Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła młoda dziewczyna

ładna buźka ale mały biuścik - czy to dyskwalifikujące?

Polecane posty

Gość Cynthia21
Autorko tematu, nie masz się czym martwic. Wcale nie liczy się wielkość piersi. Moje też są malutkie- 65D, ale mają piękny kształt i mój chłopak jest nimi zachwycony. Dla inteligentnych facetów wielkość piersi nie ma dużego znaczenie, liczy się głównie to, co dziewczyna ma w głowie.

Cynthia21 - to Ci powiedzieli na trzecim kierunku studiow? facet na Ciebie nie spojzy, jesli bedziesz brzydka. po co mi brzydka i inteligetna, jesli bedzie mnie odrzucalo patrzac na nia, nie wspominajac o seksie. przecietna i inteligetna spoko.

Gość Cynthia21
Ale ja jestem ładną dziewczyną. Mam piękną figurę, długie, zgrabne nogi, ładną buzię. A poza tym jestem inteligentna. To wystarczy, nie przejmuję się tym moim 65D :-P Na powodzenie u facetów narzekam, ale tylko dlatego że chwilami jest zbyt uciążliwe i mój ukochany bywa strasznie zazdrosny.

Gość szczupła..
moje problemy sa związane z krążeniem w nóżkach . Chyba czeka mnie operacja

Gość Cynthia21
Ale i tak uważam, że na pierwszym miejscu jest to, co dziewczyna ma w głowie. Jeżeli ktoś szuka dziewczyny nie po to tylko, żeby ją przelecieć i zostawić, ale ma to być coś poważnego, to chyba lepiej żeby dziewczyna była mniej urodziwa, ale inteligentna, niż ładna ale tępa.

Cynthia - z ostatnim postem sie zgadzam. chodzi o pewne granice i tyle. autorko - wspolczuje, ale dla mnie to nie jest powod by on zdradzal, a Ty z nim dalej byla. jest wielu opiekunczych niezdradzajacych facetow na ziemi. :)

Gość szczupła...
najważniejsze zdrowie. Reszta to dodatek

Gość KrólKarol
cycuszki sa ladne;-) a po drugi nie kazdy facet zwraca uwage na cycki...ja np wole zgrabne cialo...tzn ładna figore a szczegolnie nogi;-) biust dla mnie nie ma znaczenia

szczupla - dla Ciebie teraz zdrowie jest najwazniejsz, bo doswiadczylas choroby. ide o zaklad, ze jakis otyly facet, albo z malym penisem dalby sobie odebrac 5 lat z zycia za normalna sylwetke, czy normalny rozmiar. choroby wspolczuje i mam nadzieje, ze uporasz sie z nia. trzymam kciuki. powodzenia.