Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prox

sex z kolezanka w pracy- wasze opinie

Polecane posty

Gość ten co bzyka
nie ma pytać przeczytałem kilka wypowiedzi wyżej siebie, to piszą jacyś fanatycy, a koleżanko dyrektor to pedał ja bym się uśmiechnął i tyle każdy ma swoje potrzeby ale za kare musiałabyś zostać po godzinach;) pracę trzeba wykonać;):P

Gość mariner
Biuro to taki maly zamkniety swiatek:) i nie ma sie co dziwic ze feromony nieszaja wszytskim w glowch i rozporkach. Uwazam ze romasik w pracy ale dyskretny jest OK bo podkreca ludzi do pracy ale bzykanie sie w pomieszczeniach biurowych juz nie bo to jest wykorzystywanie wlasnoci przdsiebiorstwa do celow innych niz parca :) JA MYSLE AUTORZE ZE KOBITKA CIE PO PROSTU TESTUJE :) NA ILESOBIE POZWOLISZ:)podnoszac tym samym swoja samoocene.Ona zawsze moze cofnac sie tuz przed mowiac zeto byl zart aty zostaniesz na lodzie :) Jak juz chcesz z nia seksu to na neutralnym gruncie np w delegacji .Widac jej chlopak jej w czyms nie lezy skoro chce skoku w bok

Gość mam ochote
Witam...mariner...z Cibie to mądry facet ( chyba on ? ) pozdrawiam

fajny jest smrodek kiedy sie taki romans konczy :classic_cool: Jak ktoś łaczy interesy z seksem to dobrym fachowcem byc nie moze :classic_cool:sie para potrafi zepsuć najfajniejsza atmosfere w pracy :P

niektórzy mają takie perwersje :classic_cool:

Gość gość
W każdej ciipie powinien być licznik i kasa fiskalna. :p

płacił bys wtedy 22% VAT :D:D:D:D

Gość gość
Płacę 23%. :oMiało być że w każdej firmowej ciipie.

a no tak juz jest 23 :D:D ale w sumie za taką usluge powinno byc jeszcze jakies szkodliwe :D:D:D

Gość gość
Szkodliwe to ja mam, gdy każe mi odbyt penetrować, wtedy żądam stówy, albo pomidorowej na drugi dzień.

w mojej byłej pracy bzyka się każdy z każdym, a nawet dwie laski z księgowości (mężatka i w stałym związku) obsługują facetów nawet wspólnie :D Jedno jest pewne, jak tam ktoś wenerę złapię to cała firma do wenerologa idzie :D Swojego faceta też poznałam w pracy, jesteśmy ze sobą od lat

Gość mariner
do mam ochote :) Dziekuje i odwzajemniam pozdrowienia :) Nie jestem taki glupi widac, na jakiego wygladam ;) skoro takie wyroznienie mnie spotkalo:) Milego weekendu !:)

Gość gość
Otóż to, podwójna chce zawsze podwójnie.

...ja mam kochanka w pracy.... ja się nikomu nie zwierzam z tego i on też... relacje są między nami dobre, bo ustaliliśmy reguły tej gry... i ja też mam gorsze dni w pracy potrafię na niego wydrzeć się on też jak ma zły nastrój to mnie lekceważy.... ale wiemy o co tu chodzi.... tylko o dobry seks:)

to rownie dobry seks masz z mezem ;) skoro nawet po tym jak cie ignoruje kolega nadal masz na niego ochote :D:D

Gość gość
@ maupa z Ciebie dubeltowa.

...nie narzekam na seks z mężem;p poprostu zachowujemy się normalnie w pracy wobec siebie własnie żeby nikt niczego nie zauważył, więc przy wszystkich traktujemy się jak inni...no może bardziej spoufalamy, ale tylko dlatego że się "przyjaźnimy" i nie łap za słówka...;)

mariner, przecież to widac że nie jesteś głupi !!! Też życzę miłego wypoczynku a może i...miłej koleżanki...

Gość kochanka!!! mniam
"pragne go" gdybys miala udany seks z mezem to nie szukalabys wrazen w pracy... a relacja zawsze zmienia bo po juz nigdy nie jest sie tylko znajomymi z pracy! oczywiscie jesli seks byl udany:-)

Gość chcę z nim seksu
Pragnę go, zachowanie dyskrecji i ustalenie zasad gry gwarantue, ze to się nie wyda? Robilismy to jak nikogo nie było, cicho ciemno, jego gabinet jest w spokojnym miejscu, mamy ustalone zasady gry.

Gość stefl
do autora: i co zamoczyłeś w końcu?

Gość Czarna mangustaa
Śmieszy mnie twierdzenie, że kobieta która szuka seksu z kolegą z pracy, ma na pewno kiepskie życie erotyczne w domu, skoro musi zdradzać, w przeciwnym wypadku na pewno by nie zdradzała. Natomiast wiele razy sie tu czyta, że faceci zdradzają żony/dziewczyny/narzeczone chociaż na seks z nimi nie narzekają. U kobiet pewnie jest podobnie. Pytanie tylko, czy są jeszcze osoby wierne swoim partnerom i nie traktują seksu tak przedmiotowo?

No właśnie bardzo mądre pytanie!! Znając życie to wątpie by komuś wystarczał jeden partner. No może te strsze małżeństwa z 30paro letnim stażem lub 40 letnie

Szczerze to sam miałem taką sytuacja koleżanka z pracy super laska strasznie mnie uwodziła pomimo tego że oboje mieliśmy stałe związki, długo się opierałem ale któregoś dnia nie wytrzymałem , sex był świetny, ona ciągle przychodziła po jeszcze i jeszcze , trwało to długo aż się zakochała ... myślała że będziemy razem ale ja musiałem to zakończyć ...i oczywiście po wszystkim sprawa się rypła bo ona musiała opowiadać koleżanką ... a pyzatym olewała chłopa to się domyślił- podpuścił ją i się przyznała... zrobiła się chryja w pracy i w domu. Ja się nie przyznałem i nigdy nie przyznam i każdemu tak radzę- wszystko się ustabilizował powoli ale najgorsze jest to że ona ciągle pracuje ze mną i ciągle mnie kusi a nawet otwarcie proponuje dziki sex -a ja dałem sobie słowo że będę wierny i mam konflikt między głową a główką ogólni z perspektywy czasu nie żałuje ale ile mnie to nerwów kosztowało to moje... aha jest takie stare porzekadło ..."gdzie się mieszka i pracuje, tam się chu.jem nie wojuje"...

Gość igram
Najlepszego dziewczyny:))