Gość CHASSE Napisano Grudzień 14, 2009 Ha! :) Ha! :) Ha! :) Pierwsza!!! :):) http://www.youtube.com/watch?v=NS5ceWhGpLY :):) Dzień dobry Wszystkim. Ciesze sie że starczyło Wam cierpliwości do kafe.... mi jej zabrakło i widać tak być miało. Poza tym dodać nie omieszkam iż widze że moje marzenie pomalutku spełnia sie:):):) mimo tego ze trzeba pracować bede nadal trzymała kciuki w dobrej sprawie... Na ten i wieczny czas Panie wysłuchaj modlitwy nasze a wołanie nasze niech do Ciebie przyjdzie.Ppanie wciszy budzacego sie dnia przychodze prosić Cie o madrość i moc. Chce dziś spogladac na świat oczyma pełnymi miłości pragne być cierpliwa wyrozumiała łagodna i roztropna. Nie ulegajac sugesti pozorów chce widzieć bliżnich tak jak Ty ich widzisz. Chce w każdym dostrzegac tylko dobro.Panie obdarz nas światłem aby przenikneło ciemności a dzień ten i wszystkie inne dni życia przez wszystko co czynimy niechaj miłość przenika Amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Grudzień 14, 2009 Delfinka uprzedziła mnie.... :):):) dla Ciebie i dla Gniewka też oby Wam błekitu nieba nie zabrakło:) Jedrek Tobie tez abyś symbol tego koloru trwale zaszczepił w sobie i po prostych ścieżkach stąpał ZAWSZE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Grudzień 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VuNIQOKOnvA&feature=related :):) http://www.youtube.com/watch?v=DVd9t8372cs :):) http://www.youtube.com/watch?v=yl7fL_o5CGk&feature=related uwielbiam twórczość Jacka Kaczmarskiego nie mogłam sobie odmówić tej piosenki. To tak dla refleksji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Chassuniu jesteś niemożliwa...ściskam Cię jestem w pracy zajrzałam na chwilke......do popołudniadla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHASSE Napisano Grudzień 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=3tOZvDO1iSk&feature=related z tymi słowy co w utworze dnia dobrego daj nam Boże. Pozdrawiam i do.... nie wiem kiedy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Czym jest nadzieja? Jest to coś nieuchwytnego, co w sercu się chowa, tracisz ją często, lecz nie do końca... Czasami tylko Ci się wydaje, bo ona jest w Tobie, tylko musisz znowu ją odkryć, by pomimo smutku wciąż żyć, nawet jeśli trudno, nie poddawaj się, nie jesteś sam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Życie wciąż płynie, nie znasz jutra, nie znasz godziny, ani minuty, kiedy możesz kogoś stracić, nie zawsze tylko śmierć rozdziela, lecz ludzka głupota, i możesz stracić przyjaciela. Mimo, że przyjaciel wybacza, to czasem i on ma gorsze dni, bywa jak roślina, która więdnie niepodlewana, lecz może rozkwitnąć na nowo, jeśli dasz szansę i zapomnisz... :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 *** Pytania *** le łez w każdym dniu? Ile z nimi westchnień? Ile nocy nieprzespanych, zmarnowanych snów? Dni bez końca w smutku... Ile czasu ma upłynąć, Ile spojrzeń, obojętnych by nie myśleć znów? Ile sensu, gdy cierpienie... wszędzie... Tylko czasem odnajduje spokój w pocieszeniu od Anioła... czasem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Więzy Ile razy się potkniemy, ile razy przewrócimy, wciąż wstajemy od nowa. Choć droga tak trudna i kręta, nie musimy być jedna krew, ani jedno nazwisko, jeden dom, ani rodzina. Więzy nieśmiertelne, nierozerwalne, nie zabije ich żadne zło. Nie udajemy bohaterów, ludzi nieomylnych i niezadowolonych, tylko mocno wierzymy, że istnieją więzy silniejsze, Bo to co się w nas toczy to nadzieja wystarczy znikam....:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Grudzień 14, 2009 WITAM WSZYSTKICH W MYM CZARODZIEJSKIM OGRODZIE Ciebie Delfinko,hasse i gniewko miłego dnia! Dziękuję Tobie Dobry Boże,że przyprowadziłeś przed me oblicze Tą piękna,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków. Amen. http://www.youtube.com/watch?v=TNeqZDXvv2w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie dobre maniery Napisano Grudzień 14, 2009 ulalala:) mnie pominales, hm. wiec i krzyzyku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Grudzień 14, 2009 ;-) naprawdę tak myślisz?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie dobre maniery Napisano Grudzień 14, 2009 podejrzewasz mnie o myslenie? mnie?:D:D pominales wlasnie zaburzyles moja rownowage psychiczna:( :(:D widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Grudzień 14, 2009 U Ciebie ? zaburzyć równowagę psychiczną??? to nie możliwe Tyś ,,równozważona":-) http://www.youtube.com/watch?v=UFSiPk9kIv0&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie dobre maniery Napisano Grudzień 14, 2009 i ide po wiadro, odwodnie sie jak nic czuje sie jak ser, zwazony mam cie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Grudzień 14, 2009 chyba lubimy to razem...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdopodobne Napisano Grudzień 14, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdopodobne Napisano Grudzień 14, 2009 moge zyc nadzieja, ze kiedys zbierzesz sie do kupy i napiszesz do mnie? :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Krzyzyku dzisiejszy Twój ogród juz piekniej wygląda:) miłego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Grudzień 14, 2009 wczoraj przez parę sekund słyszałem utwór tak piękny ,że do dziś go słyszę to był Twój...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieprawdopodobne Napisano Grudzień 14, 2009 wole nie rozumiec pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Grudzień 14, 2009 ja także nie rozumieć:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzn czas zwinac zagiel Napisano Grudzień 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 kogo pytasz o utwór:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciebie gdzies tam Ciebie słonk Napisano Grudzień 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Grudzień 14, 2009 pewnie :-) tyko co kontaktuję się kapitanatem portu, nie odpowiada.:-) a fala coraz większa... http://www.youtube.com/watch?v=HSXfDFk6TaU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość probuj nie poddawaj sie Napisano Grudzień 14, 2009 :) czas sztormow nadchodzi, pora zawinac i odpoczac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 ok już burza odchodzi:).pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Grudzień 14, 2009 tyle razy próbowałem:-) może mają jakąś awarię w porcie:-)? poczekam aż oni się skontaktują:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzieś tam 0 Napisano Grudzień 14, 2009 tak na marginesie miałam nadieję spotkac tu kogoś innego...haha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach