Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela_19_Wrocław

Jak spotykać się to tylko z Zamożnymi

Polecane posty

Gość na pewno wyjechali
na Kanary

Gość huhuhuhuhuhahaha
bo ot musial byc Tomasz ....oj biedna:p albo z miejsca zabral ja na wczasy w kjoncu lans ,nie?

Gość buahahahahahahahahahahah
ooo ktos mysli podobnie,ze wyjechali:D

Gość huhuhuhahahahahahaha
she dobre dobre albo skonczyla sie milosc i wystwil ja na poboczu a4 tam sie sami ..nadziani zatrzymuja:D

Oj widzę stęskniłyście się za mną. Obiecałam więc dotrzymam słowa. Przyjechał po mnie o 19, powitał różami, zabrał na kolację do restauracji, rozmawialiśmy rozmawialiśmy i możecie nie wierzyć, ale jest na prawdę wartościowym, mądrym i poukładanym facetem. Ma swoje zdanie, jest zaradny, a przede wszystkim dżentelmenem z klasą której niektórym chłopakom brak. Dzisiaj również umówił się ze mną ale już na 17 i dopiero 20minut temu przywiózł mnie do domu. Mówcie co chcecie, nie mam na to wpływu, tacy jak wy zawsze głupio gadają, plotkują i żyją życiem innych ludzi, bo swojego nie mają za ciekawego.

Gość Kimonioo
wiesz przynajmniej poznałaś konkretnego gościa, bo mi to ciężko na kogoś takiego trafić, przeważnie trafiam na jakichś dupków którzy ani auta nie mają, a jak mają to i tak musiałam do nich jeździć, a róże czy prezenty? zapomnij, tylko okazyjnie....Ja niestety nie pracuję jeszcze, 2 klasa L.O, i nie mam za bardzo dochodów pieniężnych, wiec muszę sępic od mamy na ubrania czy kosmetyki:(

Gość dżasti666
jak jestes w miarę ładna, do uwierz predzej czy później poznasz ustawionego kolesia, to nie uniknione.

Gość Kimonioo
do wymiarów modelki mi raczej daleko:(

Gość dżasti666
ee tam nie przejmuj sie napewno poznasz jeszcze kogoś fajnego.

Jak nie dają Tobie rodzice kieszonkowych, to możesz np sprzedawać kosmetyki z Avonu albo Oriflame, wiem że trochę obciachowe być konsultantka takich tanich kosmetyków, ale zawsze jakiś pieniążek wpadnie, i pamiętaj, nie ma dziewczyn brzydkich:) sa tylko nie pewne siebie i nie świadome swoich wartości.

Gość nocna luna 19
to dziwnych miałaś chłopaków. Ja mam chłopaka już od 3 lat,ja mam 19 a mój ma 26 i przynajmniej raz w tygodniu jest róża, 2 razy na miesiąc jakiś perfumik z sephory albo koronkowa bielizna. I też nigdy ale to nigdy w ciagu tych 3 lat nie przyjechałam sama do niego on mnie zawsze wozi. Kobieto bluszcz, sorry ale sprzedawanie kosmetyków z avonu itp to dla idiotek które używają tanich kosmetyków np dla ekspedientek w sklepie:)

Gość Efekt_Motylka
hahaha ekspedientki w sklepie:))) dobre dobre hehehehe też osobiście mam wyrobione zdanie o nich:) przegrały życie:)

Gość Radca prawny 32
zawsze tak niestety było jest i będzie i ani my ani nasze dzieci tego nie zmienią, tylko że jedni to ukrywają a inni to uzewnętrzniają .

Rany boskie, slabo mi jak to czytam... A moj facet nie ma samochodu, ja mam i co wy na to glupie puszczalskie panny?? Nie tylko kasa sie liczy na tym swiecie, wazne ze jest madry, kochany, zabawny i wiem ze mu szczerze zalezy :P PS Nie tylko drogie kosmetyki sa dobre, jest wiele tanszych lepszych. Ale oczywiscie panny co na siebie nie zarabiaja to o tym nie wiedza, zreszta co ta, niech facet placi, prawda?? :P

Gość 123456789RR
a czym się różni kobieta któa nie pracuje siedzi na chacie i przykrywa wychowaniem dziecka a mąz zapierdziela w robocie, od tej która pracuje na stanowisku i do tego ma bogatego męża? tylko tym że po tej dzianej widac ze jest bogata bo zajebiscie wyglada, co nie? a po tamtej ni widac bo wsią zalatuje.

taaak, one tak skoncza wlasnie :D Bez wlasnych ambicji, tylko siedzenie w domu i wydawanie kasy meza :P

Gość Radca prawny 32
Tallulah bo jesteś odpadkiem , i kto powiedział że takie panny nie pracują? ja znam osobiście laseczkę która pracuje jako prawniczka, jest piękna, zgrabna, i ma dzianego mężusia bardzo dzianego sędzinę który jej nie dawno załatwił aplikację:)

Gość Radca prawny 32
sensual seduction żadne bajki, ale po co mam Tobie coś udowadniać? w jakim celu? Przykładów mógłbym wymieniać a wymieniać, ale po co?

Gość Radca prawny 32
sensual seduction i proszę zejdź ze mnie naprawdę nie chce mi się z Tobą dyskutować, i nie bawi mnie naruszanie przez Ciebie prawa. To, co robisz, kierując pod moim adresem to w tym kraju jednak czyn zakazany.

Radca prawny 32 czy ty qwa rozumiesz to co czytasz? napisalem ze bajkowy tzn ładny a nie ze bajki opowiadasz!!!problemy ze zrozumieniem czy coooooooo ps TU JEST TEMAT MLODYCH DZIWEK I STARYCH NADZIANYCH CAPOW!!!

Gość Radca prawny 32
Tallulah będąc lekarzem nie używała byś tanich kosmetyków, a twój luby miał by dobre autko nieprawdaż ?