Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel24

chciałbym tu spotkać fajną, normalną dziewczyne z którą bym mógł fajnie pogadac

Polecane posty

To może jak napisałas jesen to może jeszcze jeden zdradzisz ? :) Aden -> masz racje :) byłaś już w gemini park ?

pytasz sie czy jestem normalny, jestem i dlatego nie trace nadzieji w to forum :) pewnie tu siedzą normalne tylko na siebie nie wpadamy :)

kasiunia mysle ze autorowi nie chodzi o sam fakt, ze dziewczyna sie pomaluje, tylko raczej o nakladanie tony tapety. Delikatny, normalny makijaz pewnie mu nie przeszkadza. A moze sie myle? ;)

Gość pomarzyć zawsze mozna
to nic nie kosztuje

Gość
Dbanie o wygląd to jest normalna rzecz, nie noszę tapety na twarzy, lubię swoją naturalność, bo wyglądam dobrze, nie palę.:)

no tak..fajnie jak dziewczyna wygląda naturalnie..ja uwielbiam sie malowac i zajmuje mi to conajwyzej 3 minuty..wszystko jest dla ludzi ale jak widze moja kolezanke z pazurami jak Jolka Rutowicz to troche sie nie dobrze robi:)heheh tu wiec przyznam racje. Choc uwazam ze powierzchownosc nie do konca swiadczy o normalnosci badz nie:)

aa bylam:) KFC tam otworzyli jakos nie dawno, musze sie tam wybrac, niestety kocham jedzienie z KFC :classic_cool: naszczescie nie jadam tam czesto a Ty byles?:) ogolnie jak wam minął dzien?? u mnie straszna zamula byla...:o

A co wg Ciebie oznacza słowo 'normalny'? Bo, np. wg blachary to oznacza inny kolor tipsów na każdy dzień tygodnia. Hm, ona też powie, że jest normalna. Każdy interpretuje to inaczej. Ci raczej chodzi o kryteria dot. dziewczyny :P

Gość ja pogadam....
hej ja jestem w miare normalna , mozemy pogadac na gg

W 3 minuty to nie dasz rady sie "wytapetowac" wiec pewnie wygladasz normalnie i ladnie :) I taki makijaz nie stanowi problemu. Sama sie tez troche maluje, ale wszystko w granicach rozsadku. No i nie robie problemu z wyjscia bez makijazu :p

Gość
Rozmawiałam na gg z wieloma osobami, było sympatycznie.

Gość ja pogadam....
halo ??szukasz normalnej, a wcale nie zwracasz uwagi!!!! mozemy popisac na gg

ja nie byłam dzisiaj poza domem,bo cały dzień padało.W KFC tylko raz w życiu jadłam,ogólnie nie przepadam za takim jedzeniem :P jak przeczytasz Danielu moje posty na różnych tematach to dowiesz się więcej niż dwóch odchyłów :)

Gość ja pogadam....
Danielku odezwiesz sie?

ja za to jestem uzalezniona od wypadow do KFC :classic_cool: ale wbrew temu nie jestem gruba!:P

taak, każdy mówi, że szuka normalnej dziewczyny :D:D Nudne się to już zrobiło, bo wiadomo że laska z solarium z różowymi paznokciami wygra z szarą myszką. Uroda nie wystarcza facetom :P Jakie to nudneee :O wolę być sama.

aden -> ja byłem w gemini wtedy jak były mistrzostwa strong man... na tej plaży przed cinema... No ale w środku super...A jak cCi się podobają złudzenia optyczne w środku sklepu ? No pada, pada niezmiennie :) wg mnie normalna to znaczy nie klnąca, (tylko jak sie serio zdenerwuje) a nie 24 na dobe, nie przesadzająca z alkocholem, ubierającą się normalnie a nie kolorowo, to znaczy, pasek z cekinami, świecący, kurtka do połowy brzucha, jeansy potargane z agrafkami na całej długości, z toną tapety na twarzy..no i te słynne trampki..., normalna to przeciwieństwo tego opisu

Daniel nie chodzilam zabardzo po tamtejszych sklepach, tylko H&M .. co masz na mysli mowiac o tych zludzeniach?? :) pytanie ma 100% racji..... wiadomo ktora przykuwa oko..

ja pogadam -> no jasne, że tak :) laska z solarium ma wygrac z szarą myszką ?? nie u mnie...:) Aden -> a czy ja kiedyś powiedziałem, że jesteś gruba :) ? a skończyli już budować Sfere 2 ??

Gość ja pogadam....
DROGO AUTORZE WG TWOJEGO OPISU JESTEM NORMALNA, A NAWET CC WIECEJ...MASZ OCHOTE SIE ODEZWAC NA GG?

Daniel, jeszcze nie, ale ma byc gotowa do konca roku :) przejscie w powietrzu juz jest:classic_cool: co prawda mialam nadzieje ze bedzie wyzej no ale :P czesto bywasz w BB?

jak wejdziesz od strony gdzie była plaża do środka to idziesz cały czas prosto i są tam na środku sklepu takie kolumny, a na nich wiszą, telewizory na których jest pokazana kropka i opis pod nią "patrz sie na kropke i takie tam...", na nastepnej kolumnie są powieszone lustra zniekształcające...i dużo jeszcze innych, tam zawsze kupe dzieci jest :)

Gość ja pogadam....
DROGI AUTORZE WG TWOJEGO OPISU JESTEM NORMALNA, A NAWET COSWIECEJ...MASZ OCHOTE SIE ODEZWAC NA GG?

aden -> no tak srędnio 40 dni w roku :) ale wiem dużo co sie tam dzieje :) ja pogadam -> no jasne, że mam :)