Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama synka 14 miesięcy

HUGGIES Superflex - mam pytanie do mam, których dzieci noszą te pieluszki

Polecane posty

otóż od kilku dni mój synek ma tak strasznie odparzoną pupę, a wcześniej nigdy się to nie zdarzało, że zastanawiam się czy to nie wina pieluszek?:O może to jakaś wadliwa seria? czy Waszym dzieciom nic podobnego się nie przytrafiło w ostatnim czasie?

Dziękuję za odpowiedzi:) w takim razie nie wiem co robię nie tak albo co się mogło stać?:( Niczego nie zmieniałam, a pupa wygląda FATALNIE:O

Gość deszczdeszcz
zrób badanie moczu ogólne- mogą byc bakterie w moczu i dlatego tak jest, moja córa tak miała.

Dzięki wielkie za tę podpowiedź:) zrobię na pewno:)

A zęby nie idą? Odparzenie może się pojawić też przy okazji ząbkowania, rozwolnienia (po antybiotyku też), w wyniku alergii pokarmowej, zmiany chusteczek do pupy/mydełka/kremu. Dużo tego.

Ząbki oczywiście też wychodzą, ale dziecko nie dostaje żadnych leków i nic innego nie stosuję. Wszystko to co zwykle dlatego podejrzewam, że deszczdeszcz może mieć rację. Niemniej jednak dziękuję za każdą sugestię:)

Gość a mamy jakis wybor
najwyzej zmien na jakis czas pieluchy, moze jakies chusteczki go uczulily, myj woda i wacikiem, smaruj cieniutko sudocremem,ale wczesniej osuszaj bardzo dokladnie (nawet suszarka-tak poradzil mi farmaceuta jesli chodzi o sudocrem)