jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 żałuję... brakuje mi już sił. http://www.youtube.com/watch?v=pzYOGAQHIAk&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 ktoś Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 kto? tylko ja:) pamietajaca o kluczu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 wybacz, już mi się kręci od tych zagadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 zamykaj kompa:):) odpoczac powinienes:) no juz, zagadka latwa, zbyt latwa:) no zmykaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 już naprawdę nic nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 masz coś wspólnego z tą piosenką? http://www.youtube.com/watch?v=LtP7cHz2UGg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 zmykaj, czekam, az sie wylazysz:) odpocznij skoro chcesz rano pisac i lowc:) no na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 to zalezy:D::D mozna miec rozne skojarzenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 to wyślij pustego smsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozna miec tylko jedno... Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 to maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 auuuc chyba nie zle kojarze, ale to chyba malo wazne zostajesz? pieknym snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 sama widzisz nic tu po mnie, same żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozna miec tylko jedno... Napisano Styczeń 3, 2010 to nie moj zart..kiepski zreszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 :) nie mow tak:):) ale przeciagasz, po co? spac marudko:) pora odpoczac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 uuu moj tez nie:( zaglebialam sie w inna strone:) o spiewaniu pomyslalam a tu:O kafe to specyficzne forum:) nie przejmuj sie krzyzyk:):) zamykaj kompa:):)no:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 masz rację,czas spać, przywykłem już w życiu do takich sytuacji, jak coś zaczyna mnie boleć, potrafię pokornie zapomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 chwila:) pocaluj:) nie ma, ze sobie tak pojdziesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 wybacz ekranu już nie całuję. straciłem wyobraźnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 trudno:) jakos bede musiala sobie to wytlumaczyc. przywyklam,ze to ja przytulam innych i caluje wiec...chodz, ogarne i pocaluje:) spij dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 śpij dobrze pocieszycielko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YtrFnb1rT1c&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mam ci napisac Napisano Styczeń 3, 2010 poczekam, az wyjdziesz zkafe:) juz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Dobry Boże spraw by mnie kiedyś ktoś pokochał i już nigdy nie wykorzystywał mej łatwowierności. Ojcze Nasz... Amen. http://www.youtube.com/watch?v=-_uZ4S7YAzs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 nie wiem czemu, lecz wczoraj poczułem narastający niepokój,prosiłem o słowa wsparcia, nie doczekałem się,miałem jakiś sen o noszeniu wody od której dużo zależało, nosiłem ją chyba wiadrami, obudziłem się o 6, stan błogości zamienił się w piekące serce, a także z myślą ,że muszę coś przeczytać , z datą 6 ,cofnąłem się do barki z tego dnia, chyba Pan Bóg nas połączył tak jak tego chcieliśmy,lecz my nadal nie potrafimy nawzajem się pocieszać,gdy druga strona zaczyna tracić grunt pod nogami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 3, 2010 http://sklep.spojrzenie.com.pl/product_info.php/products_id/248 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach