Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela_19_Wrocław

Jak spotykać się to tylko z Zamożnymi

Polecane posty

Gość teee radca nie badz juz
taki mądry!! I nie strasz nie strasz bo sie........ sam sobie dopowiedz :D Bo jakbyś chciał wiedzieć to on ciebie nie obraził tylko obraził jakiś czarny nick więc nic nie jestes w stanie zdziałać tutaj bo nie jesteś tu żadną osobą, nie ma tu żadnych twoich danych więc on ciebie nie obraził, tylk o braził jakiś czarny anonimowy nick również anonimowo, więc daj na wstrzymanie.

Gość Radca prawny 32
teee radca nie badz juz a chcesz się przekonać że to Ja mam rację?

a co, niby ja tez cie obrazilam i tez mi bedziesz sprawy zakladal???

Gość Radca prawny 32
każdy może założyć sprawę, redakcja kafeterii udostępnia IP itp Policji bez problemu cie namierzą.

tylko ze chyba zebys mi zalozyl sprawe to musisz miec o co, prawda?? A co mi zalozysz ta sprawe? Ze mam brzydki nick? :O To po pierwsze, a po 2 jest dajmy na to ktos powie Anka K z Wołomina to dz**** i jeśli w Wołominie mieszka wiele Ań K to nawet, jeśli ta dana Ania wie że to o nia chodziło, to itak nic nie zrobi bo ta osoba powie że to nie o nią chodziło i tyle. Rozumiesz? Tutaj tymbardziej, nie obraża się żadnej konkretnej osoby, tylko jakiś nick to po pierwsze, a po drugie to ja prosze, błagam chce to widzieć jak ty idziesz na policje i sie zalisz ze nijaki sensual seduction na portalu dla kobiet kafeteria.pl wyzwal cie od pajaca BUACHACHA no ja to chce widziec BLAGAM !!! :D:D:D

radca ty sie zastanow co robisz bo zrujnujesz nam zycie i wszyscy dowiedza sie ze pszsiadujemy na kafeteri,,,,,,,,,,beda nas palcem na ulicy pokazywac,,,,,,,,,,,,a wtedy bede musial cie utylizować :D

Gość ABCeDe
Nawiązując do pierwszego posta, z racji tego ze jestes dziewczynka to nie wrzucaj wszystkich kobiet i dziewczynek do jednego worka, niektore babki maja inne priorytety.

sensual my chodzmy lepiej juz spac bo do nas jutro z samego rana CBA wbija buachacha zebysmy wyspani byli :D:D:D

Gość kobiety dziweczki
czy Wy naprawde jestescie takie puste jak sie tu pokazujecie? czy naprawde umiecie patrzec na faceta tylko pod katem grubosci portfela, marki samochodu i odzieży? Świat schodzi na psy.......... w bardzo szybkim tempie. Jak chcesz kase to moze sie w agencji zatrudnij :0 Wiesz dobrze ze sa na tym swiecie jeszcze takie dziewczyny ktore maja jednak jakis szacunek do siebie i innych. Jestem tego swietnym przykladem :)

Gość PF_Pozn
A ja się spotykam z dziewczyną 20 letnią, studenta w dużym obcym mieście, z mojej strony może liczyć na autko które jej kupiłem, mieszkanko, ubrania kosmetyki , a do tego opłacam jej studia. Mnóstwo jest fajnych dziewczyn ale takich pięknych jak ona niestety nie. Nie wystarczy być młodą, trzeba bardzo dobrze wyglądać.

Gość Minica_filologia mom zyciem
też znam dziewczyny które się spotykają z facetami, mają że tak określę stałego sponsora, i on je sponsoruje, tak jak wyżej napisane kupił im mieszkanie, i one w wieku załóżmy 19-23 lat mają swoje M, luksusowe auto, studiują zaocznie i pracują, a jednak im nie wystarcza że aż muszą brać kase od jakiegoś faceta.

Gość TheStorm
U mnie w pracy dwóch gości którzy zaznaczam mają żony, rodziny, sponsorują młode laski, mają je od 2- 3 lat, i co mnie najbardziej dziwi że naiwniaki zakochują się w takich materialistkach mają w domu kochające żony, oni całymi dniami zamiast pracować, pierdolą o swoich miłościach, jaka to ona nie jest, czy ona kocha go? no jak myślisz kocha mnie? żenada

Gość 34566543
bo faceci są płytcy,są brudem zza pazurów, nic nie wartym

Gość jak wyżej zdp
ZDECYDOWANIE POPIERAM!

Gość BMD bardzo madra dziewcynka
i bardzo dobrze, lepiej spotykac z facetem ktory cie szanuje i daje jeszcze kase, niż z gnojkiem ktory raz na rok kupi kwiatka, a jebje ile wlezie, po czym dodatkowo zdradza i nie szanuje.

