Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość HAKUNAA MATATAA
NO no widoki że klekajcie narody!!! Gniwuniu Ty tam sie styrmał tzn był:)

Gość HAKUNAA MATATAA
Not not found serwer jakiś obcy napisał ... opisał byś własnymi słowy lepij :)

Gość gdzie tam
no już jestem Słońca wy moje...jestem👄

proszę...! kwiatku mój:-) Postaci sto przybiera moja miłość I ciebie w sto postaci przyobleka. Raz jesteś wyspą i namiętność moja Jak rozhukana otoczy cię rzeka. A kiedy indziej zdaje się, że jesteś Kościołem świętym, najmilsza, jedyna, I moja miłość jako bluszcz po murze Na szczyt świętego kościoła się wspina. Czasem bogatą jesteś podróżniczką, A miłość- zbójca do napadu skory, To znowu jak pobożny żebrak Do ciebie zbliża się pełna pokory. To Karpatami jesteś, a ja chmurą, Która osacza góry piorunami; Róż klombem jesteś, a ja pośród kwiatów Jak słowik śpiewam ci pieśń nad pieśniami. Tak miłość moja ciągle się przemienia, Lecz nie ustanie, póki pierś oddycha, I nie osłabnie, chociaż złagodnieje... Burzliwa rzeka też nieraz przycicha.👄 Sandor Petöfi

Gość gdzie tam
Gniewko wiem że chciałeś mi cos pokazac ,ale niestety nie otwiera sie:)

Gość HAKUNAA MATATAA
:):):):):):):):):):) a zaśpiewała Ty ha?

ha...teraz to jest i probuje psekupić sloneckowaniem...ale my tu się nie damy...Delfinko tak łatwo się nie dam bo się poskarżę;) że nasze słoneczko za tobą płakało:)...

Gość krzyzyk damstad noge
zalekniasz mnie:):) 🖐️

Gość HAKUNAA MATATAA
Jedrek na wyżyny wzbija sie.... zmieniłes sie chlopaku wiesz?

Gość gdzie tam
wiem ...wiem ,że Sloneczko płakało....ale chyba tylko Słoneczko...a może się mylę:)

Gość gdzie tam
dawno powiedziałam,że Jedrek ma dwa oblicza...:)

Gość HAKUNAA MATATAA
Gniewkooo no co Ty oczadział ??? i co że płakałam ? ja sie nie licze Delfinki uczucia to scena pierwszo planowa. Coś Cie zapytałam wczesniej....

Gość gdzie tam
piękne a do tego klipu pasuję mi ten wiersz.... Moją nienawiść ubrałam dzisiaj w obojętność Założyłam maskę znieczulenia i trwam w bezruchu Twarz wystawiłam słońcu licząc na skrawek zrozumienia Myśli kłębią się pod czaszką szukając wyjścia z sytuacji Wyjścia , którego nie ma Ty masz swojego Boga, który zbiera Twoje cierpienia Ja mam serce , które zbyt mocno czuje, zbyt mocno pragnie Wybawienia Odkupienia Wyzwolenia...

Gość gdzie tam
Moją nienawiść ubrałam dzisiaj w obojętność Założyłam maskę znieczulenia i trwam w bezruchu Twarz wystawiłam słońcu licząc na skrawek zrozumienia Myśli kłębią się pod czaszką szukając wyjścia z sytuacji Wyjścia , którego nie ma Ty masz swojego Boga, który zbiera Twoje cierpienia Ja mam serce , które zbyt mocno czuje, zbyt mocno pragnie Wybawienia Odkupienia Wyzwolenia... pasuje do tego klipu.....piękny zachód...kiedyś Wam pokaże rownie piękny...ale jeszcze nie dziś:)

tia, tia był :) i chciał by jeszcze nie raz być...może i by obaczyć ten wschodzik słoneczka (zarezerwowany na "specjalną" okazję).... przyznaję schronisko przednie...a spać tam niepowtarzalne wrażenia - zwłaszcza jak się wichura w nocy rozpoczyna...to nawet we własnych kościach a nie tylko w drewnie dookolnym czuje:)/...ale i mniejsze górki i schroniska są miłe dla oka:)...choćby dtaka Maria Śnieżna:) mmmm:)...o albo taki ... http://www.youtube.com/watch?v=N3lt5n4bCtY ... ...dla fantazji dobry...hihi, już wyobrażam sobie co by wstawiła Delfinka - :)

Gość gdzie tam
Moją nienawiść ubrałam dzisiaj w obojętność Założyłam maskę znieczulenia i trwam w bezruchu Twarz wystawiłam słońcu licząc na skrawek zrozumienia Myśli kłębią się pod czaszką szukając wyjścia z sytuacji Wyjścia , którego nie ma Ty masz swojego Boga, który zbiera Twoje cierpienia Ja mam serce , które zbyt mocno czuje, zbyt mocno pragnie Wybawienia Odkupienia Wyzwolenia... do tego klipu dodalabym ten wiersz......piękny zachód...dzięki:) a co do wschodu masz rację...:)warto zostawić to na wyjątkowa okazje i dla wyjątkowej osoby🌼

Gość gdzie tam
nie mam siły do Kafe

Gość HAKUNAA MATATAA
jaaaa nieeeeeeeee mogeeeeeeeee takie zawiechy wnet kafe adres zmieni na www żal...

Gość HAKUNAA MATATAA
jaaaa nieeeeeeeee mogeeeeeeeee takie zawiechy wnet kafe adres zmieni na www żal...

tia, tia był :) i chciał by jeszcze nie raz być...może i by obaczyć ten wschodzik słoneczka (zarezerwowany na "specjalną" okazję).... przyznaję schronisko przednie...a spać tam niepowtarzalne wrażenia - zwłaszcza jak się wichura w nocy rozpoczyna...to nawet we własnych kościach a nie tylko w drewnie dookolnym czuje:)/...ale i mniejsze górki i schroniska są miłe dla oka:)...choćby dtaka Maria Śnieżna:) mmmm:)...o albo taki ... http://www.youtube.com/watch?v=N3lt5n4bCtY ... ...dla fantazji dobry...hihi, już wyobrażam sobie co by wstawiła Delfinka - :)