Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlebkowa mama

Jaki fotelik od 9-38kg polecacie

Polecane posty

Gość chlebkowa mama

cena nie gra roli najlepiej zeby maluszek mogl w nim spac, tzn mial kilka pozycji, przewiewny materiał i był bezpieczny???

Gość mama klaudii
he he ja też szukam fotelika dla mojego skarba :)

Gość ja polecam
deltim maly podroznik

Gość chlebkowa mama
mamo klaudi a ty jakiego fotelika szukasz juz takiego na dluzej czy kolyskowego 0-13kg tylko ze one max do 10 starczaja a nwet i nie;-(

ja też zastanawiam się nad zmianą fotelika, syn ma 2,5 roku i waży niecałe 16kg a fotelik mamy od 0-18kg, za jakiś czas trzeba będzie kupić 9-36kg tylko nie wiem na jaki się zdecydować...

Gość mama klaudii
ja szukam takiego na dłużej teraz mamy jane matrix i jest dość fajny właśnie dzieki temu że mała moze w nim lezec ale juz sie maławy robi , myślałam o takim właśnie 9-36 ale nie wiem jak sie sprawdzaja i nie ma az takiego wyboru ..... narazie najlepsze opinie znalazłam o tym http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_0_10751_-1__76211_10001_ jest niby do 4 lat ale to chyba zalezy jak duze jest dziecko

Gość chlebkowa mama
ja bym chciala rozkladany do pozycji polezacej chociaz

ja tez szukam takiego , moj wazy ok 9 kg - ma 8 miesiecy ale w foteliku 0-11kg juz sie za bardzo nie miesci bo jest dlugi..

Gość chlebkowa mama
fajny ten chicco tylko do 18kg;-( moje ma 5 miesiecy i wazy ponad 8 w kolyskowym juz dawno jezdzi bez wkladki i sie ledwo miesci;-(

Gość gość
ale tak na to nie patrz:) mój tez szybko wyrósł z małego fotelika a ten chicco jestem pewna ze posłuzy na baardzo długomój syn mając 10 miesiecy wazył ponad 10kg a teraz ma 15 mies i wazy 11,5:) dzieci rosna tak szybko tylko na poczatku

Gość chlebkowa mama
kurcze i chyba nie znajde bo jak sa takie ktore mnie interesuja to do 18kg a ja chce do 36

W testach najlepiej wypadl Kiddy (Life Pro, Life Plus i Comfort Pro). Lepszego i bezpeiczniejszego nie znajdziesz. Foteliki Young Sport nie byly testowane, wiec jest to tzw. kot w worku.

Gość dziecko ktore szybko
rosnei od poczatku potem etz szybko rosnie, moj ma 22mce wazy 17kg i fotelik ten do 36kg musze wymienic bo na poduszke jest za maly wiekowo jeszcze a wagowo na pelne siedzisko jest za duzy, musze kupic fotelik duzy ale taki pzreznaczony do 25kg :/ nie sugerujcie sie tym ze dziecko bedzie jezdzic w foteliku do 18kg 2 lata bo to nierealne, te foteliki sa maz do roczku

Moje dziecko ma 2 lata i jezdzi w foteliku do 18 kilo. I mysle, ze jeszcze 2 lata pojezdzi, bo wazy zaledwie 12 kilo. Wszystko zalezy od dziecka. Ja z kolei nie kupowalabym od razu fotelika do 36 kilo, bo dla mnie wydaja sie one takie przepastne, ogromne. Ale kazdy robi, jak chce :)

Faktycznie :D Wiec, to firma Recaro. Za bezpieczenstwo ma 3. Za pozostale walory 4. Ocena ogolna 3. Ale i tak jest w pierwszej dziesiatce.

Gość chlebkowa mama
ogladalm kiedys na E! jakis serial i tam mieli taki super fotelik duze dziecko w nim siedziało i rozkladal sie zupelnie na plasko, gdybym wiedziala co za firma go wyprodukowala, a recaro podobno najlepsze

my mamy bebe conforta , podoba mi sie w nim ze ma regulacje (taka galke) z przodu fotelika a nie pod jak w wiekszosci oparcie mozna rozlozyc i zlozyc jak dziecko spi przez co glowka mu nie lata rozklada sie bardzo fajnie do pozycji pol lezacej ja woze w nim corke ktora ma 14 mies ale czasami tez syna ktory ma 3,5 roku fotelik jest do 18 kg (syn ma niecale 16 a corka 9,5) minus wysoka cena (bo okolo 900zl)

Gość chlebkowa mama
evi a jaki model dokladnie macie???

Na stronie ADAC nie ma nawet slowa o tym, ze niby testowali Ramatti. W tabeli testow model jest wyszczegolniony, ale bez wynikow. Czyli nie testowany.