Gość zozolee
noooo a gdzie autorka?

Gość a mnie sie wydaje ze zeby
gardzic innymi ludzmi, tylko dlatego ze uzywaja takich a nie innych kosmetykow moga tylko ludzie z ogromnymi kompleksami. nie majac nic innego w czym byliby lepsi, wyszukuja "materialne" poronowania. a co najciekawsze najczesciej tka robia ludzie ktorzy doszli do pieniedzy jedynie dzieki koneksjom, rodzicom lub zonie/mezowie. wydaje mi sie ze to "poczucie wlasnej wartosci" bierze sie ze swiadomosci ze gdyby nie cudze pieniadze sami mogliby uzywac "gorszych"

Gość onna 24onaa
A ja mam już poprostu dość tych śliniących się na mój widok, podstarzałych "biznesmenów". Podziwiam dziewczyny, które są w stanie sie z nimi związać... mnie na myśl o seksie z takim zbiera na wymioty.... Mój narzeczony ma 30 lat i jest prezesem bardzo dobrze prosperującej firmy, ja kończe farmacje, zamierzam mieć swoją aptekę (a najlepiej kilka :) ). Dodatkowo mój przyszły mąż jest wyjątkowo przystojny, wysoki, barczysty brunet o pięknej ciemnej oprawie oczu, średniociemnej karnacji i pięknych gęstych, błyszczących włosach. Poważnie, sama nie wiem, że ktoś taki mi się trafił :) Ja oczywiście również jestem niczego sobie :). Ale jak nieraz idę z koleżankami na imprezę, czy do jakiegoś klubu, to zaraz się do mnie te podstarzałe pryki doczepiają. Normalnie ślinią się jak małe dzieci. I co, myślą że jak mają zajebisty samochód to ja na nich polece? Haha, mój narzeczony ma tak samo dobry samochód, a nawet kilka. Podziwiam cię autorko, że jesteś w stanie się całowac z czterdziestoparoletnim prykiem. Mam pytanie, czy jesteś aż tak mało atrakcyjna, że nie możesz znaleść sobie młodego i równie bogatego faceta? Mnie by rodzice wydziedziczyli jakbym ja takiego im pokazała... A może jesteś za mało inteligentna? Bardzo mnie to dziwi

Gość onna 24onaa
niby dlaczego jebnieta????

Gość bo niektore panny nie moga p
rzebolec ze zamiast im zazdroscisz starego pryka (alebogatego) to mozesz miec mlodego i bogatego ;) bo na nie tylko bogaty staruch poleci ktore w sumie leci na kazda mloda cizie, mlody mzoe sobie wybrac taka ktora bedzie i ladna i ... madra ;P

Gość onna 24onaa
bo niektore panny nie moga p - ja musze włożyć tyle pracy w to wszystko, że nieraz mnie to przerastało. W czasie, w którym te dziewczyny siedza u kosmetyczki to ja się uczę... Taka prawda, ciężko mi jest pogodzić narzeczonego, szkołę (zaocznie robie sobie jeszcze kurs architektury) i jeszcze się rozerwać, wyjść na impreze. Jakbym była jakąś pustą strzałą na jakichś zaocznych durnych studiach albo prywatnych, to mój facet by nawet na mnie nie spojrzał - wiem to. Ja nie mam tego za darmo. Ale warto było :)

Gość CICHY23
tylko zwróć uwage że gostek wyżej pisał że jego laska sie uczy studiuje , i uwierz mi że na każdą zarobiony kolo nie poleci, musi być bardzo atrakcyjna. Twój ma 30 lat, więc dla takiej 19 jest on starym prykiem. Uważaj żeby kiedyś taka cizia nie sprzątnęła spod nosa twojego kochasia.

Gość znalazłemmmmm
a j jednego ordynatorka z kliniki który zdradza swoją żonkę lekarkę z młodą studentką.

Gość CICHY...
onna 24onaa to co robisz o tych godzinach na kafe zamiast być ze swoim menem?? hehehehe rzeczywiście bardzo cie musi kochać:)

Gość APTECZKOO
aptekareczk żyje fantazjami hahahahahh wszyscy faceci zrobieni prędzej czy później zdradzają swoje połówki:) zakochują i odchodzą:) do młodszych świeższych:)

Gość ARTURROO
jak ja nie trawie takich ja tak apteczka, kujon zazdroszczy ładnym dziewczynom że sie bawią:) a ona musi wkuwać:) i nie dba o siebie:)) uwoerz mozna pogodzic studia z kosmetyczka i imprezami:) ale dla ciebie to dziwna rzecz dbac o siebie:) Moja laska i studiuje i chodzi rz na tydzien do kosmetyczki 3 razy na miesiac do fryzjerki itp itd