Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela_19_Wrocław

Jak spotykać się to tylko z Zamożnymi

Polecane posty

nie powiedzialam ze uzywam tylko tanich :P uzywam roznych, mam odzywke do wlosow i za 4 zlote i za 150. Nie zawsze co drogie to dobre, nie jestem taka ograniczona. A moj luby nie ma auta bo ja nie patrze na faceta pod tym katem - rodzice wychowali mnie tak bym zawsze byla niezalezna finansowo i jestem.

sensual seduction - przynajmniej Ty mnie rozumiesz :) Tak, on nie potrzebuje samochodu. Ja potrzebuje wiec mam. I czy to naprawde jest takie wazne?? Czy teraz kobiety wiazac sie patrza tylko na te pieniadze?? One sa a za chwile moze ich nie byc i co wtedy?

Gość Radca prawny 32
sensual seduction Proszę uprzejmie - przypominam, ze to nie ja Cie obrażam nie ja rozpocząłem wymianę zdań, a grzecznie Cie poinformowałem, żebyś mnie nie obrażał. Takie zachowanie to, przypominam, czyn karalny sformułowanie "pajac!" " cieciu malinowy" , z Twojej strony to jak najbardziej naruszenie art 24 i 25 KC Uprzejmie informuje, ze kolejna zniewaga z Twojej strony spowoduje wszczęcie przeze mnie kroków prawnych. Przede wszystkim skierowanie pisma do redakcji Kafeterii a także pozwu cywilnego o naruszenie dóbr osobistych z art 24 i 25 KC. Informuje, ze koszty procesu, zgodnie z przepisami KPC, ponosi strona pozwana (a złośliwie zażądam wysokiej nawiązki na cel społeczny). Dodam, ze dołączę nasza korespondencje wraz z Twoimi niegrzecznymi epitetami pod Twoim adresem.

widze ze niektorzy juz samolotami prywatnymi tylko lataja,ewentualnie po wisle lub odrze jachta,i plywaja,ale coz za marzenie sie podobno nie placi:)

Hmm auto wiesz co, nie oszukujmy się ale auto to komfort i wygoda, i nie mów że tak nie jest:) bo się tylko ośmieszysz. A ja? oczywiście że mam nawet dwa.

Wiec mowie ze ja je mam bo mi z nim lepiej. Mam wlasne wiec nie potrzebuje zeby moj partner mial. Dotarlo? Nie patrze na faceta przez pryzmat pieniedzy. Moj tata gdy zenil sie z mama byl biedny. Taka prawda. Ale ona go kochala. Potem tata zalozyl wlasna firme, napracowal sie i swietnie im sie zyje, mnie tez nigdy nic nie brakowalo. Nie wiem co to bieda, co to znaczy czegos nie miec. A u partnera szukam czegos innego niz wypchanego portfela.

Gość Radca prawny 32
sensual seduction ok, na własne życzenie, mówisz i masz.

a moje pytanie sie odnosilo do tego czy Ty uwazasz ze to cos dziwnego ze ja lekarz spotykam sie z kims kto nawet auta nie ma. A nie ile Ty masz, to mnie w ogole nie interesuje. Myslalam ze moje sformulowanie zdania jest jasne.

B.U.C - hmmm, na to akurat nie narzekam, hehehe :D :P Dobrze, mykam spac, trzeba rano do pracy wstac. Dobranoc wszystkim :)

Tallulah nie chce nic sugerować, ale nie myślałaś czasem że Twój mąż ożenił się z Tobą tylko dlatego że np Twoi rodzice są zamożni? Wiesz różnie w życiu bywa

Gość Radca prawny 32
sensual seduction powiedz poważnie chcesz tego? Bo ja nie przyszedłem po to na te forum by pozywać kogoś , tylko wymienić się poglądami, ale jeśli nalegasz to powiedz.

On nie jest jeszcze moim mezem :D Mysle ze nie dlatego sie ze mna spotyka, to nie jest taki typ czlowieka. Ale moj poprzedni facet to owszem, caly czas mi zazdroscil wyksztalcenia, wycieczek i tego samochodu :D

KobietaBluszcz34 - ale ja wiem ze roznie w zyciu bywa, niestety. Jeszcze raz wszystkim dobranoc :)

Spotkania powinny być prowadzone tylko a nabożnym celu połączenia się małżonków w Bogu. Narzeczeni powinni dużo i żarliwie się modlić a od pokus stronić i połączą się świętym wenzłem małżeńskim i mnożyć się bendo na chwałem Pana! hosanna hosanna!

Tallulah oby tak było jak piszesz. Ja na co dzień pracuję jako psycholog, lubię słuchać ludzi i doradzać im. Wczuwać się w ich życie sytuacje i pomagać odnaleźć z nich wyjście, nawet gdy z pozoru wydaje się że go nie ma. Z czego robiłaś specjalizację? Ja z psychologii klinicznej.