Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 her Gniewko:) lwiatka wiedza kiedy stosownym jest pazurki chować bądz wystawiac:P ale ciesze sie ze jestes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 uważaj na mnie ;-) a jeśli coś wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 monolog nie jest moja ulubiona forma wypowiedzi...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 a wiesz co wiem?:-) Wiem ,że zaczynam kogoś kochać, czuje to :-) znam to uczucie, lepiej, żebyś nie była to Ty, bo naprawdę przebiorę sie za zajaca!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 kto ma uwazać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Listopad 26, 2009 Ach natürlich, ich Habe vergessen;) Meine Liebe "Chasse";) ale obiecuję poprawę, zresztą jak mogłem zapomnieć, że kotki tak bardzo lubią się droczyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 drogie dziecko :-)ja przemawiam w kosmos:-) nikogo nie widziałem , nie dotknąłem piszę wyłącznie o swych emocjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 :) lubia sie droczyć powiadasz! ale swoim krzywdy zrobic nie dadza!!!! po to nam te pazurki:) to liebe to lekki ponos był.... nie sadzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 w związku z powyższym,być może zdołamy się nawzajem uwieść, lecz wyłącznie w kontakcie osobistym:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 Dziecko?? ok może byc wciaz sie ucze i dorastam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 przez to ,że jestem wyższy nie uważam,że mądrzejszy, całe życie uczymy się od innych:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Listopad 26, 2009 czy był czy nie - może?...zresztą z jedny na pewno masz rację a z jednym to bym się posprzeczał - "krzywdy swoim nie dadzą zrobić"...nio moja kocica przyznaje zawsze ma swoje humorki i po zjedzeniu musi być obowiązkowo wypieszczona, na kolanka do mnie ze mną, zasypia pieszczona po futerku - no więc pytam się gdzie tu sprawiedliwość:) nie mogę wstać bo bidulka takim litościwym wzrokiem się patrzy że żal ściska, tylko ja na tym cierpię bo jak śnią się jej myszy to we mnie wbija pazurki:)...no obra ale trzeba oddać sprawiedliwość zawsze potem się łasi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 ale sie fanów normalnej miłości namnożyło!!! Bądżcie Wszyscy szczęśliwi;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KWIAT...... Napisano Listopad 26, 2009 dla Chasse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Listopad 26, 2009 ...to naturalne, że każdego marzeniem jest być szczęśliwym a swe szczęście dzielić z ukochanym...i to nie odkrycie żadne, iż każden marzy by w oczach swej miłości tonąć każdego dnia i wieczor i chwili następnej...więc cóż w tym dziwnego...pytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 26, 2009 Bawię sie świetnie lecz najbardziej w realu, tu wpadam czasem by znależć pomysł do nowego serialu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 Dla mnie???? pieknie dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 Piszesz zes wyzszy i weny tu szukasz myslisz ze ona przychodzi gdy po klawiaturze paluszkami stukasz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 Gniewkooo styl którym mysli swe słowem pisanym tutaj wyrażasz jest miłym choć przyznam niesmiało ze kobiecie prostej czasem zawiły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obiecalam Tobie i sobie Napisano Listopad 26, 2009 krzyzyku:P ze jesli sie nie uspokoisz, przestane do Ciebie zagladac:P no coz:D moze choc raz wytrwam w postanowieniu po drugie ktos mnie ssspieguje jak na zaleknionego lefffka to zbyt wiele:D:D:D ale to kafe male bawcie sie dobrze i milosci zycze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 26, 2009 ogłaszam strajk! bez Ciebie sie nie bawimy!:( bez Ciebie bedziemy plakac! też ide sobie. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Listopad 26, 2009 ech ty "lisiczko", a raczej "koteczko" wiesz jak podejść;) tu się przymili tam zamiauczy i poprosi...ech, i jak tu odmówić takiej dziewczynie:) jasna sprawa Chasse, dla ciebie wszystko ale mam waruneczek;) nie mów o sobie że jesteś "prostą" bo dziwnie się czuję..aj, tam każdy jest unikalny a takie osoby jak ty są wyjątkowe - zwłaszcza jak umieją w taki sposób kogoś podejśc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przekora jestem Napisano Listopad 26, 2009 nute zostwiam;) http://www.youtube.com/watch?v=F6J_JROaIxs http://www.youtube.com/watch?v=D4r62lTz71U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 27, 2009 witam witam:-) życzę miłego i o humor pytam:D? http://www.youtube.com/watch?v=udR5FUokxSw&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 27, 2009 :-) http://www.youtube.com/watch?v=PCjC9W15yCY&translated=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 27, 2009 ;-) a teeeeeeeeeraz śpiewam specjalnie dla Ciebie :-) http://www.youtube.com/watch?v=frhG-4x6ZPQ&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gniewko 0 Napisano Listopad 27, 2009 czołem wszystkim!:) a ja coś;) dla Chasse i Pomarańczki na dobry humorek zostawiam ;) http://www.youtube.com/watch?v=Te7cyuC4PgM&feature=PlayList&p=C03FE094A7B269DE&playnext=1&playnext_from=PL&index=35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Listopad 27, 2009 Ludeczkowie mili moi!!! :) jak mnie dzis okropnie czas goni!!! :( pieknie Wam dziekuje że jestescie! tylko mi koleżanki lwiczki coś nie widać. heelooooooooo whe are you??? Wszystkich pozdrawiam i :) zostawiam. ps do her Gniewko:) napisalam ze jestem prosta ale nie ze przeciez prostacka!!! co w tym zdrożnego? ps2 :) do jedenplusjeden a komu to tak uroczo zaśpiawales chlopaku ha?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 27, 2009 :-)dla kogo zaśpiewałem?;-) nie wiesz? dla Tej pięknej,zgrabnej,inteligentnej,pachnącej kwiatem losu,pełnej czaru słodkiej Kobiecie,której serduszko tak głośno puka,ze słyszę je aż tutaj, u siebie:-) a,że utwór gra w mej duszy... śpiewam go jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Listopad 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5f0WmJKHJM8&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach