jakis pomysl:D jak Ci pomoc:D siet:D znow sie posmarkalam:D:D wariat!!! 👄 zmykam do lasku:classic_cool:

Gość podrywacz ja podrywaczka
niezla z nas sie zrobila paczka idem. lapka

ale serio, ten "krok" taneczny z pewnością zapewni wam moc zabawy;) http://www.youtube.com/watch?v=jBycqmD9hcc ale, ode macie życzenia takich bardziej wolniejszych tańcy...hmmm, powiedzmy w towarzystwie, a raczej w ramionkach "naszych" ukochanych istotek:) obyśmy wszyscy je znaleźli!!!

Gość smutno mi bo ja nie mam
zwierzaka😭 bierzesz mnie za kogos innego😭jedynym zwierzaczkiem jestem ja sama, leffkiem z grzywa:classic_cool: a tak sie spieszylam, zeby szybciutko byc z powrotem:( buuu myslisz, ze ja to niby kto????

czemu się tak przejmujesz, przecież ostatnio jest moda na orientalne "zwierzaczki"...a taki "kociaczek" śliczny zawsze pięknie zamiauczy i pomruczy, jeśli się go zawczsu "przekupi" powiedzmy czułym "słówkiem" i "pieszcotami"...no i jak mogłem zapomnieć o obowiązkowych łaskotkach :)

Gość no to jak swojej pomaranczki
nie rozrozniasz to😭 :D

Gość Gniewko no
do obcych sie nie lasze:classic_cool:

Gość Ty i zlosc
? no prosze Cie:D juz mialam taki piekny scenariusz na dzisiejszy wieczor:P a Ty mi tu dywersje robisz😭 w fochu potrzasne lokami i sie oddale:D:D sie znaczy pokicam:D zreszta niewazne, caly dzien tu z Toba siedze, trzeba sie pointegrowac z innmi:) kicam wiec.spokojnej;0

"kiciuniu" możesz byc spokojna i schować pazurki, bo sztamę mam zwyczaj trzymać ze znanymi mi osobami i przyjaciółmi...hej, a może na zgodę kubas mleka...no ale wtedy by wyszedł kot w butach i koci miętka;)...

Gość przejawy sympatii
mnie pesza:) zalekniam sie bardziej niz zwykle:) nie chcac narozrabiac, powiem dobranoc:)

Gość CHASSE
nie idz sobie pomaranczko prosze prosze proszeeeee nadzieje mialam ze razem pospiewamy:0 panu czepiaczu pomaranczek.....:P

Gość CHASSE
Tyś lwiatko i trafem ja również:) a wiesz moze co to za zajec....?