Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Ho, ho, toć ja widzę, że panienkom zebrało się na wspominki...istny wieczór przy kawce...szkoda, że wolę mocną cherbatkę;)...a swoją drogą szkoda tych wyrobów czekoladowych...choć jak za mgłą je mam...szczeże powiedziawszy najlepiej smakowały serki waniliowe - hihi, bo innych nie było...ale sam powiedzcie rano, bułeczka serek i kakao mmmmmmm;) pychotka...a propos, tak z innej beczki pamiętacie to - http://www.youtube.com/watch?v=c8TVdee9RYQ&feature=related ... była jedna z mych ulubionych ...zwłaszcza pioseneczka duetu z Dorotką;)

Gość CHASSE
Gdzie sa wszyscy ludzie z Barki????????? S O S :(

Gość CHASSE
O matko kochana to tu sie cos zcyndoliło! jesteście! :):)

Gość CHASSE
O matko kochana to tu sie cos zcyndoliło! jesteście! :):)

Gość nie caluj a feee
:P:P:P:P 😴

http://www.youtube.com/watch?v=nz3Cg5mTkYE&feature=related Aniele Boży Stróżu mój, Ty zawsze przy nas stój, rano wieczór we dnie w nocy, bądż mej kochanej i mnie, ku pomocy strzeż duszy i ciała jej i mojego, doprowadż nas do Królestwa Wiecznego. Amen. Jestem Synem Boga, całkowitym, uzdrowionym i doskonałym, jaśniejącym w odzwierciedleniu Jego Miłości.We mnie uświęcone jest Jego stworzenie i zagwarantowane życie wieczne.We mnie miłość jest uczyniona doskonałą, lęk niemożliwy, a radość ustanowiona bez przeciwientwa.Ja jestem świętym domem Samego Boga.Ja jestem Niebem, gdzie zamieszkuje Jego Miłość.Ja jestem Jego świętą Bezgrzesznością, albowiem w mojej czystości spoczywa Jego własna. Amen. Trwale i wytrwale, Dziękuję Tobie Dobry Boże,że PRZYPROWADZIŁEŚ przed me oblicze Tą piękną ,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie,a KTÓRĄ KOCHAM OD ZAWSZE. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków.

Gość CHASSE
Taaaa już sie do czepiania Gniewko przyuczyl :-p internen mial zawieche i niczego od Ws tu nie było:( wieeeeesz???

Gość CHASSE
Gniewkooo sadzisz że tu są same panienki??? A Ty moze Tomaszek jesteś?:) bo ja nie Dorotka :-P nie to żeby mi to sen z powiek spedzało! ale ciekawam za kogo Ty mnie bierzesz? bedzi skuch ucha ha! :)

Gość CHASSE
Zyje Delfino zyje :) dla Ciebie 🌻

Gość CHASSE
Takie ładne piosenki a ja dziś zero weny:(