Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁAZAŁAMANA22

pROSZĘ POMÓŻCIE JAKA JEST PRZYCZYNA TEGO GUZA?

Polecane posty

Gość MAŁAZAŁAMANA22

Mam 3mm gruczolaka lekarze twierdzą że to z prolaktyny i leczą mnie bromergnem. Mlekotoku nigdy nie miałam jedyne co mam to stwierdzoną hiperprolaktynemie czynnościową. ( pierwszy wynik 20 krotnie się powiększa po mtc) Tsh badanie też ok. Biorę bromergon już od roku ale oprócz tego iż wyregulowała mi się miesiączka, nadal źle się czuję. Moje objawy: ***osłabienie *** uczucie ciągłego zmęczenia *** brak łaknienia *** problemy z jelitami (wrzody) ***chudnięcie ***niskie cisnienie ***zawroty głowy przyzmianie pozycji z leżącej na stojącą (czasem omdlenia) ***drgawki i plamy na klatce piersiowej i twarzy przy stresie ***mdłości ***czasami w nocy leci mi taka ropa z nosa i ciężko mi się oddycha. *** w dzień jestem śpiąca a w nocy nie mogę zasnąć. ***bolesne piersi Dodam że w maju przed rezonansem (rezonans 15 czerwca 2009) miałam uraz głowy, ( w czoło nad prawym łukiem brwiowym uderzyły mnie drzwi samochodu zrobił mi się guz ) omdlałam i leciała mi ropa z nosa, miałam nudności. W szpitalu lekarze zrobili rtg i powiedzieli że ok chcieli zrobić tomograf ale jak powiedziałam że mam mieć rezonans to nie zrobili. Prawie wszystkie moje dolegliwosci zaczeły się po porodzie.(2007) Zrobiłam kortyzol, gdyż jestem nerwowa, wyniki za tydzień. Nie mam żadnych czerwonych rozstępów, nie tyję.. Proszę pomóżcie co jeszcze muszę zrobić aby mieć pewność że jestem właściwie leczona? Bo narazie nie ma rzadnej poprawy a moje samopoczucie utrudnia mi życie :(

Gość lkdsjofcj
ale gdzie jest ten gruczolak?Jak to wyglada! Objawy mam identyczne jak TY ,procz ropy z nosa!!!!!!

Gość MałaZałamana22
Na przysadce mózgowej

Gość MałaZałamana22
Czy to moga byc objawy niewydolności kory nadnerczy? Tak sobie to podejrzewam.. Dlatego zrobiłam kortyzol który jest hormonem stresu i odpowiada za niektóre funkcje mózgu.