Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokoddylla

Kto wie co to za piosenka?????!!!!

Polecane posty

Gość krokoddylla
Naprawde nikt nie kojarzy?? :(

Gość megan222
niestety....1 raz slysze:)

Gość krokoddylla
No nie jestem pewna czy to murzynka. Wiem jakosc kiepska.

Gość krokoddylla
To nie ja szukam tej piosenki tylko dziewczyna z topicu z nocy. Ja jej tylko pomagam. Z tego co pisala to byla radiostacja gdzies 2002/2003 rok

No wiem, ale miała chyba ten sam nik co ty teraz ;] Myślałam, że to ona.. tez wczoraj szukałam tego do rana ;] Pokaż jej tą listę płyt z tamtego okresu,może jej się skojarzy. Ja nadal szukam

i'v got to share with you relax you know i'v got few things i'v been thinkin about outside the house, the prassure, the job the material thing coś takiego tam wychwyciłam...

Gość krokoddylla
Ta dziewczyna ktora tego szukala wkleila wczoraj taki tekst : I've been waiting for you sit down, relax you know, I got a few things i have thinking about i'd like to share with you with you i know things are a little strang arund us...... becouse the presser, the job all the things..... you know sometimes just sometimes you bring that home with you and i understand but you know i wonna stop for a minute and think what we have together i'm not talking about the material things you know what i'm talking about the years which we bring to each other