Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela_19_Wrocław

Jak spotykać się to tylko z Zamożnymi

Polecane posty

Gość Andżela_19_Wrocław

Wczoraj na dysce poznałam przystojnego faceta, nie powiem dosyć zamożny był, droga markowa koszula, zegarek patek, buciki szykowne, wyperfumowany ślicznie, i tak przez całą dyskę zajęłam się nim, porozmawialiśmy troszkę poprzytulaliśmy i pora wychodzić, wychodzę, a tam stoi białe Lambo.... Wiem tylko tyle że faceta nie odpuszczę sobie choćbym nie wiem co, i niech sobie zazdrośnicy gadają że jestem materialistą i lecę na pieniądze, ale wiem że same postąpiły by tak samo

Gość prawde mowiac to jestes
dziwka ale w sumie co z tego ważne żeby w kasie pływać ja ci zazdroszczę

Gość CatDeLuna
też się pod tym podpisuję, trzeba korzystać póki się jest młodą i piękną, bo później taki zarobas na ciebie nie spojrzy, każdy tylko szuka młodej i atrakcyjnej. Zawsze jak się zapoznaje z jakimś gościem to jakie pierwsze jego pytanie leci w moim kierunku? ile masz lat?

Napisać sobie cennik na czole, np. 999 zł za loda, 1999 zł za szybki numerek w toalecie i lecieć tak na "dyskę". Biedoty nie będzie stać :)

Gość Borzydar Laczek
trzymaj tak. jesteś uczciwsza niż te zakłamane niewiniątka. ustal takse za sponsoring. facetowi taniej wyjdzie mieć płatną miłość bo ta darmowa miłość jest najdroższa

Gość Jak się spotykac to tylko
ze zgrabną, tzytzatą blondynka, co ma wygolona cipke i jest absolutnie głupiutka

Gość Andżela_19_Wrocław
nińsky, jeśli jesteś z Wrocławia to pewnie kojarzysz tego faceta

Gość Andżela_19_Wrocław
dzisiaj jestem z nim umówiona na 19, masakra nie wiem co na siebie włożyć, muszę zajebiście wyglądać.

Gość Andżela_19_Wrocław
będe z nim się róhać na całego. jestem tego warta!

Gość Andżela_19_Wrocław
Nińsky ja nie wiem gdzie mieszkasz, napisałam tylko że jeśli jesteś z Wrocławia to pewnie kojarzysz tego faceta, a tylko dlatego napisałam bo odpisałeś w temacie: białe lambo.... miałam wrażenie że kojarzysz gościa.

Gość heheheheheadobree
ruchnie cie i zostawi a ty naiwna ze siew tobie zkaochal hehehehehe;) tiaaa takie malolaty jak ty to ma na raz :) ludzie zamozni wiza sie zazwyczaj z zamoznymi i dobrze wyksztalconymi a nie laska z pegeru w bialych kozaczkach';)

Gość DollarboY
Swoja droga to musisz byc niezla dupa ze taki koles sie na ciebie spojrzal:) mam nadzieje ze tez bede kiedys wyrywal tak dupy:D:D

Gość troche o mnie.............
Państwo krytykujacy ... zazdrość od was bije mam 24 lata od ponad 4 lat jestem szczesliwa mezatka. tez poznalam mojego meza w klubie, zaimponowala mi jego klasa i kasa tez... jest troche ode mnie starszy, nigdy nie zrobil i nie zrobi mi krzywdy, traktuje mnie jak królewne, mamy piekny dom w konstancinie 3 samochody 2-3 razy w roku zagraniczne wakacje. Fryzjer i kosmetyczka przychodzi do mnie do domu. to nic zlego ze kobieta szuka w mezczyznie kogos kto zapewni jej dostatnie zycie. mam wszystko

a swoją drogą, białych kozaczków nie mam:) obrzydzają mnie. Natomiast czarnych mam pełno, a moje ulubione to te za kolano. A jaka jestem? zwyczajna jak większość lasek w moim wieku, 170cm, 49kg, czarne długie włosy, uwaga naturalny kolor nie farbowany, ciemna karnacja ( nie solarium!)

Gość widzicie toprowowowd
kacja laska marzy o ksieciu z bajki i kasie ale neistety stac ja tylko na lumpeks..

oj, dziewucha.. i wszyscy wiedzą jak dz.... wygląda. Przylep sobie jeszcze cennik jak ci radzono.

troche o mnie............. podziwiam Cie:) i zazdroszczę, idealnie się ustawiłaś, i wybrałaś to co ty chciałaś czyli najlepsze, a nie jak reszta odpadki które je chcieli zruchać a że wpadły to z musu się ożeniły i żyją od pierwszego do pierwszego, a facet chodzi do "roboty" hahahaha a dzieci chodzą w tanich ciuszkach i są hodowane zamiast być wychowywane. Musisz być bardzo śliczna dziewczyna bo na inna by taki facet uwago nie zwrócił.

Gość ale sicemaaa
taa białe lambo to ty chyab widziałs zyjac gume turbo

co żeście sie doczepili do dziewczyny? niech sobie lepiej pozna teraz jakiegoś starszego który jej nie wymieni później na lepszy młodszy model. Jestem za starszy mężczyzna i młoda kobieta .

do Andżeli ja uważam że każda dziewczyna powinna szukac sobie księcia w koncu to nic złego i tobie życze bys takiego sobie znalazła

Gość oj naiwna naiwna
uwazaj zeby to nie byl slynny agent tomasz.......P

Gość zaleciało jakimis bananami
troche o mnie.............- ciekawie czym zajmuje sie ten twój facet ciekawie co ty oferujesz mu poza swoja uroda??

Gość sry46hhjuy
a ja wiem czyje jest to białe Lamborghini Gallardo na wrocławskich blachach...tego samego gościa który ma nieruchomoście...

Gość poległam na miejscu
a nie jak reszta odpadki które je chcieli zruchać a że wpadły to z musu się ożeniły i żyją od pierwszego do pierwszego, a facet chodzi do "roboty" hahahaha a dzieci chodzą w tanich ciuszkach i są hodowane zamiast być wychowywane. Pytanie za 100 punktów: czy kobieta która jedyne o czym mówi to status materialny potrafi WYCHOWAĆ a nie WYHODOWAĆ dzieciaka? Tobie się dziecko coś pomyliło Można wychować dzieciaka w tanich ciuszkach i można go wyhodować wożąc lambo... Niestety za puste sa twoje posty żebym cie posadzała o to że dasz radę dzieciaka wychować