Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina28..

dzisiejsi młodzi chłopcy powinni zacząć uczyc się kultury-SYT. W AUTOBUSIE

Polecane posty

Gość Ewelina28..

jade dzisiaj autobusem. siedze na siedzeniu a przede mną siedzi 2 młodych chłopaków, na oko z 18 lat. włoski na zel, adidaski, najnowsze modele kom. rozmawiają jak to jeden czy drugi laski wyrywał ostatnio na dyskotece itp. na przystanku wchodzi babcia z małą dziewczynką około 5 letnią. nie było gdzie siąsc, babcia przechodzi koło nich a oni nic.doszła do mnie, wstałam i ustąpiłam. babcia usiadła na moje miejsce wzieła dziecko na kolana, a ja stanełam obok. chłopak odwrócił sie i tylko sie zasmiał. wiecie co dla mnie to nie do pomyslenia, młodzi chłopcy a nie mają za grosz kultury, na dyskotekach to jest komu skakac i sie bic a w autobusie to tyłek posadzi i siedzi, nawet starszej kobiecie ani dziecku nie ustąpi

Gość ukf
a po co mieli ustępować dziecku? przecież sami dziećmi są...:classic_cool:

Gość hehe a jakby to były
młode dziewczyny natapetowane to sytuacja inaczej by wyglądała??? :o

Gość ewelina28...
najgorzej mnie rozłosciło ze takie cwaniaczki z nich, nogi pozakladane na siedzenia przed nimi i udają maczo. po prsotu zal. matki zacznijcie od małego uczyc swoich synów kultury bo pozniej wyrasta takie cos...

Gość ewelina28...
nie no młode dziewczyny tez. ale to byli młodzi mezczyzni, za pare lat bedą mieli swoje kobiety i co tez bedą czekac az zona sie podniesiei ustąpi babci bo łaskawy pan musi siedziec

Gość ukf
myślę, że oni nawet nie pomyśleli żeby ustąpić miejsca

Gość gfde
a moze byli zmeczeni, mieli bieg na 5 tys metrow i nie usataliby na nogach ?

Gość ukf
a może gdyby każdy z nich jechał sam to by ustąpił w takiej sytuacji, no ale przecież nie będzie sobie przy koledze obciachu robił:o

Moja droga ewelinkoo nie od dziś wiadomo że autobus jest to jedno z miejsc państwowych . Każy płaci za bilet i każdy ma prawo do miejsca w autobusie :)

Gość nie chłopak
a mnie dziś stara babka złamałaby nogę w pociągu. Ludzie wchodzili po kolei, a ta się tak pchała, że stratowała parę osób a mi tak przywaliła z kolana w piszczel, że mało brakło a bym się przewróciła. Oczywiście i tak wszyscy mieli miejsce siedzące, więc mogła poczekać na swoją kolej. Mam nadzieje, że ona też kiedyś trafi na takich chłopaków w autobusie :)

oni musieli siedziec bo głowy ich działaja jak baniaki wypelnine helem-potem juz nie oderwali by sie od sufitu

' Nie Chłopak ' zgadzam sie w stu procentach z Twoją wypowiedzią :) bezczelność (niektórych) starszych BABĆ nie zna granic. Przepychają się, nie patrzą nawet , byle by jak najszybciej wsiąść i zająć miejsce :) a ja uwazam ze mam takie samo prawo do miejsa jak i one :P

Gość ewlina28..
no dobrze ale co innego kiedy babka leci przez cały rynek z siatami a pozniej taranuje innych. a co innego gdy wsiada spokojnie babcia w dzieckiem prawda

Tak Tak Ewelinkoo :) ale naszczescie są jeszce takie osoby jak Ty :) i dzieki wlasnie takim osobom, tacy jak Ja zawsze wygodnie siedzą :0 DZIĘKUJEMY :D :D JESTES WIELKA :D Dobrze zrobilas ze jej ustąpiłas :D

Gość chlopcy z autobusu
spotkamy sie na dyskotece

Gość Ewelina28..
no wiesz jej ustapiłam, tobie napewno bym nie ustąpiła i byś sobie wygodnie nade mną stała

Gość chlopcy z autobusu
ja jak jestem na kacu po dyskotece to musze siedziec i niema chuja we wsi na to to sprawa number 1 a 2 to jest to ze zawsze moglas po ustapieniu starszej pani wsiasc mi na kolanka, nie sadzisz?

Gość chlopcy z autobusu
nastepnym razem starsza pani usiadzie na kolanka memu kumplowi a ty na moje bo naprawde az mi drygnal jak cie ujzalem w tym autobusie taką dumną

Gość AA team
Do ewelina28.. Nie mow, ze to w Lublinie tak sie dzieje ;-)))

Gość Ewelinooooo
chyba bym sobie wygodnie nad Tobą stał :p a nie stała :) no chyba ze mialaś kogos innego na mysli :P

a poza tym chlopcy z autobusu dobrze mowia :) troche luzu panienko :) ciekawe czy Tobie ktos ustąpi jak bedziesz Babcia :P :D a to juz TUż Tuż :D ...

Gość polaskie dziewczyny o
prostytuckiej mentalności same zapracowały sobie na brak szacunku. wogóle kobiety. w końcu też jest równouprawnienie!

Gość Gruby Franek
gdy moja żona była w ciąży to stare lampucery jadące z tobołami na bazary , że takie niby one słabosilne biedne akurat w autobusach są , żadna nie ustąpiła nawet miejsca przeznaczonego dla Kobiet w ciąży. nigdy staruchom nie ustąpie , a kiedyś było inaczej

Gość przesadzasz
ja przestalam ustepowac miejsca.zawsze jak wsiadal ktos starszy to zrywalam sie z siedzenia a on na to mowil"nie nie!siedz sobie bo ja zaraz wysiadam".jeden raz to dziadek mnie chwycil za ramie jak wstawalam i zmuszal zebym usiadla z powrotem,bo nie chcial siadac:)hehe wiec pomyslalam ze jak sami beda chcieli usiasc to podejda i powiedza-i rzeczywiscie! kilka razy podeszla do mnie kobieta i pytala czy ustapie-wtedy oczywiscie ze tak. LUDZIE! jestesmy dorosli i jak czegos chcemy to najlepiej o tym mowic a nie czekac az ktos sie domysli,ze trzeba miejsca ustapic.i nie narzekac ze ktos tego nie zrobil,bo te chlopaki w autobusie placili tak samo za bilet jak ta babcia wiec maja prawo siedziec bez wyrzutow sumienia i pogardliwych spojrzen!

tak jak ktoś już napisał: zapłacili za bilet tak samo jak i ona, więc mogli siedzieć. Jeśli babcia nie chodziła o kulach i nie miała ok 90 lat, też bym jej nie ustąpiła. Chociaż czasem widać, że ktoś źle się czuję itp.