Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Dziękuję Tobie Dobry Boże,że PRZYPROWADZIŁEŚ przed me oblicze Tą piękną ,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie,a KTÓRĄ KOCHAM OD ZAWSZE. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków.

Widzisz Gniewko chciałam zrobić zdjęcia...ale nie naładowałam baterii...nie wiem co się ze mną dzieje?? Wiesz ja mam wrażenie ,że Hakóna jest.....po prostu jest czujnym obserwatorem i "kibicem"....ona ma złote serce......marzę aby się z nią kiedyś spotkać......ale mam jeszcze jedno marzenie....moje marzenie.....wielkie marzenie......

ech Delfinko no rozumiem, że w pewnych kwestiach jestem żółtodziobem:)...ale gdybyś mogła mi coś powiedzieć?... bo widzisz mówisz nie zdążyłaś załadować baterii, znaczy się, iż pewnie używasz cyfrówki do zdjęć?...hmmm, wiesz wydaje mi się iż w czasach przed cyfrowych:) a zwłaszcza analogowej polski przed 89 (oczywiście bez politycznego kontekstu) było łatwiej porozumieć się:) no bo choć może nie zaznałem tego zbyt długo to jeszcze zdążyłem operwoać starym, kochanym Zenitem, i wiesz kto nim robił potrafi jak pilot choćby na desce polecieć:) więc powiem Delfinko wierzę w twoje mozliwości i powiedz dlaczego nie przelejesz na papier tego co widziałaś, może w formie rysunku albo słów?

a co do marzeń to są one jedną z najważniejszych części naszego życia i nie można pozbywać się choćby najmniejszej ich części, bo to jest tak jakby pozbywać się cząstki samego siebie...a przecież...jedno marzenie buduje kilka mniejszych...by dojść do niego, trzeba iść z cierpliwośćią, ostrożnośćią dając i przyjmując zaufanie...i tak jak powiedziałaś Delfinko małymi kroczkami:)...

Gniewko powiem krótko....świetny widok....oczywiście z okna....tak zdjęcia robię cyfrowką...od niedawna zresztą....chociaż zaczyna mnie to wciągac coraz bardziej.....a co do przelewania moich odczuć....widzisz moją mocniejszą stroną zawsze były cyferki i sa nadal....nie jestem mózgiem humanistycznym.....z rysunkiem też nie najlepiej.......wow zaskoczyłam CIĘ co?????......jestem szczera:):):)

hihi:) :) co do literek to wcale a wcale, phi phi:)....no pozwól mi zostawić coś dla siebie, że byłem od początku taki spostrzegawczy:) wiesz taka osobista dumka:)...Hakónia to by od razu się spostrzegła, ale dla mnie możesz być wyrozumiała:)...ale z rysunkiem to nie przesadzaj, każdy potrafi i nie ważne jak!:)

del?:-) cyferki? czyżbyś była może księgową? zawsze podziwiałem te pannie cierpliwie wklepujące te cyferki, sam nigdy nie miałem cierpliwości.:-)

ciekawe :-)ja w swoich dokumentach posiadam także dyplom mistrz złotnik,co także wymaga jakiejś cierpliwości, lecz liczenie zawsze mnie wkurzało.:-) teraz wymyślam sobie kolejne zawody:-)