Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdrada11111

Przespałam się z facetem mojej siostry....

Polecane posty

Gość Zdrada11111

Może zacznę od początku poznałam fajnego chłopaka ale jakoś tak wyszło że zaczął chodzić z moją siostrą na początku ich związku Mnie pocałował chciał coś więcej ale się nie zgodziłam Wyszło tak że się siostra dowiedziało i od tamtej chwili trzymaliśmy się z daleko aż do pewnej chwili gdzieś pół roku temu ( siostra jest z nim już 3 lata) zostaliśmy sami i się przespaliśmy było naprawdę cudownie nie czułam się tak z żadnym facetem Siostra potem pojechał na miesiąc za granice nasze spotkania były bardzo częste spędzaliśmy ze sobą całe dnie bardzo dobrze nam się rozmawiało zaden Mężczyzna Mnie tak nie rozumiał jak on teraz widzę go często ale nie przy sobie ;( Tęsknie za nim Zakochałam się w nim nie powiedziałam mu to Nie wiem co mam już myśleć

Gość i potrafisz teraz siostrze
spojrzeć w oczy? Coś takiego zrobić własnej siostrze? Świnia jesteś i tyle

Gość Singi
Powiem ci jedno jak twoja siostra pobierze sie z nim wpadniecie oboje z tym frajerem w błędne koło , będziesz się z nim rżneła po kątach ,żałowała i dalej się rżneła. Mówie to z własnego doświadczenia bo znam taki układ w którym szwagier rżnie szwagierke po kiblach na szybkiego dosłownie za plecami swojej żony a jej siostry. Powodzenia.

Gość Zdrada11111
CC87 Tak jestem.

Gość Zdrada11111
Singi Wiem że masz racie i nie zaprzeczam ale nie chce żeby do tego doszło :(

Gość zle zle zle
Twoja siostra stracila DWIE bardzo bliskie osoby : siostre i chlopaka !!!!! Zal mi jej.

Gość tak sie zdarza...
ale powinnas teraz jego przekonać żeby ja zostawił bo siostra pewnie zasługuje na kogoś lepszego, a Ty musisz wiedzieć czyją stratę przeżyłabys bardziej... jego czy siostry..

Gość Marciaaaaaaaa
Ja rozumiem wszystko i generalnie jestem otwarta ale z chłopakiem siostry bym sie nigdy nie przespała!!!! trzeba było jej powiedziec na poczatku ze On Ci sie podoba porozmawiac o tym nie wiem ale nie takie rzeczy...jak Ty na jej miejscu bys sie czuła??

Gość Singi
Powiem ci tyle o tych dwoje mógłbym napisać książke i byłby to hit na lata całe. To zabija sumienie, człowiek tworzy sobie swoją własną moralnoś, jakieś usprawiedliwienia które " rozgrzeszają " to co robi. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to że ty nigdy nie ułożyła byś sobie życia bo trwała byś przy nim i tylko on dla ciebi by się liczył.

Gość przede wszystkim szacunek
do siostry!!! tym powinnaś się kierować!!! ale widzę, że masz ją głęboko w dupie, chociażby po tym, że "mnie" piszesz z dużej litery :/ zastanów się czy warto! czy przypadkiem koleś nie bawi się wami obiema?

Gość ginny21
Gorszą suką niż ty chyba już nie można byc

Gość Zdrada11111
Wiem że macie racie muszę o nim całkiem zapomnieć nie chcę ranić siostry i nie chcę żeby on ją ranił.

tak bedzie najlepiej jak zostawisz go w spokoju, w koncu to facet twojej siostry a jak bedziesz dalej utrzymywala z nim znajomosc to i tak wyjdzie na jaw.

Gość Zdrada11111
On zawsze robił pierwszy krok tylko to był mój błąd że ja mu pozwoliłam Nie chcę żeby ktoś się o tym dowiedział bo siostra wogóle by mi nie ufała :( Teraz będę miała szansę o nim zapomnieć bo wyjeżdżam na pewny czas do Kanady.

Gość gratuluję / siostro
dziękuję ci :/

Gość
Pytasz co mnie boli ? Wiesz, o czym tak rozkminiam . Wiesz, po co i dlaczego, taki temat rozpoczynam . Chcesz wyrwać na wdzięki, których wcale nie posiadasz . Zrobiłabyś wszystko, by chłopak cię zagadał ....Co tam się stało ? Powiedziałem coś nie tak ? Powinnaś o tym wiedzieć, że to kiedyś pójdzie w świat . Powinnaś się z tym liczyć. Nie rób z siebie takiej damy . Możesz mocno się przeliczyć . Będziesz miała jechane . Ty się wsłuchaj w to, co mówię . Do tego się dostosuj . Przecież nie chcesz, bym przy ludziach w tej sprawie doszedł do głosu

Gość
Nie będzie święta, bo się urodziła kur.wą . W oczy kłamie mamie, blada dzi.wka, więc jadę z nią równo . Stwarza pozory sieroty, że to ona pokrzywdzona . Rozpowiada głupie ploty . Ku.rwo, bądź upokorzona ! Omamie mi wyglądem, że kurwo, ogarnij się .

Gość
Pytasz co mnie boli ? Wiesz, o czym tak rozkminiam . Wiesz, po co i dlaczego, taki temat rozpoczynam . Chcesz wyrwać na wdzięki, których wcale nie posiadasz . Zrobiłabyś wszystko, by chłopak cię zagadał ....Co tam się stało ? Powiedziałem coś nie tak ? Powinnaś o tym wiedzieć, że to kiedyś pójdzie w świat . Powinnaś się z tym liczyć. Nie rób z siebie takiej damy . Możesz mocno się przeliczyć . Będziesz miała jechane . Ty się wsłuchaj w to, co mówię . Do tego się dostosuj . Przecież nie chcesz, bym przy ludziach w tej sprawie doszedł do głosu

Gość
Teraz zupełnie bez ściemy, na 100 % zawodowo, nie odrodzisz się na nowo - puszczam w miasto szczere słowo .

Gość zmeczona juz wszystkim
wyobraz sobie ze moj facet zdradzil mnie z moja siostra,dowiedziala sie o tym i swiat mi sie zawalił.nie wierzyłam ze najblizsze osoby moga zrobic mi cos tak strasznego.tyle czasu mineło,a ja nie radze sobie z niczym.nie jestem juz ta sama osoba i nigdy nie bede.nie potrafie opisac bólu jaki mi towarzyszy na codzien.boli tak samo jak w dniu gdy sie dowiedzialam.nie mam juz siostry,jego tez nie ma w moim zyciu.tak bardzo ich nienawidze. nawet nie wiesz jak wielki blad popelnilas w zyciu.mam nadzieje ze kiedys cie spotka kara,a twoja siostra sie nigdy nie dowie co zrobilas,ja wolalabym nigdy sie nie dowiedziec.

Gość tok
Idź z tym do Jerrego Springera,on sie zajmuje głównie takimi tematami ... www.tnij.org/tatax

Gość
Jesteś gorszą szmata niż te z ulicy ! Jestem po prostu zły i jesteś pierwszą osobą którą tak jade na kafe

Gość Zdrada11111
Każdy popełnia błędy nikt nie jest idealny ja wiem ze też nie jestem Człowiek uczy się na błędach ale żałuje że dopiero teraz o tym się uświadomiłam.